- 16 Eylül 2024
- 6.560
- 6.165
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.481
Doktorum var asko ben gpt yi artik düşman belledim konusmuyom onlaKanka gpt falan sordun mu ne diyor kilosu için, haftasına uyumluysa kafana niye takıyorsun
Senin güzel test sonucun için 2-3 bezeden de pişi yaparım çünkü bu hakedilmiş bir galibiyetPişi yaparsan geleyim hahahah
Haydi gecmis olsun git kus simdiSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Kanka iyi ki japon çıktı yoksa günaha girerdik gece geceAy o geçen ki Japon mutfağı neydi yaaa bulaşık suyu gibi yosunlu çorbalar
İnan ki aklımdan geçmedi değil iş bitince kustursam kendimi diyeHaydi gecmis olsun git kus simdi
Cok sevindim canim gercekten bu şekerden kuttulduguna
Kuzu açlık max 100 , 1 saat sonra max 140 2 saat sonra max 120 yaziyor nette.şimdi 1 saat sonra 2 saat oluyor kac cıkması lazım canım? ben unuttum herşeyi
Ben onun üstüne birde testlerimi yorumlatmak için para ödedimDoktorum var asko ben gpt yi artik düşman belledim konusmuyom onla
Doktorum gayet yeterli dedi benim icin konu kapandi.
Bazen hizli bazen yavas kilo alabilir sonucta normal bence
Neyse yaşandı ve bitti.... böyle düşün artık. O içtiğin seyi hatirlatma kendine sürekliİnan ki aklımdan geçmedi değil iş bitince kustursam kendimi diye
Kafayi yemişsin sen dostumBen onun üstüne birde testlerimi yorumlatmak için para ödedim
Şakacıktan yapmıştır aşkım, dövüşmen dövüşmenKafayi yemişsin sen dostum
En son tansiyon ilacına erken b,slma ilaci diye bilgi verip beni beynimden vurdugundan beri bir mesafe girdi aramiza gipiti ile
yaa bana hiç kalsiyum vermedi, ölçmedi de ama. Sen bu tabletin dışında magnezyum d vit. ilacı da alıyor musun hepsi birlikte mi yoksaAşkım evet en son gittiğimde yani bir hafta önce yazdı bana kalsiyum pervoş, günde 1 tablet
Şakacıktan yapmıştır aşkım, dövüşmen dövüşmen
Canım gerçekten seninle her şeyimiz aynı ilerliyorEvet kuzu öyle kolay kolay midem bulanmaz, gebelik boyunca da sadece aç karnına yolculuk yaparsam ve arabayı ben sürmüyorsammidem hafif bulanıyordu. Gerçekten korkutmak istemezdim ama beni deldi geçti. Çok şükür kahvaltı yapınca toparladım biraz
Kuzu kullandigin magnezyumun icinde kalsiyum vardir belki baktin mi icerigine ?yaa bana hiç kalsiyum vermedi, ölçmedi de ama. Sen bu tabletin dışında magnezyum d vit. ilacı da alıyor musun hepsi birlikte mi yoksa
Gerçi şöyle bir şey mi oldu sanki, şekerden etkilenen fenalaşanların sonuçları iyi geldi. Etkilenmeyenlerin test sonuçları kötü geldi. Bağlantılı bir durum galibaCanım gerçekten seninle her şeyimiz aynı ilerliyorben de ilk yüklenenlerdendim, yanınızda mutlaka birisi olsun dedim çünkü yalnız gitmiştim. Perişan oldum, hatta kustum. Arabaya yürüyüp uzanayım dedim, yoldan geçen bir kadın tuttu beni düşmek üzereyken. Bu gebelik başındaki mide bulantıları gibi bir şey değil, ya da normal hayattaki bulantı gibi değil. Şekerin etkisi farklı oluyor gerçekten. Ama buradaki annelerimiz çoğu güzel atlattı maşallah yüklemeyi. Herkese vurmuyor
Gerçekten hayatımda böyle bir şey yaşamadım böyle elim ayağım titredi, kalbim çarptı. Ne olduğunu da tarif edemiyorsun ağırlık çöktü resmenCanım gerçekten seninle her şeyimiz aynı ilerliyorben de ilk yüklenenlerdendim, yanınızda mutlaka birisi olsun dedim çünkü yalnız gitmiştim. Perişan oldum, hatta kustum. Arabaya yürüyüp uzanayım dedim, yoldan geçen bir kadın tuttu beni düşmek üzereyken. Bu gebelik başındaki mide bulantıları gibi bir şey değil, ya da normal hayattaki bulantı gibi değil. Şekerin etkisi farklı oluyor gerçekten. Ama buradaki annelerimiz çoğu güzel atlattı maşallah yüklemeyi. Herkese vurmuyor
Yaaa olabilir mi hiç bu açıdan düşünmedimGerçi şöyle bir şey mi oldu sanki, şekerden etkilenen fenalaşanların sonuçları iyi geldi. Etkilenmeyenlerin test sonuçları kötü geldi. Bağlantılı bir durum galiba
süper bende büyük ihtimal yok 96 cıktı bi saat sonraKuzu açlık max 100 , 1 saat sonra max 140 2 saat sonra max 120 yaziyor nette.
Ben normal aclik tokluk vermistim hastanede seker yüklemesi seklinde degil bana 1.saat 140 max dedi. 2.saate bakilmadi.
Banada aynısını dedi dün doktor ters duruyormuşBide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?