- 16 Eylül 2024
- 6.575
- 6.174
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.521
Hayir canım yoktuCanım stres yapma, senin gebelik öncesinde de şeker var mıydı ?
hahahaha buna cok güldüm yaKızlar dün hastaneye gittim ya nts ye girenlerin göbüşlerine bakıyorum bide kendiminkine yani sanki ben doğurcam onlar şeker yüklemesi yaptırcak gibiydilersizde hiç dikkat ettiniz mi hastaneye gittiğinizde falan diyorum daha ne kadar şişicem acaba ağlancak halimle dalga geçiyorum resmen
Hayir canım yoktu
Canım tam buğday da olsa bence sen ekmeği çok yiyorsun. Dün de denk geldim akşam yemeğinde 5 dilim yediğini yazmışsın. Tam buğday da olsa miktar fazla olduğu için o da kan şekerini yükseltiyor. Diyetisyen max 2dilim dedi. Yumurtayı 2ye çıkarıp bol peynir ve sebze eklemelisin ve ekmeği 2ye indirmesin bence. Yani bol protein ve lif ama az karbonhidrat olmalı.Tokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
Kuzum yanlış anlama hatayı bulmaya çalışıyorum ama 4 dilim tam buğday etkiliyor olabilir mi, geçen de akşam 4-5 ince dilim dedin aklıma geldi. Mesela ben günde 1 dilim tam buğday yiyorum kahvaltıda o kadar hatta 2 yumurta varsa hiç yemiyorumTokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
Canım daha azını yediğimde kilo kaybediyorumCanım tam buğday da olsa bence sen ekmeği çok yiyorsun. Dün de denk geldim akşam yemeğinde 5 dilim yediğini yazmışsın. Tam buğday da olsa miktar fazla olduğu için o da kan şekerini yükseltiyor. Diyetisyen max 2dilim dedi. Yumurtayı 2ye çıkarıp bol peynir ve sebze eklemelisin ve ekmeği 2ye indirmesin bence. Yani bol protein ve lif ama az karbonhidrat olmalı.
Kuzum işte ben sizler gibi çok çeşit yiyemiyorum ki. 1 yumurtayı zorla yiyorum. Yanında domates salatalık ile midemi dolduruyorum. Biber vs de ekleniyor birde ceviz yiyorum 2 tane. Ve mesela mutfaktan geçerken ağzıma birşey atayım fln diyen biri hiç değilim. Bu yediğim miktardan daha az yediğimde de kilo kaybı oluyor. Bende napcagımı şaşırdım inankiKuzum yanlış anlama hatayı bulmaya çalışıyorum ama 4 dilim tam buğday etkiliyor olabilir mi, geçen de akşam 4-5 ince dilim dedin aklıma geldi. Mesela ben günde 1 dilim tam buğday yiyorum kahvaltıda o kadar hatta 2 yumurta varsa hiç yemiyorum
Öyle kuzum zor geçiyor ama sonunu düşünüp kendimi ferahlatmaya çalışıyorum hep. Yoluna girecek herşey ve bebişimizi sağlıkla kucağımıza alcazYa kıyamam, gebelikle olması da üzücü, Şen’n sürecin gerçekten çok zor geçiyor ama inanıyorum bak bu süreci atlat, oğluşunu kucağına alınca hepsini unutacaksın, sağlıkla gelsin, zamanında gelsin oğluş inşallahStres vücudun baş düşmanı lütfen stres yapma, belki ondan da yükseliyor olabilir
Kız başına iş çıkarıyosun gibi geliyo bırak deneysel hareketlerievet ictim hemde bol şekerli
cok tatlıydı zor ictim
yarın sabah yine icecem hahaha kızlar dicek sen delimisin
