- 23 Ekim 2024
- 4.664
- 7.416
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.501
Kanka evet hepsini ayrı ayrı alıyorumyaa bana hiç kalsiyum vermedi, ölçmedi de ama. Sen bu tabletin dışında magnezyum d vit. ilacı da alıyor musun hepsi birlikte mi yoksa
Benim de akşamları şişiyor canım, özellikle çok ayakta kalınca. Bu hafta okulla beraber daha fazla olmaya başladıKızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz
Pis midemiz şekere bağışıklık gösterecekGerçi şöyle bir şey mi oldu sanki, şekerden etkilenen fenalaşanların sonuçları iyi geldi. Etkilenmeyenlerin test sonuçları kötü geldi. Bağlantılı bir durum galiba
Ay hadi inşallahsüper bende büyük ihtimal yok 96 cıktı bi saat sonrayarın doktorlar ölcecek birde
Cok ayakta kaliyorsan cok uzun sure oturup bacaklarını asagi sallıyorsan normal canim. Eve geldiginde ayaklarının altına minder koy az yükselt. Gecede bi minderden destek al.Kızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz
Gözün aydın canımSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
evet ictim hemde bol şekerliAy hadi inşallah
Sende yarin test vercen bugun oturdun şekerli icecek mi ictin
Bizim grubun ayarlari bozuluyor seker yüklemesine gitmeden önce
Sanırım en dikkat etmeyenler biziz gerçekten, dediğin gibi bağışıklığımız yüksek olabilirPis midemiz şekere bağışıklık gösterecek
Canım ben doktordan istedim dün kalsiyum için ismi calcımax d3 suya atmalık hatta şimdi içiyorum dişlerim resmen dökülecek gibi hissediyorum ondan sırf istedim bunu yazdı doktordaBenim kalsiyum düşük çıkmış sen takviye kullanıyor muydun kuzu kalsiyum için
Ya diğer gebeliğimde olmayınca şaşırdım baya açıkçası neyse inşallah normaldirBenim de akşamları şişiyor canım, özellikle çok ayakta kalınca. Bu hafta okulla beraber daha fazla olmaya başladı
Yani çocuklarla oturmak pek mümkün olmuyor okulda ama elimden geldiğince oturarak ders anlatıyorum evde de oğluştan dolayı ne dinlenmeye ne mindere fırsatım oluyor nasıl yapacağım bilmiyorumCok ayakta kaliyorsan cok uzun sure oturup bacaklarını asagi sallıyorsan normal canim. Eve geldiginde ayaklarının altına minder koy az yükselt. Gecede bi minderden destek al.
Çok sevindim canımmm çok geçmiş olsunn maşallah çok iyi gelmiş değerlerinSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Çok teşekkür ederim canım, darısı henüz teste girmeyenlereÇok sevindim canımmm çok geçmiş olsunn maşallah çok iyi gelmiş değerlerin
Kızlar benim ayaklarım şişmiş yeni fark ettim böyle bir şey yaşayan var mı ? Okula yeni başladım acaba onun etkisi mi korktum biraz
Bugün cidden ben de aynısını düşündümKızlar dün hastaneye gittim ya nts ye girenlerin göbüşlerine bakıyorum bide kendiminkine yani sanki ben doğurcam onlar şeker yüklemesi yaptırcak gibiydilersizde hiç dikkat ettiniz mi hastaneye gittiğinizde falan diyorum daha ne kadar şişicem acaba ağlancak halimle dalga geçiyorum resmen
Canim benim bolca su ic yaaa. Evde seker yuklemesi yapiyor deli kızevet ictim hemde bol şekerli
cok tatlıydı zor ictim
yarın sabah yine icecem hahaha kızlar dicek sen delimisin
Firsat buldukca dinlendir kendini yoksa ilerleyen haftalarda siskinlik iyice artiyor benim gözlemlediğim.Ya diğer gebeliğimde olmayınca şaşırdım baya açıkçası neyse inşallah normaldir
Yani çocuklarla oturmak pek mümkün olmuyor okulda ama elimden geldiğince oturarak ders anlatıyorum evde de oğluştan dolayı ne dinlenmeye ne mindere fırsatım oluyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Önümüzde olan haftalar bize acısında daha fazla şişmeyelimBugün cidden ben de aynısını düşündümbiri nstye girdi sonra bankodaki kız kaçıncı hafta dedi 40 dedi çıkışta da yarın için gün aldılar. Göbeği benimle aynı gibi geldi bana ve son ay 300 gram aldım sadece yani kilom da iyi gidiyor ama göbek
Tokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?