- 10 Haziran 2024
- 1.876
- 2.424
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.621
off hatırlıyom kendimden gercekten öyle oluyordu azcık bişey yiyordum 200 buluyordu şekerimTokluk 1.saatim 201 İKİYÜZBİR geldi arkadaşlar evdeki ölçümde
Tırlatcam yaaa..
Yedigim 4 dilim ince tam buday 1 adet yumurta domates salatalik bibervallahi beynim yoruldu stresten
Canım senin yaşadığın süreç çok yorucu yediklerimden diye düşünüp sakın kendini içten içe suçlama. Geçici bir zaman dilimi olması ve de az kalması bu kısımlara odaklanmaya çalış hepAynen canım. Ikisi de bende bolca var. Hareketsizlik hep var. Evin icinde birkac tur atiyorum geri yatıyorum. Streste benim icin kaçınılmaz bir sey. Sadece şekeri degil erken doğum ihtimallerini de doktorum söyledikçe bunlar da strese sebep oluyor.
Ama bugun ekstra stresten yükseldiğini düşünüyorum bende cok haklısın. Zaten bende hep seker hastalari ile yan yanayim başta annemdedigin gibi hareketsiz olunca ve stresli olunca su az icince o şekerin önü alınamıyor.
Ah canım malesef.. yani az ye çıkıyor cok ye çıkıyor. Az yiyince sürekli karnın gurulduyor. Yemekten kalkiyorum karnim aç mesela.off hatırlıyom kendimden gercekten öyle oluyordu azcık bişey yiyordum 200 buluyordu şekerim
Canımsın cok teşekkür ederim destegin içinCanım senin yaşadığın süreç çok yorucu yediklerimden diye düşünüp sakın kendini içten içe suçlama. Geçici bir zaman dilimi olması ve de az kalması bu kısımlara odaklanmaya çalış hepHepsi bitecek bir anda kuş gibi hafifleyeceksin ve yanında bir de minik kuş olacak
evet bende ac kalkıyordum ve zor doyuyordum şimdi acıkmıyorum bile ne tuaf yaAh canım malesef.. yani az ye çıkıyor cok ye çıkıyor. Az yiyince sürekli karnın gurulduyor. Yemekten kalkiyorum karnim aç mesela.
Sağlık olsun bebegim iyi olsun.. napalim
Kanka daha yaptırmadım ama şu sayfaya yaptıracamKızlar isimli bir takım yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı, önerileri beklerim
Zahmet olmazsa çok sevinirim kuzumKanka daha yaptırmadım ama şu sayfaya yaptıracam
Birkaç tane sayfa daha var at dersen atarımGiriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
Zahmet olmazsa çok sevinirim kuzum
Bende cok acıkmıyorum ama mesela aksam yemeginde aç oluyorum, yine de tam tok kalkamiyoru.. kalksam da 1 saate kalmiyor midem kazınıyor. Aksam çok acıkıyor karnım.evet bende ac kalkıyordum ve zor doyuyordum şimdi acıkmıyorum bile ne tuaf ya
Canım bende yavas yavas okuyarak gıdıyorum ekmegı cok yıyorsun kızlara katılıyorum yesılık yemıyorum yazmıssın ben kahvaltıda bol yesıllık proteın tuketmeye basladım ve tam bugday ekmegı max 1.5 dilim yıyorum zaten yesıllık ve yumurta domates desteklersen doyarsın ınan ekmek bosa sısırıyor doydugunh sanıyorsun ama sonra daha cok acıkıyorsunKuzum yeşillikte malesef yemiyorum. Bi biber domates salatalık yiyorum o kadar. İşte ceviz peynir zeytin ekmek. 2 dilim ekmekle doymuyorum.
Beynim yandı vallahi napıcağımı şaşırdım artık. Yok bide hergğn 150 çıkan sonuç bugun 200 çıktı
Bu şekilde beslendiğimde sıkıntı yoktu normalde. Son zamanlarda hafta ilerlemesi ile birlikte vucudun şeker salgılamasının artması da etki etti bana görünen bu
Kanka geçen baktım zıbın alırken senin paylaştığın yerde yapıyormuş ama ne kadar prof bilmiyorum bu konudaZahmet olmazsa çok sevinirim kuzum
Ay kızlar kelle loru. Favorımdır
Cok yakısıklı bır ısım canım
Tüm önerilerine bakıyorum şimdiKanka geçen baktım zıbın alırken senin paylaştığın yerde yapıyormuş ama ne kadar prof bilmiyorum bu konuda
Lilabio Bebe Yaka İsme Özel Delux 12li Hastane Çıkışı Pembe Peri - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Bebe Yaka İsme Özel Delux 12li Hastane Çıkışı Pembe Peri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben gidiyorum canım, gebelik öncesi de gidiyordum çok iyi geliyorKizlar hamile pilatesine giden var miben bu ev arama, tasinma islerinden vakit bulamadim bir turlu son zamanlarda ama artik başlamayı dusunuyorum cok gucsuzum, cocugu kaldiramicam
Canım bende yaptırmak ıstemordum ve gereksız buluyprdum cunku hıc seker bıle baktırmamıstım hayatımda bı sorun yasamamıstım. Ama ıyıkı de yaptormısım meger tokluk yuksekmıs bence bılıp onlem almak cok daha ıyı olur zaten dr un gereklı seyı soylerKızlar sanırım ben yaptırmayacağım şeker testini korktum ben
Zorluyor mu ya, ben de önceden gidiyordum ama ara vereli epey oldu şimdi kendimi zorlayıp bebise zarari olur mu diye bi cekindimBen gidiyorum canım, gebelik öncesi de gidiyordum çok iyi geliyor
Yok kanka bende hepsini yaptırmıcam zaten, görmemişim çocuğu olmuş demesinlerTüm önerilerine bakıyorum şimdiya ben yastık, puset örtüsü, eldiven vs istemiyorum. Bir tulum, bir alt üst tamam. Onu da sade, el yazısıyla yeşil tonlu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?