- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.621
Ayy evet benim belim çok ağrırdı oğluma hamileyken düz zemin diye habire evde yere yatardım iyi gelirdiKasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler hep ondan
için rahat olsun bence canım, benim de öyle kasık ağrım oluyor yürürken falan bazen de olmuyor. Normal bir durum diye geçiyor aslında. Hayırlı olsun bu arada,sağlıkla kucağına alabilesin inşallahTüp bebek ile hamile kaldım, 6+4 teyim. Kasık batması hissi yaşıyorum. Sizde de oluyor mu, mesela şuan dayanılmaz olmayan ama özellike yürürken sanki iğneler varmış da batıyormuş gibi. Benim gibi yaşayan var mı acaba, normal mi yoksa tedirgin olmalı mıyım?
İnşallah inşallahh inşallahhhhCanim seninde başın sagolsunne yazik ki cok fazla acı tecrübe yasamis arkadaşlarız burada. O dedigin sey benimde hep silmek istesemde aklimdan silemedigim birsey birsey olmasin Allahım diye dua edip durarak geciyor..
Amin canim Allahım kimselere bir daha o acıları yaşatmasın.. saglikla doguralim saglikla büyütelim pesinden yeniden bebis planlari yapalım inşallah
Canım ben de aldım bugün doktor sana hangisini yazdıBen kullanıyorum canım çokta memnunum daha önceki sayfalarda yazmıştım. Neden kullanmaktan çekiniliyor hiç anlamıyorum kendimize eziyet etmemize hiiç gerek yok bence
Kanamamda yok 30 mm olmus kese yatış verıldı kürtaj Nezaman yapılır bılmıyorum kan sonuçlarına göre kürtaj yapılcak sanırım zor bı süreç malesefyaaa çok geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versinkanaman mı vardı beklemediler mi bir hafta daha falan
Teşekkür ederim canım, öyle yapıyorum.goodheartedgirl canım çok geçmiş olsun sakince dinlenmeye çalış,tedavini oluyorsun için rahat olsun
İnşaallah tekrarlamaz ama ben de derslerde kesinlikle kalkmiyorum sandalyeden tahtaya yazilacaklari bile çocuklara yazdirtiyorum nobetlerde de sandalyede oturuyorum hiç kalkmiyorum naçizane tavsiyem siz de o şekilde yapın yorulmayin az kaldı okullar kaapninca rahat edeceğizMerhaba kızlar. Bugün benim de avuç içi kadar lekelenmem oldu
Okulda nöbetçiydim ve derslerin yanısıra tenefüslerde ayakta olmam gerekti. Fırsatını buldukça oturdum aslında ama bilmiyorum neden olduğunu. İç çamaşırımın bazı yerleri kahverengi bazı yerleri kırmızı idi. Doktoruma sordum Progestan dex iğne alıp yapmamı, kanama artarsa yarın sabah gelmemi söyledi. İğneyi aldık yaptık. Umarım tekrarlamaz
Şimdiye kadar çok kasmıyordum. Normal devam ediyordum ama artık öyle olacak bende deİnşaallah tekrarlamaz ama ben de derslerde kesinlikle kalkmiyorum sandalyeden tahtaya yazilacaklari bile çocuklara yazdirtiyorum nobetlerde de sandalyede oturuyorum hiç kalkmiyorum naçizane tavsiyem siz de o şekilde yapın yorulmayin az kaldı okullar kaapninca rahat edeceğiz
Hakkınızda hayırlısı olsun tabi zor süreç ama en kısa sürede en güzel şekilde atlatırsınız inşallah bu süreçleriKanamamda yok 30 mm olmus kese yatış verıldı kürtaj Nezaman yapılır bılmıyorum kan sonuçlarına göre kürtaj yapılcak sanırım zor bı süreç malesef
Ben bıgğn 6+2 de karından dıydum üstelik kilom 90üstüKızlar bana bi akıl verir misiniz ? Geçen hafta salı karından kese gözüktü bugün sat a göre 6+5 oldu ama geç yumurtlama gördüm. Döngümün 19. Günüydü. Sizce ne zaman kalp atışı için gideyim. Doktor 2 hafta sonra dedi ama içime hiç sinmedi doğru düzgün ilgilenmedi bile
Benim açlık şekerim 105çıktı. Doktor yüksek dedi endokrine gönderdiCanim sana tavsiyem varsa oyle bir şüphen (benim ilk gebelikte vardi ama dile getirmedim gittigim dr da bir kez bile sormadi) hic ihmal etme doktora söyle.
Ben gecen hafta devlete gittigimde de soylemistim mesela onlar da demisti seker yuklemeni erken yapariz senin diye. Varsa şüphen sende doktora söyle tedbirli olalim. Bebeklerimiz icin elimizden geleni yapalim.
Kızlar prilamı gün içinde içen var mı etkisi ne zaman başlıyor
6+2 de 150 çıktı bizimkiCanim karıdan mi duydun kalp atisini
Valla canım benim de bulantı değil ama sürekli midemde bir tuhaflık var .sabah kusmalarım oluuor sadece ve gün içinde sürekli midemi üşütmüş gibi değişik bir his var midemde .Bu durumdan sıkıldım artık canım hiç bir şey istemiyor yediğim içtiğim hiç bir şeyden keyif almıyorum aslaBen akşamdan içiyorum ama diyorum acaba sabah mı alsam bugün çok zorlandım
Valla canım benim de bulantı değil ama sürekli midemde bir tuhaflık var .sabah kusmalarım oluuor sadece ve gün içinde sürekli midemi üşütmüş gibi değişik bir his var midemde .Bu durumdan sıkıldım artık canım hiç bir şey istemiyor yediğim içtiğim hiç bir şeyden keyif almıyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?