- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.661
AminnnnMaşallah maşallah sağlıkla gelsin
Kızımda 9. Hafta falandı sanırım kolunu hareket ettirdiğini görüp şok olmuştum. Fasulyeden bebeğe geçiş çok hızlı oluyor bu 9 dan sonraAyy inşallahh hepimizinkisi sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahben bu kadar görüneceğini düşünmemiştim, kollarını bile salladı hadi inşallah sende güzel haberlerle gelll fasülye halleri bile güzell ya kalp sesleri yeter mutlu olmaya
Bu hap iyi gelir inşaallah sana etkisi olmadı mı hiç
Bende kaybettim.canim betam 54 bin olmasi gerekirken 10 bime dusurmus bu 2. Kaybim oluyor ya tup bebekti benim neden anlamiyorum6+3 ıken goremedık bebegı ama benım son adet tarıhım 19 Şubat normalde 9 haftalık olmam gerekırmıs yatırdılar suan beklıyorum kürtaj olucam
Evet yaaa aynen, bir kaç kişi var ama onlar pek yazmıyor sanırım göremedim pek. O zaman sizinle güzel bir fotoğraf paylaşayım teyzeleri, bugün bunu gördüğüm anda dedim ki; allahım inşşalah hepsi bebişlerini bu kadar belli olacak şekilde görürlerdarısı başınıza artık
Merak ettim bende baktım ilgisi yokmuş ama dr probun açısını değiştirince ve probun dopler özellğini açınca ses yüksek gelirmiş. :) zaten kalp dinletmeden önce başka bişiler yapıyorlarmış demkk orda dopler ayarına getiriyor :)Şimdi çok değişik bı sorum olcak kafama çok takıldı arkadaşlar usgde bakarken yaklastirinca kalp atışı daha yüksek sesli mi gelir yoksa yaklastirmayinca da bse değişmez mi bilen var mi
Benimde bir sonraki kontrol 10. Haftaya gelecek demek böyle belli oluyorlar ne güzelll maşallah bebeğine canımEvet yaaa aynen, bir kaç kişi var ama onlar pek yazmıyor sanırım göremedim pek. O zaman sizinle güzel bir fotoğraf paylaşayım teyzeleri, bugün bunu gördüğüm anda dedim ki; allahım inşşalah hepsi bebişlerini bu kadar belli olacak şekilde görürlerdarısı başınıza artık
Yok canım ama ben haftaya bı daha giderim benim doktor sıkıntı olursa gel diyor yoksa cagirmiyorAminnnnyakında seninkinide böyle görürüz inşallah yakınlarda var mı doktor randevun?
Hmmmm kendi doktoruma gitmeden huzur bulamicam ona da anca Haziran sonunda gidebilcem hayırlısı artıkMerak ettim bende baktım ilgisi yokmuş ama dr probun açısını değiştirince ve probun dopler özellğini açınca ses yüksek gelirmiş. :) zaten kalp dinletmeden önce başka bişiler yapıyorlarmış demkk orda dopler ayarına getiriyor :)
kız benim 6.haftada başladı hala devam ediyor hep miğdem boğazımda kuscak gibiyim ama kusmuyorum seninki güzel geciyor ozaman çünki bu haftalarda bulanması lazımayyy yok yaaa bu sabah biraz midem karıştı ama yanmayla karışık değişik bişeydi, tabi kahvaltı yapmama engel değildi :) kaçıncı haftada başladı bulantın olsa da az zayıflasam be. gerçi çalışırken o da zor
Insallah kesilir canim. Neden 3 gün kullanip biraktin ki progestanı ama. Kullan gitsin onun bir zarari yok. Hatta ilk 3 ay cogu hamileye kullandiriyorlar. Mucizevi birsey elbette degil ama zarari yok hamilelikte. Bu lekelenmeler tüm hepimizden uzam olsunMaalesef kahverengi, ilk 7. Haftada olmuştu, doktor küçük kanama alanları görmüştü, progestan verdi 3 gün kullanıp bıraktım, yaklaşık bir hafta sonra tekrar oldu, kendi doktoruma gittim bu defa, progestana devam dedi, o da epey sürdü az az da olsa 5-6 gün kadar. Bugün görmedim ama görmeyeceğimin garantisi yok
Evet sınırın üzerinde aşırı yüksek degil ama yine de bence tedbiri elden birakma. Doktoruna hatirlat bu durumu belki sana da bana önerildigi gibi bir şeyler yaparlar. Şeker onemli gercekten.Benim açlık şekerim 105çıktı. Doktor yüksek dedi endokrine gönderdi
Pes pesemı oldu kayıplarınız Sımdı kürtaj oldum yenı kendıme geldım 2 saglıklı evladım var bu ılk kürtajım cok üzgünüz ama Hersey allahtan olacağı varsa oluyor nedıyelımBende kaybettim.canim betam 54 bin olmasi gerekirken 10 bime dusurmus bu 2. Kaybim oluyor ya tup bebekti benim neden anlamiyorum
