Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ekmek bu arada zorlasada gerçekten bırakılan bir şey kızlar ve bırakınca asla aramıyorsunuz, bırakmazsa benim eşim bırakmazdı küçüklükten annesi karbonhidratla büyütmüş ha bire. Ailesi komple öyle, akşam yemeğini ekmekle yedikten sonra, 9da çay içiyorlar yine börek poğaça çörekle. Benimle tanıştıktan sonra akşamları çorbanın yemeğin yanında kesinlikle ekmeği bıraktı, son 5 aydır kahvaltıdada ekmeği tamamen çıkardı, yarım dilim buğday ekmekle kandırıyor kendini. İlk başlarda baya zorlandı kahvaltıdan sonra aç kalkıyorum doymuyorum diye söyleniyordu, şu an haftasonu hariç ekmeğe hiç bakmıyor. Beyaz ekmek gerçekten kilo dostu, ve 5 ay içinde 6-7 kg verdi adam, bir o kadarda dinç hissediyorum kendimi diyor. Ama tabi o kahvaltıda ekmek yerine yumurtayı artırdı 3-4 yumurta gümletiyor

Tokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik biber vallahi beynim yoruldu stresten
kuzu boşuna stres yapma hormonlardan oluyormuş bazılarında yani normal aslında, bende de öyle salatalık yoğurt yiyorum şekerim yükseliyor. yapcak bişey yok önlem alınsın en azından bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil. ben de bu hafta evde ölçüyorum hafta sonu dahiliyeye gidicem, hiç iç açıcı değil ama napıyım elimde değil

Aynen canım gebelik şekeri eklendikçe yükseldi zaten normalde gayet normaldi benim şekerim. Vücudun ürettiği birşey bendeki yükselmeye sebep oluyor yoksa benim gibi beslenen birinin sekeri max 90 çıkar. Gün içinde de defalarca baygınlık hissi gelir yani. Ekmek son 1 aydır anca artırmıştım zaten geri keseyim bari. Benim için aç kalmakta normal birşey oldu artık o da sorun değil napalım sağlık olsun bebeğim iyi olsun

herkes yaparrrr ben yapamam bunu bak. ben ekmeksiz yumurtayı da yiyemem hayatta hayata küserim kız ekmeği hiç yemezsem.

Canım çok geçmiş olsun, benim de kahverengi leke ara ara oluyor bugün doktora tekrar sordum hiç endişelenme muhtemelen çok ayakta durmuşsundur dedi ki doğru. Eğer ilişki sonrası olursa yapma dedi

Hormonlar yapıyor zaten kuzum evet doktorum bunu açıkladı zaten. Ki ben hep kilo kaybediyorum hala. Doktorum yemiyor musun diye soruyor düşün
Bende acıkınca kaşar salatalık domates yiyorum mesela akşam falan. Ama yükseliyor işte. Normalde ben bunlarla beslensem 55 kilo anca olurdum. Doktorum kilo kaybetme artık dediği için ekmek artırdım baktım bi onu yiyince az daha duruyor kilo vermem. Çok zor ya inşallah kimse yaşamaz

Aşko lor olarak erzincan tulumu olur mu yanına da ekmeğinen şekerli çayyy oh mis ayy evde olsam uygulardım ama işte olmuyor yaaa.

Tokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik biber vallahi beynim yoruldu stresten
Oy
Tabağı biraz daha zenginleştirip ekmeği azalt bence canım 4 çok gibi geldi bana. Ama yinede şeker var belli ki fazladan 2 3 dilim tam buğday bu kadR fırlatmamalı.

Oy
Tabağı biraz daha zenginleştirip ekmeği azalt bence canım 4 çok gibi geldi bana. Ama yinede şeker var belli ki fazladan 2 3 dilim tam buğday bu kadR fırlatmamalı.
İşte temel sorun bu canım zaten. Normal bir insan 4 dilim yiyince şekeri 200 olmaz. Bunu vücudun ürettiğini kabul ediyorum. Kendimi daha fazla strese sokmak istemiyorum o yüzden artık.

Bide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değil
Biz henüz konuşmadım bu konuyu doktorumla. Ama benim geçmiş hikayemden dolayı istemiyor olmam. Beni anlayacağını düşünüyorum psikolojik bi durum benimkisi canım. Korkuyu tetikleyen sebep bu açıkçası.

Aşko lor olarak erzincan tulumu olur mu yanına da ekmeğinen şekerli çayyy oh mis ayy evde olsam uygulardım ama işte olmuyor yaaa.
Kızl benim kahvaltı tabağını görsen çeşit çeşit peynir zaten ve Erzincan tulum loruuuu şekerli çay olmaz ama sıcak ekmek üzerine az tereyağı üzerine lorrr müko olur
Lor peyniri alacaklar mutlaka takip yağlı alın diğerleri çok lezzetsiz oluyor benden söylemesi

ufff ben de çok severim peynir çeşitlerini ohhh tabi sıcak ekmek de sonra ekmeği azalt dee

Kuzu eğer seni etkilemeyecekse 1 günlük bizim dediğimizi deneyip ölçsen. Yani neler yiyebiliyorsun bilmiyorum ama 2-3 dilim peynir, zeytin, 1 dilim tam buğday 2 yumurta, bolca domates salatalık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…