- 23 Ekim 2024
- 4.656
- 7.398
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.541
dimi bir poşet ilaç içiyoruz resmenKanka evet hepsini ayrı ayrı alıyorumkeşke hepsi birlikte bir tablet olan bir şey olsaydı
Haklısın canımEvet, lütfen üzülme, stres yapma ki değerlerin de çalkalanmasın
Doğurunca bir sene ilaç detoksuna girecem yadimi bir poşet ilaç içiyoruz resmenben kalsiyum alayım o zaman yaa başlıyım
kuzu boşuna stres yapma hormonlardan oluyormuş bazılarında yani normal aslında, bende de öyle salatalık yoğurt yiyorum şekerim yükseliyor. yapcak bişey yok önlem alınsın en azından bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil. ben de bu hafta evde ölçüyorum hafta sonu dahiliyeye gidicem, hiç iç açıcı değil ama napıyım elimde değilTokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
aşko doğurunca da galiba takviyelere devam ediyoruz dün videoda gördüm kız vitaminlere demire falan devam ediyorduDoğurunca bir sene ilaç detoksuna girecem ya
Aynen canım gebelik şekeri eklendikçe yükseldi zaten normalde gayet normaldi benim şekerim. Vücudun ürettiği birşey bendeki yükselmeye sebep oluyor yoksa benim gibi beslenen birinin sekeri max 90 çıkar. Gün içinde de defalarca baygınlık hissi gelir yani. Ekmek son 1 aydır anca artırmıştım zaten geri keseyim bari. Benim için aç kalmakta normal birşey oldu artık o da sorun değil napalım sağlık olsunMuhtemelen gebelik şekerinde arttığı için iyice yükseldi değerler. Sen bilirsin ama bence ekmek çok etkiliyor. Mesela mercimek gibi bakliyatlardan krep yapsan kuzu ya da ekmek. Ben bir ara çok yapıyordum ve gerçekten çok besleyici oluyor. Yulafı kahvaltına ekleyebilirsin o da doyurucu olur
herkes yaparrrr ben yapamam bunu bak. ben ekmeksiz yumurtayı da yiyemem hayattaEkmek bu arada zorlasada gerçekten bırakılan bir şey kızlar ve bırakınca asla aramıyorsunuz, bırakmazsa benim eşim bırakmazdı küçüklükten annesi karbonhidratla büyütmüş ha bire. Ailesi komple öyle, akşam yemeğini ekmekle yedikten sonra, 9da çay içiyorlar yine börek poğaça çörekle. Benimle tanıştıktan sonra akşamları çorbanın yemeğin yanında kesinlikle ekmeği bıraktı, son 5 aydır kahvaltıdada ekmeği tamamen çıkardı, yarım dilim buğday ekmekle kandırıyor kendini. İlk başlarda baya zorlandı kahvaltıdan sonra aç kalkıyorum doymuyorum diye söyleniyordu, şu an haftasonu hariç ekmeğe hiç bakmıyor. Beyaz ekmek gerçekten kilo dostu, ve 5 ay içinde 6-7 kg verdi adam, bir o kadarda dinç hissediyorum kendimi diyor. Ama tabi o kahvaltıda ekmek yerine yumurtayı artırdı 3-4 yumurta gümletiyor
Canım çok geçmiş olsun, benim de kahverengi leke ara ara oluyor bugün doktora tekrar sordum hiç endişelenme muhtemelen çok ayakta durmuşsundur dedi ki doğru. Eğer ilişki sonrası olursa yapma dediKızlar kasım annelerinde pazartesi bir kişi doğum yapmışdiğerleride panikle hastane çantalarını hazırlamaya başlamış
Bende gittikçe ağırlaşıyorum. Haftaya bebek odası mobilyası gelicek kurulmaya sonra bende çantamı hazırlarım artık bir panik geldi
Sağlık ocağında test yapmışlardı 28. Hafta kontrolü diye yine yine yine idraryolu enfeksiyonu çıktı idrar kültürüde verdim yine sonuç bekliyorum. Kahverengi leke idrar yolu enfeksiyonu bi yakamı bırakmadı hamileliğin başından beri
Tam vajina girişinde kemik ağrışarıda başladı iki gündür 3. Trimester gümbür gümbür geliyo
