Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kizlar hamile pilatesine giden var mi ben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Canım ben gıtmıyorum evde kebdım yapıyorum hamılelıgın basından berı cok faydalı buluyorum zaten ılk aydan berı hareketlı bır anneyım

Canim masallah ben evde kendim hic yapasim gelmiyo surekli yatasim geliyor bel ve sirt agrilarim var onlara iyi gelse guzel olur
Kuzum benim normalde de sırt ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden gidiyordum önceden de. Şimdi de iyi geliyor, sadece oraya gitmeye üşeniyorum ama gidince de iyi ki geldim diyorum

Canim masallah ben evde kendim hic yapasim gelmiyo surekli yatasim geliyor bel ve sirt agrilarim var onlara iyi gelse guzel olur
Canım ben 2 gun hareketsız kalayım hemen kalcam bacagım her yerım agrıyor 2 gunde 1 esımle mutlaka yuruyuse cıkıp 10 bin adım atıyorum evde de pılates yapıyorum ama ben hamılelık oncesınde de surkelı spor yapardım o yuzden sımdı bana fazla gelmıyor

Off şu hayat tarzını yaşamak istiyorum

Canim yesillik baslarda yasakti nane maydanoz vs simdide yemiyorum o dönemden kalma alışkanlık.
Ekmekte zoraki yiyorum. Ac kalmamak icin. Ama onu da azaltcam inşallah tam bugday ekmegi dedigin gibi olmuyor canim beyaz ekmek yapiyor onu daha çok. Hemen aciktiriyor.

Kuzum benim normalde de sırt ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden gidiyordum önceden de. Şimdi de iyi geliyor, sadece oraya gitmeye üşeniyorum ama gidince de iyi ki geldim diyorum

Yolunuzdan gidip ptesi basliyorum o zaman kizlar

üzme kendini yiceksin illaki bişeyler sen hamişsin şekerin olsa bile yükseltmicek şeyler yiceksin kuzum
sabah 7de doktorda olcam balım

annabelica canımm biz Kerem'de karar kıldık sonundaaa listeye ekleyebilirsin
Ayy çok güzel isim ben zaten oyumu keremden yana kullanmıştım
Kizlar hamile pilatesine giden var mi ben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Bende taşınmadan önce gidiyordum taşınınca tabi iyi bir stüdyo bulmak çok zor olunca ağrılarımda artınca online hamile yoga ve pilatesine başladım evde yapıyorum çok çok iyi geliyor. Zaten çoğunlukla esneme hareketleri oluyor bana çok iyi geliyor kuzu doğuma da hazırlıyor pelvik kaslarını. Bende uzun yıllardır yapanlardanım kısa bir ara bile versem belim sırtım her yerim ağrımaya başlıyor

Kızlar isimli bir takım yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı, önerileri beklerim

Canım ben bu sayfalara bakıyorum. Birine yaptırırım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…