Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızımda 9. Hafta falandı sanırım kolunu hareket ettirdiğini görüp şok olmuştum. Fasulyeden bebeğe geçiş çok hızlı oluyor bu 9 dan sonra inşallah biz de görürüz o günleri çok sevindim senin adına

Maşallah güzelliğine ya, gerçekten grubun Aralık sonu annelerinden en son olan benim sanırım 31 Aralık olarak daha çok ufağız, inşallah bizler de göreceğiz

Şimdi çok değişik bı sorum olcak kafama çok takıldı arkadaşlar usgde bakarken yaklastirinca kalp atışı daha yüksek sesli mi gelir yoksa yaklastirmayinca da bse değişmez mi bilen var mi
Merak ettim bende baktım ilgisi yokmuş ama dr probun açısını değiştirince ve probun dopler özellğini açınca ses yüksek gelirmiş. :) zaten kalp dinletmeden önce başka bişiler yapıyorlarmış demkk orda dopler ayarına getiriyor :)

Benimde bir sonraki kontrol 10. Haftaya gelecek demek böyle belli oluyorlar ne güzelll maşallah bebeğine canım

Hmmmm kendi doktoruma gitmeden huzur bulamicam ona da anca Haziran sonunda gidebilcem hayırlısı artık

kız benim 6.haftada başladı hala devam ediyor hep miğdem boğazımda kuscak gibiyim ama kusmuyorum seninki güzel geciyor ozaman çünki bu haftalarda bulanması lazım

Insallah kesilir canim. Neden 3 gün kullanip biraktin ki progestanı ama. Kullan gitsin onun bir zarari yok. Hatta ilk 3 ay cogu hamileye kullandiriyorlar. Mucizevi birsey elbette degil ama zarari yok hamilelikte. Bu lekelenmeler tüm hepimizden uzam olsun

Benim açlık şekerim 105çıktı. Doktor yüksek dedi endokrine gönderdi
Evet sınırın üzerinde aşırı yüksek degil ama yine de bence tedbiri elden birakma. Doktoruna hatirlat bu durumu belki sana da bana önerildigi gibi bir şeyler yaparlar. Şeker onemli gercekten.

Bende kaybettim.canim betam 54 bin olmasi gerekirken 10 bime dusurmus bu 2. Kaybim oluyor ya tup bebekti benim neden anlamiyorum
Pes pesemı oldu kayıplarınız Sımdı kürtaj oldum yenı kendıme geldım 2 saglıklı evladım var bu ılk kürtajım cok üzgünüz ama Hersey allahtan olacağı varsa oluyor nedıyelım

Cok tsk ederım kürtajdan çıktım 1 saat oldu agrım var evet sabahtan berı ağlıyorum gırerkende agladım cok ama Hersey allahtan nedıyelım erken olması evet hamd olsun bebek oluşupta bu acıyı yaşayanlar vardı yanımda sükrrttım halıme evıme gıdınce zor olacak bılıyorum ama ıkı tane daha evladım var onlar ıcın toparlamam şazım kendımı destegınız ıcın tsk ederım

Pes pesemı oldu kayıplarınız Sımdı kürtaj oldum yenı kendıme geldım 2 saglıklı evladım var bu ılk kürtajım cok üzgünüz ama Hersey allahtan olacağı varsa oluyor nedıyelım
8 ay arada zaman vardı gobegimdeki igne morluklarina mi kurdugum hayallerin yine suya düşmesine mi onca paranin çöp olmasına mı üzüleyim bilmiyorum belki dogal yolla gebe kalabilsem gene bir tesellim olurdu oda yok çok üzgünüm sanirim hiç anne olamayacağım

Insalalj sende tadarsın o duyguyu Ümit’ini kesme rabbım ummadığın yerden kapılar açıyor en yakın zamanda sanada nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat

Tabiki herkes oncelik olarak bebeğini düşünüyor burda hepımız anneyız bende dr un bana ilettiğini buraya yazdım bana bilimsel acıklama prof dr um tarafından yapılınca sorulan soruya istinaden yazdım. Yoksa herkesin kendı yasam tarzı ve doğruları . fakat herkesin anne olarak isteği aynı. Bebeğinin iyi olması ☺

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah yeniden saglikla hamilelik saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin kendini bırakma ama acını da yaşa. Zamanla toparlanacaksin.. bu süreç biraz sancılı ama neyseki yavrularin varmis onlarin sevgisi sana iyi gelecektir eminim. Kendini üşütme soguk birseyler içme. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben senin yazdigin mesaji görmedim bile canim sana yazmadim inan ki yanlış anlaşılma oldu galiba
Tabiki ne yapip ne yapmayacağımiz kendi ozelimizde verecegimiz kararlar.
Ben tercihen dr riskli degil dese bile cesaret edemem kolay kolay gibi duruyor bir kayıp öyküm var ve simdi de hep elimden geleni yapip istirahatle geciriyorum günlerimi. Herkesin kendi plani programi kendi hayatina gore ilerler tabiki. Sen risk görmezsin senin kararın ben saygi duyarım
Hepimiz bebegimizi saglikla 9 ay tasiyalim karnimizda kolay bir hamilelikle, saglikla doguralim kucaklayip evimize getirelim iinsallah

Merhaba Değerli Arkadaşlar

Ben 41 yasndayim ilk denemem iki embiryo dan biri tutundu ,yolk sac göründü ,doktor dediki fetal pol izlenmedi onu ve kalp atışını 13 gün sonraki randevuda göreceğimizi umut ediyorum dedi.Ben embiryo kese gelişimi haftamla uyumlu mu diye sorduğumda ölçü şuan alamıyoruz fetal pol oluştuğunda ona bakcaz dedi.
Bu durum herkeste mi boyle ilerliyor acaba ?
Yaştan ve sağlık sorunları nedeniyle ilk ve son denememdi zaten geride başka embiryomda klmdi ,iki tane çıkmışti ikiside transfer edildi,bu yüzden de kaygı duzeyim çok yüksek .
23 mart son adet tarihimin ilk günü
15 nisan transfer tarihim
Besinci gun embiryosuydu.
Bu tarihler baz alındığında haftam ne oluyor hangisi baz alınacak ben anlamadım
Herkeste mi böle ilerledi
Bana da yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…