- 15 Ağustos 2024
- 979
- 1.686
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.641
Yok kuzum hafif hareketler yapiyoruz ve genelde esneme ağırlıklıZorluyor mu ya, ben de önceden gidiyordum ama ara vereli epey oldu şimdi kendimi zorlayıp bebise zarari olur mu diye bi cekindim
Pusette hele hiç sevmiyorum çocuğun adını herkes görüyor hahahaYok kanka bende hepsini yaptırmıcam zaten, görmemişim çocuğu olmuş demesinler
Birtek tulum, birde fotoda yatakta baş ucunda yastığında o kadar
Canım ben gıtmıyorum evde kebdım yapıyorum hamılelıgın basından berı cok faydalı buluyorum zaten ılk aydan berı hareketlı bır anneyımKizlar hamile pilatesine giden var miben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Gör beniiiiiPusette hele hiç sevmiyorum çocuğun adını herkes görüyor hahaha
Canim masallahCanım ben gıtmıyorum evde kebdım yapıyorum hamılelıgın basından berı cok faydalı buluyorum zaten ılk aydan berı hareketlı bır anneyım
Bu iyi gelir ya o zaman, bel ve sirt agrilarim azalsa, biraz da kuvvetlensem yeterYok kuzum hafif hareketler yapiyoruz ve genelde esneme ağırlıklı
Kuzum benim normalde de sırt ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden gidiyordum önceden de. Şimdi de iyi geliyor, sadece oraya gitmeye üşeniyorum ama gidince de iyi ki geldim diyorumCanim masallahben evde kendim hic yapasim gelmiyo surekli yatasim geliyor bel ve sirt agrilarim var onlara iyi gelse guzel olur
Canım ben 2 gun hareketsız kalayım hemen kalcam bacagım her yerım agrıyorCanim masallahben evde kendim hic yapasim gelmiyo surekli yatasim geliyor bel ve sirt agrilarim var onlara iyi gelse guzel olur
Off şu hayat tarzını yaşamak istiyorumCanım ben 2 gun hareketsız kalayım hemen kalcam bacagım her yerım agrıyor2 gunde 1 esımle mutlaka yuruyuse cıkıp 10 bin adım atıyorum evde de pılates yapıyorum ama ben hamılelık oncesınde de surkelı spor yapardım o yuzden sımdı bana fazla gelmıyor
Canim yesillik baslarda yasakti nane maydanoz vs simdide yemiyorum o dönemden kalma alışkanlık.Canım bende yavas yavas okuyarak gıdıyorum ekmegı cok yıyorsun kızlara katılıyorum yesılık yemıyorum yazmıssın ben kahvaltıda bol yesıllık proteın tuketmeye basladım ve tam bugday ekmegı max 1.5 dilim yıyorum zaten yesıllık ve yumurta domates desteklersen doyarsın ınan ekmek bosa sısırıyor doydugunh sanıyorsun ama sonra daha cok acıkıyorsun
Kuzum benim normalde de sırt ve boynumda minik fıtıklar var o yüzden gidiyordum önceden de. Şimdi de iyi geliyor, sadece oraya gitmeye üşeniyorum ama gidince de iyi ki geldim diyorum
Yolunuzdan gidip ptesi basliyorum o zaman kizlarCanım ben 2 gun hareketsız kalayım hemen kalcam bacagım her yerım agrıyor2 gunde 1 esımle mutlaka yuruyuse cıkıp 10 bin adım atıyorum evde de pılates yapıyorum ama ben hamılelık oncesınde de surkelı spor yapardım o yuzden sımdı bana fazla gelmıyor
Patır patır doğuruyorlar mı kiEkim anneleri niye parantez içinde (Güya) yazmışlar
Bu arada babyjörn düşünen kıslar beymende yine indirime girmiş şu an
Ekim anneleri niye parantez içinde (Güya) yazmışlar
Bu arada babyjörn düşünen kıslar beymende yine indirime girmiş şu an
Aynen çoğu eylül annesi olacakmış yada olmuşPatır patır doğuruyorlar mı ki
İnşallah canıminşallah korkunu yenersin balım
Bende aynı yaaaBanada aynısını dedi dün doktor ters duruyormuşama daha erken dönme ihtimalide var tabi dedi ya ben normal doğum istiyorum ama korkuyorum ya sezeryana daha bu sıralar yatkınım
üzme kendini yiceksin illaki bişeyler sen hamişsin şekerin olsa bile yükseltmicek şeyler yiceksin kuzumBende cok acıkmıyorum ama mesela aksam yemeginde aç oluyorum, yine de tam tok kalkamiyoru.. kalksam da 1 saate kalmiyor midem kazınıyor. Aksam çok acıkıyor karnım.
Neyse idare edicem artik. Sen yarin kacta gidiyorsun canım teste
Ayy çok güzel isim ben zaten oyumu keremden yana kullanmıştım
Bende taşınmadan önce gidiyordum taşınınca tabi iyi bir stüdyo bulmak çok zor olunca ağrılarımda artınca online hamile yoga ve pilatesine başladım evde yapıyorum çok çok iyi geliyor. Zaten çoğunlukla esneme hareketleri oluyor bana çok iyi geliyor kuzu doğuma da hazırlıyor pelvik kaslarını. Bende uzun yıllardır yapanlardanım kısa bir ara bile versem belim sırtım her yerim ağrımaya başlıyorKizlar hamile pilatesine giden var miben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Kızlar isimli bir takım yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı, önerileri beklerim
İnşallah istediğimiz gibi olur canım. Çünkü bunu düşünmek bile kötüBiz henüz konuşmadım bu konuyu doktorumla. Ama benim geçmiş hikayemden dolayı istemiyor olmam. Beni anlayacağını düşünüyorum psikolojik bi durum benimkisi canım. Korkuyu tetikleyen sebep bu açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?