Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
şimdi 1 saat sonra 2 saat oluyor kac cıkması lazım canım? ben unuttum herşeyi
Kuzu açlık max 100 , 1 saat sonra max 140 2 saat sonra max 120 yaziyor nette.
Ben normal aclik tokluk vermistim hastanede seker yüklemesi seklinde degil bana 1.saat 140 max dedi. 2.saate bakilmadi.

Canım gerçekten seninle her şeyimiz aynı ilerliyor ben de ilk yüklenenlerdendim, yanınızda mutlaka birisi olsun dedim çünkü yalnız gitmiştim. Perişan oldum, hatta kustum. Arabaya yürüyüp uzanayım dedim, yoldan geçen bir kadın tuttu beni düşmek üzereyken. Bu gebelik başındaki mide bulantıları gibi bir şey değil, ya da normal hayattaki bulantı gibi değil. Şekerin etkisi farklı oluyor gerçekten. Ama buradaki annelerimiz çoğu güzel atlattı maşallah yüklemeyi. Herkese vurmuyor

Gerçi şöyle bir şey mi oldu sanki, şekerden etkilenen fenalaşanların sonuçları iyi geldi. Etkilenmeyenlerin test sonuçları kötü geldi. Bağlantılı bir durum galiba

Gerçekten hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle elim ayağım titredi, kalbim çarptı. Ne olduğunu da tarif edemiyorsun ağırlık çöktü resmen

Kuzu açlık max 100 , 1 saat sonra max 140 2 saat sonra max 120 yaziyor nette.
Ben normal aclik tokluk vermistim hastanede seker yüklemesi seklinde degil bana 1.saat 140 max dedi. 2.saate bakilmadi.
süper bende büyük ihtimal yok 96 cıktı bi saat sonra yarın doktorlar ölcecek birde

Bide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
Banada aynısını dedi dün doktor ters duruyormuş ama daha erken dönme ihtimalide var tabi dedi ya ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum ya sezeryana daha bu sıralar yatkınım

Kızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…