Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum babylovee kadar detaylı bilmesem de açlık sanki yüksek

Aynen canım onu soracağım eğer sınırda gibi yükleyip bakalım derse öyle yaptırırım .Bebeğim için sıkıntı olmasın da ilerde Allah korusun

Hersey bebegim icin bebisim iyi olsun vakti zamani gelince 9 ayi tamamlayinca saglikla dogsun büyütelim
Haklisin bastan sona söylediklerinde canım
Diyet listem var canim onunla devam edicem artik yine. Çünkü hepsi ayni seyleri söylüyor cogunlukla. Yememen gereken seyleri.
Zaten ben diyetisyenin ye dedigi kadarini bile yiyemiyorum midem küçüldü.
Daha fazla kilo vermiyor olmamin tek sebebi iste 1 ay anca olacak kilo vermem durali onun sebebide biraz ekmegi artirmis olmamdi ama onu da kescem yine. Artik kilo verirsem de napayim.

Bazı kadınların göbeği olmuyor gerçekten ya anne burdaysa bebek nerde. Bebek buradaysa anne nerde

Kuzum babylovee kadar detaylı bilmesem de açlık sanki yüksek
Evet canım ama mesela 80 dolaylarında çıkanlar sağlıklı beslendiğim zamanlardaki sabah şekerim .O 125 lerde çıkanlar ise mesela gece kalkıp kek ya da meyve yediğim zamanlardan bir de ben yedim mi öyle 1-2 taneyle kalmıyorum maalesef

Takip yağlı ne oluyor canım dediğn gibi bazen süt gibi kokan yumuşacık lorlara denk geliyorum bayılıyorum ama kimide kireç gibi kuru :/
Tam yağlı yazacaktım ya Aynen aynen benim dediğim lor tam o dediğin mis gibi kokan lorlardan. Diğer marketlerde satılan o lorları ben de hiç sevmiyorum

babylovee artık canını sıkma lütfen. Çünkü senlik bir şey yok. Bak biz hareket edenlerde bile yüksek şeker. Senin hem ailede varmış hem de hareket kısıtlılığın var. Bir de zaten insülinin bir zararı da yokmuş ki
Bizim bu ara grupta şeker muhabbeti çok dönünce biz bi paniğe kapıldık ama aslında çok doğal şeyler bunlar. İçimizde can büyüyor Biz şekeri olanların bebekleri daha tatlı olacak demek ki

Öyle canım zaten benim sebep oldugum bir durum degil bunun farkındayım, ama iste diyet yapıyorum yine yüksek. Kilo veriyorum diyet yapinca. O zamanda kilo verme bebege zarar deniyor. Bu seferde kilo vermeye tek engel olan sey deneyimledim ekmek. 2 den 4 dilime cikiyorum kilo vermem duruyor bu seferde seker yükseliyor. Yani napcagimi şaşırdım ya...
Bin şükür her halime..
İnsilün baslasaydik bi bende rahat ederdim. Cumaya kalmadan baslasak bari
Dedigin gibi harket azlığı iste en temel sorun bu. Yoksa simdi öğlen aclik ölçüm mesela 81 çıktı. Simdi biseyler atistircam sonra da tokluk bakcam bakalm ne gelecek.
Oy bizim beebeklerimiz hemde ne tatlı hep ondan zaten bunlar

Canim insulin baslayacagini doktor soyledi mi ben onu kacirmisim sanirim

Canim insulin baslayacagini doktor soyledi mi ben onu kacirmisim sanirim
Evet canım doktor söyledi. Şekerim yüksek çıktı hastanede. 2 gün daha evde ölçüm yap yaz cuma insülin baslayip baslamayacagimiza karar veririm dedi. Aslinda dr dün baslayacakti ama ben seker icin kan vermeden once hamurisi fln cok yemistim diye soyleyince 2 günlük bi alan verdi bana ölç yaz bakalim duruma diye.
Ev ölçümlerimde yüksek. İnsülin kaçınılmaz gibi duruyor.

Kızlar isimli bir takım yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı, önerileri beklerim

Hareketsizlik canım ve de biraz stres yaptın diye düşünüyorum babam yıllardır şeker hastası gözlemlediğim şeyler genelde stres ve hareket oluyor. Ama tabi ki hareket konusuna yapacak bir şey yok insülin vurunmak sanki sana daha iyi gelecek stresinde azalacak

kız bakma bana ben böyle meraklıyım

Aynen canım. Ikisi de bende bolca var. Hareketsizlik hep var. Evin icinde birkac tur atiyorum geri yatıyorum. Streste benim icin kaçınılmaz bir sey. Sadece şekeri degil erken doğum ihtimallerini de doktorum söyledikçe bunlar da strese sebep oluyor.
Ama bugun ekstra stresten yükseldiğini düşünüyorum bende cok haklısın. Zaten bende hep seker hastalari ile yan yanayim başta annem dedigin gibi hareketsiz olunca ve stresli olunca su az icince o şekerin önü alınamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…