Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tüp bebek ile hamile kaldım, 6+4 teyim. Kasık batması hissi yaşıyorum. Sizde de oluyor mu, mesela şuan dayanılmaz olmayan ama özellike yürürken sanki iğneler varmış da batıyormuş gibi. Benim gibi yaşayan var mı acaba, normal mi yoksa tedirgin olmalı mıyım?

için rahat olsun bence canım, benim de öyle kasık ağrım oluyor yürürken falan bazen de olmuyor. Normal bir durum diye geçiyor aslında. Hayırlı olsun bu arada,sağlıkla kucağına alabilesin inşallah

İnşallah inşallahh inşallahhhh

Merhaba kızlar. Bugün benim de avuç içi kadar lekelenmem oldu
Okulda nöbetçiydim ve derslerin yanısıra tenefüslerde ayakta olmam gerekti. Fırsatını buldukça oturdum aslında ama bilmiyorum neden olduğunu. İç çamaşırımın bazı yerleri kahverengi bazı yerleri kırmızı idi. Doktoruma sordum Progestan dex iğne alıp yapmamı, kanama artarsa yarın sabah gelmemi söyledi. İğneyi aldık yaptık. Umarım tekrarlamaz

İnşaallah tekrarlamaz ama ben de derslerde kesinlikle kalkmiyorum sandalyeden tahtaya yazilacaklari bile çocuklara yazdirtiyorum nobetlerde de sandalyede oturuyorum hiç kalkmiyorum naçizane tavsiyem siz de o şekilde yapın yorulmayin az kaldı okullar kaapninca rahat edeceğiz

Şimdiye kadar çok kasmıyordum. Normal devam ediyordum ama artık öyle olacak bende de

Kanamamda yok 30 mm olmus kese yatış verıldı kürtaj Nezaman yapılır bılmıyorum kan sonuçlarına göre kürtaj yapılcak sanırım zor bı süreç malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun tabi zor süreç ama en kısa sürede en güzel şekilde atlatırsınız inşallah bu süreçleri

Ben bıgğn 6+2 de karından dıydum üstelik kilom 90üstü

Kızlar çok şükür bugün 6+2 de miniğimin kalp atışını duyduk. Kilolu olmama rağmen karından duyduk umutsuzdum aslında . Magnezyum değerim düşük çıkmış bacak kramplarım da oluyordu kullanabilir miyim magnezyum dedim ilk 3 ay folik asit hariç bişey kullanmayalım dedi. 12.haftada tekrar çağırdı. 6 hafta nasıl dayanacağım bakalım

Benim açlık şekerim 105çıktı. Doktor yüksek dedi endokrine gönderdi

Ben akşamdan içiyorum ama diyorum acaba sabah mı alsam bugün çok zorlandım
Valla canım benim de bulantı değil ama sürekli midemde bir tuhaflık var .sabah kusmalarım oluuor sadece ve gün içinde sürekli midemi üşütmüş gibi değişik bir his var midemde .Bu durumdan sıkıldım artık canım hiç bir şey istemiyor yediğim içtiğim hiç bir şeyden keyif almıyorum asla

İşte bu bende de var, yiyorum ama keyif almıyorum, ne yapalım böyle olacak diyorum, her şey tatsız tuzsuz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…