- 15 Ağustos 2024
- 979
- 1.685
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.601
Kuzum babylovee kadar detaylı bilmesem de açlık sanki yüksekSonuçların böyle bak canım .Yani katiyen karşı değilim şekere de zaten evde ölçüp bu sonuçlarla şeker teşhisi konulabiliyorsa ve yapılacak tek şey diyetle takipse .Şeker yükleme yaptırmak gereksiz gibi geliyor canım .Yoksa doktorum derse ki yaptır yaptırırım .
Yok kuzum öyle olmadı benim. İlk bebişimde de içeceği sallamadım hiç. Bu kez de çok rahattım. Ama ikisindeki sonuçlarım çok farklıYaaa olabilir mi hiç bu açıdan düşünmedim
Aynen canım onu soracağım eğer sınırda gibi yükleyip bakalım derse öyle yaptırırım .Bebeğim için sıkıntı olmasın da ilerde Allah korusunKontrole gittiginde doktoruna bu listeni göster canım sana yükleme yapilip yapilmayacagina karar versin doktorun. Bence yaptir derim ama. Açlık sekerin biraz sınırlarda. Tedbir bizden gerisi Allahtan
Gerek yok sadece aclik tokluk kan bakalim der belki doktorun birde hastanede aclik tokluk verip kurtulursun.
Hersey bebegim icinCok zor şeyler yaşadın stres olman çok normal ne desekde içini rahatlatamayız ama bebeğin için sabretmen lazım onun için güçlü olman lazım canım bak 3 ayın kaldı artık bence bundan sonra bı diyetisyenle devam et istersen senin için daha iyi olur
Bazı kadınların göbeği olmuyor gerçekten ya anne burdaysa bebek nerde. Bebek buradaysa anne nerdeKızlar dün hastaneye gittim ya nts ye girenlerin göbüşlerine bakıyorum bide kendiminkine yani sanki ben doğurcam onlar şeker yüklemesi yaptırcak gibiydilersizde hiç dikkat ettiniz mi hastaneye gittiğinizde falan diyorum daha ne kadar şişicem acaba ağlancak halimle dalga geçiyorum resmen
En iyisini yapsrsin canımAynen canım onu soracağım eğer sınırda gibi yükleyip bakalım derse öyle yaptırırım .Bebeğim için sıkıntı olmasın da ilerde Allah korusun
Evet canım ama mesela 80 dolaylarında çıkanlar sağlıklı beslendiğim zamanlardaki sabah şekerim .O 125 lerde çıkanlar ise mesela gece kalkıp kek ya da meyve yediğim zamanlardanKuzum babylovee kadar detaylı bilmesem de açlık sanki yüksek
Tam yağlı yazacaktım yaTakip yağlı ne oluyor canım dediğn gibi bazen süt gibi kokan yumuşacık lorlara denk geliyorum bayılıyorum ama kimide kireç gibi kuru :/
He tmm canım sağolTam yağlı yazacaktım yaAynen aynen benim dediğim lor tam o dediğin mis gibi kokan lorlardan. Diğer marketlerde satılan o lorları ben de hiç sevmiyorum
Öyle canım zaten benim sebep oldugum bir durum degil bunun farkındayım, ama iste diyet yapıyorum yine yüksek. Kilo veriyorum diyet yapinca. O zamanda kilo verme bebege zarar deniyor. Bu seferde kilo vermeye tek engel olan sey deneyimledim ekmek. 2 den 4 dilime cikiyorum kilo vermem duruyor bu seferde seker yükseliyor. Yani napcagimi şaşırdım ya...babylovee artık canını sıkma lütfen. Çünkü senlik bir şey yok. Bak biz hareket edenlerde bile yüksek şeker. Senin hem ailede varmış hem de hareket kısıtlılığın var. Bir de zaten insülinin bir zararı da yokmuş ki
Bizim bu ara grupta şeker muhabbeti çok dönünce biz bi paniğe kapıldık ama aslında çok doğal şeyler bunlar. İçimizde can büyüyorBiz şekeri olanların bebekleri daha tatlı olacak demek ki
Canim insulin baslayacagini doktor soyledi mi ben onu kacirmisim sanirimÖyle canım zaten benim sebep oldugum bir durum degil bunun farkındayım, ama iste diyet yapıyorum yine yüksek. Kilo veriyorum diyet yapinca. O zamanda kilo verme bebege zarar deniyor. Bu seferde kilo vermeye tek engel olan sey deneyimledim ekmek. 2 den 4 dilime cikiyorum kilo vermem duruyor bu seferde seker yükseliyor. Yani napcagimi şaşırdım ya...
Bin şükür her halime..
İnsilün baslasaydik bi bende rahat ederdim. Cumaya kalmadan baslasak bari
Dedigin gibi harket azlığı iste en temel sorun bu. Yoksa simdi öğlen aclik ölçüm mesela 81 çıktı. Simdi biseyler atistircam sonra da tokluk bakcam bakalm ne gelecek.
Oy bizim beebeklerimiz hemde ne tatlı hep ondan zaten bunlar
Evet canım doktor söyledi. Şekerim yüksek çıktı hastanede. 2 gün daha evde ölçüm yap yaz cuma insülin baslayip baslamayacagimiza karar veririm dedi. Aslinda dr dün baslayacakti ama ben seker icin kan vermeden once hamurisi fln cok yemistim diye soyleyince 2 günlük bi alan verdi bana ölç yaz bakalim duruma diye.Canim insulin baslayacagini doktor soyledi mi ben onu kacirmisim sanirim
Harikaa darısı başımızaSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Hareketsizlik canım ve de biraz stres yaptın diye düşünüyorum babam yıllardır şeker hastası gözlemlediğim şeyler genelde stres ve hareket oluyor. Ama tabi ki hareket konusuna yapacak bir şey yok insülin vurunmak sanki sana daha iyi gelecek stresinde azalacakCanım daha azını yediğimde kilo kaybediyorumve ben hamile kaldığımdan beri hep kilo verdim hiç almadım. Bebeğimin gelişimini etkilemek istemiyorum artık. Yumurta midemi bulandırıyor zorla yiyorum zaten ek olarak birşey hiç yemiyorum atıştırmalık vs gibi. Bende ne yapacağımı şaşırdım
kız bakma bana ben böyle meraklıyımKız başına iş çıkarıyosun gibi geliyo bırak deneysel hareketleriyarın yapacak zaten niye şimdi kendine şeker yüklüyorsun
İyi yapmışsın kuzu zaten kalsiyum çok önemli gebelikte bebek hepsini çekiyorbirde ben yeterli kalsiyum aldığımı düşünmüyorum yoğurt ayran ve kefirle aram yok hamileliğimin başından beri. Sadece kahvaltıda peynir ve kaşar yiyorum oda yetmiyordur zaten
Aynen canım. Ikisi de bende bolca var. Hareketsizlik hep var. Evin icinde birkac tur atiyorum geri yatıyorum. Streste benim icin kaçınılmaz bir sey. Sadece şekeri degil erken doğum ihtimallerini de doktorum söyledikçe bunlar da strese sebep oluyor.Hareketsizlik canım ve de biraz stres yaptın diye düşünüyorum babam yıllardır şeker hastası gözlemlediğim şeyler genelde stres ve hareket oluyor. Ama tabi ki hareket konusuna yapacak bir şey yok insülin vurunmak sanki sana daha iyi gelecek stresinde azalacak
olsun ya güzel bi hamişliği hakettim oğlum içimden geciyor zaten anlarsın sen beni adminimÇok sevindim kuzum sen ilk gebelikte hakkını kullandın artık bu kez şekersiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?