Hormonlar yapıyor zaten kuzum evet doktorum bunu açıkladı zaten. Ki ben hep kilo kaybediyorum hala. Doktorum yemiyor musun diye soruyor düşünkuzu boşuna stres yapma hormonlardan oluyormuş bazılarında yani normal aslında, bende de öyle salatalık yoğurt yiyorum şekerim yükseliyor. yapcak bişey yok önlem alınsın en azından bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil. ben de bu hafta evde ölçüyorum hafta sonu dahiliyeye gidicem, hiç iç açıcı değil ama napıyım elimde değil
Aşko lor olarak erzincan tulumu olur muCanım yumurta rahatsız ediyorsa peyniri artır. Diyetisyen bana öyle dedi. Mesela lor peyniri protein açısından da çok zengin. File marketlerde tam yağlı kelle loru var öesela çok lezzetli. Ceviz ya da avokado ekle. Süt içebilirsin. Sen acıkmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. 2 saat sonra meyve+süt grubu+çiğ kuruyemiş ara öğün yap. Yani kilo kaybını karbonhidrat ile değil de protein, sağlıklı yağ ve süt grubu ile önlemeye çalış. Akşamları da aynı şekilde ekmek yerine tabağına daha çok et, balık al
OyTokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
Bencede en büyük etken bu oldu bugün. Çünkü cuma başlayalım diyecek kesin diye düşündüm durdum gece boyu. Sabahtan beri de stres seviyem yüksek belli ateşim var gibi.Aşkım sen stres yaptın, cuma için o yüzdende fırlamış olabilir
Benim arkadaşımda da sadece gebelikte çıkıyor şeker 50 60 kilo bir şey kızda ve asla fazla bir şey yemez :/Hayir canım yoktu
İşte temel sorun bu canım zaten. Normal bir insan 4 dilim yiyince şekeri 200 olmaz. Bunu vücudun ürettiğini kabul ediyorum. Kendimi daha fazla strese sokmak istemiyorum o yüzden artık.Oy
Tabağı biraz daha zenginleştirip ekmeği azalt bence canım 4 çok gibi geldi bana. Ama yinede şeker var belli ki fazladan 2 3 dilim tam buğday bu kadR fırlatmamalı.
İşte olunca oluyor malesef ne benim elimde bu durum ne de başka sey.Benim arkadaşımda da sadece gebelikte çıkıyor şeker 50 60 kilo bir şey kızda ve asla fazla bir şey yemez :/
Biz henüz konuşmadım bu konuyu doktorumla. Ama benim geçmiş hikayemden dolayı istemiyor olmam. Beni anlayacağını düşünüyorum psikolojik bi durum benimkisi canım. Korkuyu tetikleyen sebep bu açıkçası.Bide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
Kızl benim kahvaltı tabağını görsen çeşit çeşit peynir zaten ve Erzincan tulum loruuuuAşko lor olarak erzincan tulumu olur muyanına da ekmeğinen şekerli çayyy oh mis ayy evde olsam uygulardım ama işte olmuyor yaaa.
ufff ben de çok severim peynir çeşitleriniKızl benim kahvaltı tabağını görsen çeşit çeşit peynir zaten ve Erzincan tulum loruuuuşekerli çay olmaz ama sıcak ekmek üzerine az tereyağı üzerine lorrr müko olur
Lor peyniri alacaklar mutlaka takip yağlı alın diğerleri çok lezzetsiz oluyor benden söylemesi
Kuzu eğer seni etkilemeyecekse 1 günlük bizim dediğimizi deneyip ölçsen. Yani neler yiyebiliyorsun bilmiyorum ama 2-3 dilim peynir, zeytin, 1 dilim tam buğday 2 yumurta, bolca domates salatalık gibiKuzum yeşillikte malesef yemiyorum. Bi biber domates salatalık yiyorum o kadar. İşte ceviz peynir zeytin ekmek. 2 dilim ekmekle doymuyorum.
Beynim yandı vallahi napıcağımı şaşırdım artık. Yok bide hergğn 150 çıkan sonuç bugun 200 çıktı
Bu şekilde beslendiğimde sıkıntı yoktu normalde. Son zamanlarda hafta ilerlemesi ile birlikte vucudun şeker salgılamasının artması da etki etti bana görünen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?