İyi yapmışsın kuzu zaten kalsiyum çok önemli gebelikte bebek hepsini çekiyorCanım ben doktordan istedim dün kalsiyum için ismi calcımax d3 suya atmalık hatta şimdi içiyorum dişlerim resmen dökülecek gibi hissediyorum ondan sırf istedim bunu yazdı doktorda
Kuzu dengeli beslendiğinde kilo kaybedeceğini düşünmüyorum ama kızların dediği gibi sen kahvaltıda ekmekle karnını iyice şişirip akşama kadar bişey yemediğinde şeker fırlıyor. Çünkü açlık hissetmiyorsun ekmekten dolayı. Yumurtayı arttıramasan bile yeşillik, peynir, kaşar gibi şeylerle porsiyonunu büyütürsen belki şeker durumuna iyi gelebilirKuzum işte ben sizler gibi çok çeşit yiyemiyorum ki. 1 yumurtayı zorla yiyorum. Yanında domates salatalık ile midemi dolduruyorum. Biber vs de ekleniyor birde ceviz yiyorum 2 tane. Ve mesela mutfaktan geçerken ağzıma birşey atayım fln diyen biri hiç değilim. Bu yediğim miktardan daha az yediğimde de kilo kaybı oluyor. Bende napcagımı şaşırdım inanki
Aşkım yumurtayı ben mesela 2 yiyorum ve ekmek hiç yemiyorum, 2 yumurta, 3-4 dilim kaşar, 2-3 parça beyaz peynir, 5 zeytin, 5 ceviz, bol salatalık domates beni doyuruyor, arada işte haftada 3 gün falan tam bir dilim buğday ekmeğine krema sürmek için yiyorum ekmeğide. Mesela beyaz peynirin tuzu sana yasaksa, ki teyzeme mesela yasak, aldığı gün tuzlu suyunu döküp normal su dolduruyor tuzu gidiyorKuzum işte ben sizler gibi çok çeşit yiyemiyorum ki. 1 yumurtayı zorla yiyorum. Yanında domates salatalık ile midemi dolduruyorum. Biber vs de ekleniyor birde ceviz yiyorum 2 tane. Ve mesela mutfaktan geçerken ağzıma birşey atayım fln diyen biri hiç değilim. Bu yediğim miktardan daha az yediğimde de kilo kaybı oluyor. Bende napcagımı şaşırdım inanki
Kuzum yeşillikte malesef yemiyorum. Bi biber domates salatalık yiyorum o kadar. İşte ceviz peynir zeytin ekmek. 2 dilim ekmekle doymuyorum.Kuzu dengeli beslendiğinde kilo kaybedeceğini düşünmüyorum ama kızların dediği gibi sen kahvaltıda ekmekle karnını iyice şişirip akşama kadar bişey yemediğinde şeker fırlıyor. Çünkü açlık hissetmiyorsun ekmekten dolayı. Yumurtayı arttıramasan bile yeşillik, peynir, kaşar gibi şeylerle porsiyonunu büyütürsen belki şeker durumuna iyi gelebilir
Aşkım sen stres yaptın, cuma için o yüzdende fırlamış olabilirKuzum yeşillikte malesef yemiyorum. Bi biber domates salatalık yiyorum o kadar. İşte ceviz peynir zeytin ekmek. 2 dilim ekmekle doymuyorum.
Beynim yandı vallahi napıcağımı şaşırdım artık. Yok bide hergğn 150 çıkan sonuç bugun 200 çıktı
Bu şekilde beslendiğimde sıkıntı yoktu normalde. Son zamanlarda hafta ilerlemesi ile birlikte vucudun şeker salgılamasının artması da etki etti bana görünen bu
Allah kolaylaştırsın diyelim ne diyim teşekkür ediyorumFirsat buldukca dinlendir kendini yoksa ilerleyen haftalarda siskinlik iyice artiyor benim gözlemlediğim.
