Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler hep ondan
Bunu ilk defa duydum bu gebeligimde çok belim ağrıyor ama bu beni baya korkutmuştu çünkü kızımda kasık ağrım vardı sadece ama bulantı ve bir kaç sivilcem var onlara bakarsak da kızım olacak. Ben çok kız gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin. Cinsiyet öğrendiğimiz günlere gelelim sağlıkla. Çok keyifli oluyor o haftalar herkes tek tek yazacak belli oldukça Şu an düşük korkusu ve bulantılar tüketti hepimizi

Kanamamda yok 30 mm olmus kese yatış verıldı kürtaj Nezaman yapılır bılmıyorum kan sonuçlarına göre kürtaj yapılcak sanırım zor bı süreç malesef
Canım burada çoğu arkadaşımız gibi benim de düşük geçmişim var. 8+2de kalbi durmuş ben birkaç gün sonra usgde öğrenmiştim. Ne kanamam ne ağrım yoktu. Kürtajdan sonra garip bir rahatlama gelmişti içime. En zoru kürtaj olana kadar evde geçirdigim o bir geceydi. Kurtajdan sonra normal hayata dönmenin bir rahatligi oluyor. Ama için bir ciz ediyor gözlerinden yaşlar akıyor. Birkaç hafta böyle için acıya acıya ağlıyorsun. Koskocaman bir boşluk hissediyorsun içinde. Ama geçiyor. Sana hiç bitmeyecek bir acı gibi geliyor şu an ama değil. İnanki geçiyor. Daha erken haftalarda bu acıyı yaşamak da sukredilecek bir şey. Burada daha ağır sınavı olanlarimiz olmuş. Okudukça hem çok üzüldüm. Hem de kadın olarak ne kadar güçlü olduğumuzu görüp hayran kaldım. Her koşulda ayağa kalkıp hayata devam ediyoruz. Çünkü annelik böyle güçlü bir varlığın sırtına yüklenebilirdi ancak. Sakın korkma kürtajdan. Acini yaşa yüzleş onunla. Sonra bir gün pıt diye hamile olduğunu öğreneceksin yine. Dualarımız seninle

Benimki ortaya karışık olcak herhalde hem tatlı hem ekşi yiyorum, hem belim hem kasığım ağrıdı napcam ben bu gerçek mi acaba ya ben ilk defa duydum
İnsan belirtilere bakınca hep ortaya karışık gibi geliyor canım hepimizde bi ondan bi ondan oluyor çünkü geçen biri yazmış plasenta arkada olunca erkek olurmuş diye. Benim kızımda plasenta arkadaydi mesela. Tutmuyor genelde bunlar

Şimdi çok değişik bı sorum olcak kafama çok takıldı arkadaşlar usgde bakarken yaklastirinca kalp atışı daha yüksek sesli mi gelir yoksa yaklastirmayinca da bse değişmez mi bilen var mi

Aynen bence de öğle zaten de işte kendimize heyecan arıyoruz napalımen erken fetal dna da öğreneceğiz inşallah bu arada sen daha önceki gebeliğinde yaptırmışmıydın fetal dna? Bugün randevum vardı 10+1 benim, bir kaç firma önerdi, ortaya yazıcaktım yaptıracak olan var mı diye ama, çoğunun daha zamanı gelmedi diye yazmadım büyütün artık şu bebekleri yaaa

Şimdi çok değişik bı sorum olcak kafama çok takıldı arkadaşlar usgde bakarken yaklastirinca kalp atışı daha yüksek sesli mi gelir yoksa yaklastirmayinca da bse değişmez mi bilen var mi
Güzel soru:) kesin bilgim yok ama mantık yürütürsek yaklaştırması, bebeği cihaza yada cihazı bebeğe yaklaştırmıyor ki sadece görüntüye zoom yapıyor diye biliyorum ben kalp yerini tam görebilmek için

Benim yarın 9+0 sen yaptırınca bize de tavsiye eder msin

Yok canım yaptırmadım. Ay yaptır da hemen şöyle sağlık haberini alıp sevinelim sonra da cinsiyetini öğrenelim ya cidden grubun çoğu Aralık sonu yalnız sen baya bekleyeceksin bizi

Kız ama var ya benim ilk kalp dinlendiginde önce uzaktan ses dinlemek istedi çok yavaş bı ses geldi ben de endişelendim sonra yaklaştırdı gümbür gümbür geldi ses sonrakinde yine uzaktan dinledi o da az geldi bende senin gibi düşünüyordum da Allah Allah dedim bilen varsa sorayim

Benim yarın 9+0 sen yaptırınca bize de tavsiye eder msin
Ederim tabiki, doktor 2 tane yer söyledi, bir tanesi için ben de buraya yaptırmıştım dedi kendi gebeliği için, unutmazsam yarın arayıp fiyat alacağım yaptırınca da bütün ayrıntıları dökerim buraya hiç merak etme

Yok canım yaptırmadım. Ay yaptır da hemen şöyle sağlık haberini alıp sevinelim sonra da cinsiyetini öğrenelim ya cidden grubun çoğu Aralık sonu yalnız sen baya bekleyeceksin bizi
Evet yaaa aynen, bir kaç kişi var ama onlar pek yazmıyor sanırım göremedim pek. O zaman sizinle güzel bir fotoğraf paylaşayım teyzeleri, bugün bunu gördüğüm anda dedim ki; allahım inşşalah hepsi bebişlerini bu kadar belli olacak şekilde görürler darısı başınıza artık

Eklentiler

• IMG_2818.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 74
Oy maşallah senin güzelliğine ensesi falan iyi gayet sağlıklı duruyor canım. Nubu belli değil belki biseyler sallardim cinsiyetle ilgili ben de yarın gidiyorum kontrole benimki hala fasulye tabi

Oy maşallah senin güzelliğine ensesi falan iyi gayet sağlıklı duruyor canım. Nubu belli değil belki biseyler sallardim cinsiyetle ilgili ben de yarın gidiyorum kontrole benimki hala fasulye tabi
Ayy inşallahh hepimizinkisi sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah ben bu kadar görüneceğini düşünmemiştim, kollarını bile salladı hadi inşallah sende güzel haberlerle gelll fasülye halleri bile güzell ya kalp sesleri yeter mutlu olmaya

Maşallah maşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…