Cok tsk ederım kürtajdan çıktım 1 saat oldu agrım var evet sabahtan berı ağlıyorum gırerkende agladım cok ama Hersey allahtan nedıyelım erken olması evet hamd olsun bebek oluşupta bu acıyı yaşayanlar vardı yanımda sükrrttım halıme evıme gıdınce zor olacak bılıyorum ama ıkı tane daha evladım var onlar ıcın toparlamam şazım kendımı destegınız ıcın tsk ederımCanım burada çoğu arkadaşımız gibi benim de düşük geçmişim var. 8+2de kalbi durmuş ben birkaç gün sonra usgde öğrenmiştim. Ne kanamam ne ağrım yoktu. Kürtajdan sonra garip bir rahatlama gelmişti içime. En zoru kürtaj olana kadar evde geçirdigim o bir geceydi. Kurtajdan sonra normal hayata dönmenin bir rahatligi oluyor. Ama için bir ciz ediyor gözlerinden yaşlar akıyor. Birkaç hafta böyle için acıya acıya ağlıyorsun. Koskocaman bir boşluk hissediyorsun içinde. Ama geçiyor. Sana hiç bitmeyecek bir acı gibi geliyor şu an ama değil. İnanki geçiyor. Daha erken haftalarda bu acıyı yaşamak da sukredilecek bir şey. Burada daha ağır sınavı olanlarimiz olmuş. Okudukça hem çok üzüldüm. Hem de kadın olarak ne kadar güçlü olduğumuzu görüp hayran kaldım. Her koşulda ayağa kalkıp hayata devam ediyoruz. Çünkü annelik böyle güçlü bir varlığın sırtına yüklenebilirdi ancak. Sakın korkma kürtajdan. Acini yaşa yüzleş onunla. Sonra bir gün pıt diye hamile olduğunu öğreneceksin yine. Dualarımız seninle
8 ay arada zaman vardı gobegimdeki igne morluklarina mi kurdugum hayallerin yine suya düşmesine mi onca paranin çöp olmasına mı üzüleyim bilmiyorum belki dogal yolla gebe kalabilsem gene bir tesellim olurdu oda yok çok üzgünüm sanirim hiç anne olamayacağımPes pesemı oldu kayıplarınız Sımdı kürtaj oldum yenı kendıme geldım 2 saglıklı evladım var bu ılk kürtajım cok üzgünüz ama Hersey allahtan olacağı varsa oluyor nedıyelım
Insalalj sende tadarsın o duyguyu Ümit’ini kesme rabbım ummadığın yerden kapılar açıyor en yakın zamanda sanada nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat8 ay arada zaman vardı gobegimdeki igne morluklarina mi kurdugum hayallerin yine suya düşmesine mi onca paranin çöp olmasına mı üzüleyim bilmiyorum belki dogal yolla gebe kalabilsem gene bir tesellim olurdu oda yok çok üzgünüm sanirim hiç anne olamayacağım
Tabiki herkes oncelik olarak bebeğini düşünüyor burda hepımız anneyızBende aynıyım. Yalniz degilsin kuzum. Hele şu kasık agrilari oluyor ya büyüme agrilari falan zaten o anda cok rahatsiz hissediyorum hem regl agrisini andiriyor rahatsiz hissediyor insan ve direkt iliski esnasinda boyle agri yasarsam ya diye geliyor aklima. Sonucta kasılma oluyor rahimde. Ne gerek var riske girmeye.
Bende sendenim tek düşüncem bebegim saglikli olsun cinsellik falan hep daha sonraya kalir nasilsa. Bebisler saglikla dogsun...
Canim çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah yeniden saglikla hamilelik saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsinCok tsk ederım kürtajdan çıktım 1 saat oldu agrım var evet sabahtan berı ağlıyorum gırerkende agladım cok ama Hersey allahtan nedıyelım erken olması evet hamd olsun bebek oluşupta bu acıyı yaşayanlar vardı yanımda sükrrttım halıme evıme gıdınce zor olacak bılıyorum ama ıkı tane daha evladım var onlar ıcın toparlamam şazım kendımı destegınız ıcın tsk ederım
Ben senin yazdigin mesaji görmedim bile canim sana yazmadim inan ki yanlış anlaşılma oldu galibaTabiki herkes oncelik olarak bebeğini düşünüyor burda hepımız anneyızbende dr un bana ilettiğini buraya yazdım bana bilimsel acıklama prof dr um tarafından yapılınca sorulan soruya istinaden yazdım. Yoksa herkesin kendı yasam tarzı ve doğruları . fakat herkesin anne olarak isteği aynı. Bebeğinin iyi olması ☺
Merhaba Değerli ArkadaşlarBen senin yazdigin mesaji görmedim bile canim sana yazmadim inan ki yanlış anlaşılma oldu galiba
Tabiki ne yapip ne yapmayacağımiz kendi ozelimizde verecegimiz kararlar.
Ben tercihen dr riskli degil dese bile cesaret edemem kolay kolay gibi duruyorbir kayıp öyküm var ve simdi de hep elimden geleni yapip istirahatle geciriyorum günlerimi. Herkesin kendi plani programi kendi hayatina gore ilerler tabiki. Sen risk görmezsin senin kararın ben saygi duyarım
Hepimiz bebegimizi saglikla 9 ay tasiyalim karnimizda kolay bir hamilelikle, saglikla doguralim kucaklayip evimize getirelim iinsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?