Canım yumurta rahatsız ediyorsa peyniri artır. Diyetisyen bana öyle dedi. Mesela lor peyniri protein açısından da çok zengin. File marketlerde tam yağlı kelle loru var öesela çok lezzetli. Ceviz ya da avokado ekle. Süt içebilirsin. Sen acıkmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. 2 saat sonra meyve+süt grubu+çiğ kuruyemiş ara öğün yap. Yani kilo kaybını karbonhidrat ile değil de protein, sağlıklı yağ ve süt grubu ile önlemeye çalış. Akşamları da aynı şekilde ekmek yerine tabağına daha çok et, balık alCanım daha azını yediğimde kilo kaybediyorumve ben hamile kaldığımdan beri hep kilo verdim hiç almadım. Bebeğimin gelişimini etkilemek istemiyorum artık. Yumurta midemi bulandırıyor zorla yiyorum zaten ek olarak birşey hiç yemiyorum atıştırmalık vs gibi. Bende ne yapacağımı şaşırdım
Muhtemelen gebelik şekerinde arttığı için iyice yükseldi değerler. Sen bilirsin ama bence ekmek çok etkiliyor. Mesela mercimek gibi bakliyatlardan krep yapsan kuzu ya da ekmek. Ben bir ara çok yapıyordum ve gerçekten çok besleyici oluyor. Yulafı kahvaltına ekleyebilirsin o da doyurucu olurKuzum yeşillikte malesef yemiyorum. Bi biber domates salatalık yiyorum o kadar. İşte ceviz peynir zeytin ekmek. 2 dilim ekmekle doymuyorum.
Beynim yandı vallahi napıcağımı şaşırdım artık. Yok bide hergğn 150 çıkan sonuç bugun 200 çıktı
Bu şekilde beslendiğimde sıkıntı yoktu normalde. Son zamanlarda hafta ilerlemesi ile birlikte vucudun şeker salgılamasının artması da etki etti bana görünen bu
Diyet yaptıkça ve ekmeği azalttıkça kilo kaybediyorum kuzum ya. Yine azaltayım ekmeği yapacak birşey yok tabiki ama kilo vereceğim kesin. O zaman da bebeğimin gelişimi etkilenir endişesi oluyor. Doktorum uyardı bu konuda çünkü.Aşkım yumurtayı ben mesela 2 yiyorum ve ekmek hiç yemiyorum, 2 yumurta, 3-4 dilim kaşar, 2-3 parça beyaz peynir, 5 zeytin, 5 ceviz, bol salatalık domates beni doyuruyor, arada işte haftada 3 gün falan tam bir dilim buğday ekmeğine krema sürmek için yiyorum ekmeğide. Mesela beyaz peynirin tuzu sana yasaksa, ki teyzeme mesela yasak, aldığı gün tuzlu suyunu döküp normal su dolduruyor tuzu gidiyor
Öyle kuzum zor geçiyor ama sonunu düşünüp kendimi ferahlatmaya çalışıyorum hep. Yoluna girecek herşey ve bebişimizi sağlıkla kucağımıza alcaz
Dediğin gibi streste etkiliyor. Dünden beri bugun ve yarınki değerlerimi düşünüp duruyorum ne çıkacak diye. Belkide o etkiledi. Yoksa 3 gündür ölçüyordum tokluk 1.saat 150 cıkıyordu
Lor olabilir onu da hiç sevmem ama napim yerimCanım yumurta rahatsız ediyorsa peyniri artır. Diyetisyen bana öyle dedi. Mesela lor peyniri protein açısından da çok zengin. File marketlerde tam yağlı kelle loru var öesela çok lezzetli. Ceviz ya da avokado ekle. Süt içebilirsin. Sen acıkmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. 2 saat sonra meyve+süt grubu+çiğ kuruyemiş ara öğün yap. Yani kilo kaybını karbonhidrat ile değil de protein, sağlıklı yağ ve süt grubu ile önlemeye çalış. Akşamları da aynı şekilde ekmek yerine tabağına daha çok et, balık al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?