Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz
Benim de akşamları şişiyor canım, özellikle çok ayakta kalınca. Bu hafta okulla beraber daha fazla olmaya başladı

Kızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz
Cok ayakta kaliyorsan cok uzun sure oturup bacaklarını asagi sallıyorsan normal canim. Eve geldiginde ayaklarının altına minder koy az yükselt. Gecede bi minderden destek al.

Benim kalsiyum düşük çıkmış sen takviye kullanıyor muydun kuzu kalsiyum için
Canım ben doktordan istedim dün kalsiyum için ismi calcımax d3 suya atmalık hatta şimdi içiyorum dişlerim resmen dökülecek gibi hissediyorum ondan sırf istedim bunu yazdı doktorda

Benim de akşamları şişiyor canım, özellikle çok ayakta kalınca. Bu hafta okulla beraber daha fazla olmaya başladı
Ya diğer gebeliğimde olmayınca şaşırdım baya açıkçası neyse inşallah normaldir
Cok ayakta kaliyorsan cok uzun sure oturup bacaklarını asagi sallıyorsan normal canim. Eve geldiginde ayaklarının altına minder koy az yükselt. Gecede bi minderden destek al.
Yani çocuklarla oturmak pek mümkün olmuyor okulda ama elimden geldiğince oturarak ders anlatıyorum evde de oğluştan dolayı ne dinlenmeye ne mindere fırsatım oluyor nasıl yapacağım bilmiyorum

Canım benim şişiyor sürekli ayaklarım, çoraplarımın lastik izi hep oluyor mesela eskiden olmazdı ama hamileyken oluyor, yorulduysan olmuştur

Kızlar dün hastaneye gittim ya nts ye girenlerin göbüşlerine bakıyorum bide kendiminkine yani sanki ben doğurcam onlar şeker yüklemesi yaptırcak gibiydiler sizde hiç dikkat ettiniz mi hastaneye gittiğinizde falan diyorum daha ne kadar şişicem acaba ağlancak halimle dalga geçiyorum resmen

Bugün cidden ben de aynısını düşündüm biri nstye girdi sonra bankodaki kız kaçıncı hafta dedi 40 dedi çıkışta da yarın için gün aldılar. Göbeği benimle aynı gibi geldi bana ve son ay 300 gram aldım sadece yani kilom da iyi gidiyor ama göbek

Firsat buldukca dinlendir kendini yoksa ilerleyen haftalarda siskinlik iyice artiyor benim gözlemlediğim.

Önümüzde olan haftalar bize acısında daha fazla şişmeyelim benim bebiş 5 haftada 700 gr almış bende 1 kilo almışım yani çokta kilo almamama rağmen şişim galiba bizim iç karnımız küçük ondan bu kadar şiş duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…