Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Tokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik biber vallahi beynim yoruldu stresten
off hatırlıyom kendimden gercekten öyle oluyordu azcık bişey yiyordum 200 buluyordu şekerim

Canım senin yaşadığın süreç çok yorucu yediklerimden diye düşünüp sakın kendini içten içe suçlama. Geçici bir zaman dilimi olması ve de az kalması bu kısımlara odaklanmaya çalış hep Hepsi bitecek bir anda kuş gibi hafifleyeceksin ve yanında bir de minik kuş olacak

off hatırlıyom kendimden gercekten öyle oluyordu azcık bişey yiyordum 200 buluyordu şekerim
Ah canım malesef.. yani az ye çıkıyor cok ye çıkıyor. Az yiyince sürekli karnın gurulduyor. Yemekten kalkiyorum karnim aç mesela.
Sağlık olsun bebegim iyi olsun.. napalim

Canımsın cok teşekkür ederim destegin için
Gerçekten dedigin gibi oldu yine de kendimi hep suçlayacak birsey ariyorum buluyorum.
Amin canım aminn.. hepsi bitsin bebisim saglikla vaktinde dogsun
Minik kuşum icin hersey

Kızlar isimli bir takım yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı, önerileri beklerim
Kanka daha yaptırmadım ama şu sayfaya yaptıracam
Birkaç tane sayfa daha var at dersen atarım

Zahmet olmazsa çok sevinirim kuzum

Zahmet olmazsa çok sevinirim kuzum

evet bende ac kalkıyordum ve zor doyuyordum şimdi acıkmıyorum bile ne tuaf ya
Bende cok acıkmıyorum ama mesela aksam yemeginde aç oluyorum, yine de tam tok kalkamiyoru.. kalksam da 1 saate kalmiyor midem kazınıyor. Aksam çok acıkıyor karnım.
Neyse idare edicem artik. Sen yarin kacta gidiyorsun canım teste

Canım bende yavas yavas okuyarak gıdıyorum ekmegı cok yıyorsun kızlara katılıyorum yesılık yemıyorum yazmıssın ben kahvaltıda bol yesıllık proteın tuketmeye basladım ve tam bugday ekmegı max 1.5 dilim yıyorum zaten yesıllık ve yumurta domates desteklersen doyarsın ınan ekmek bosa sısırıyor doydugunh sanıyorsun ama sonra daha cok acıkıyorsun

Kizlar hamile pilatesine giden var mi ben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam

Tüm önerilerine bakıyorum şimdi ya ben yastık, puset örtüsü, eldiven vs istemiyorum. Bir tulum, bir alt üst tamam. Onu da sade, el yazısıyla yeşil tonlu istiyorum

Kizlar hamile pilatesine giden var mi ben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Ben gidiyorum canım, gebelik öncesi de gidiyordum çok iyi geliyor

Kızlar sanırım ben yaptırmayacağım şeker testini korktum ben
Canım bende yaptırmak ıstemordum ve gereksız buluyprdum cunku hıc seker bıle baktırmamıstım hayatımda bı sorun yasamamıstım. Ama ıyıkı de yaptormısım meger tokluk yuksekmıs bence bılıp onlem almak cok daha ıyı olur zaten dr un gereklı seyı soyler

Tüm önerilerine bakıyorum şimdi ya ben yastık, puset örtüsü, eldiven vs istemiyorum. Bir tulum, bir alt üst tamam. Onu da sade, el yazısıyla yeşil tonlu istiyorum
Yok kanka bende hepsini yaptırmıcam zaten, görmemişim çocuğu olmuş demesinler
Birtek tulum, birde fotoda yatakta baş ucunda yastığında o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…