Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Allah seni sumo squad a baktırdın sabah sabah bana
Rahim mi kasılıyor acaba ondan olabilir magnezyum kullanyr musun canım daha önce olmayan bir ağrı ise dr a söylemekte fayda var bence
eski pilates günlerimden bir hatıra… Bilmiyorum canım ya doktora şimdi sordum sen diyince, gidince sormayı düşünüyordum bakalım ne diyecek
Magnezyum magosit günde 1 kere kullanıyorum

Evet ciğer geliştirici sanırım Benim dediğim. Aynen erken doğuma karşı. Ctg yapılacak tekrar. Şimdilik bir gelişme yok yatıyorum Bol bol
Bu saatten sonra da öyle olacak sanırım.

Günaydın kızlaaar
Battaniye altında üşüyenlere iç ısıtan yol manzaram ile günaydın demek istedim. Harika bir ay olsun, hepimiz güzel haberler alalım
Günaydınn kız içim acıldı nasıl güzel resim öyle ekim ayınada girmiş olduk böylece

Merb kizlar gene yeni bir güncelleme ile karsinizdayimkalktigimdan beri bas donmesk yasiyorum ve ilk defa oluyor ayakta uzun sure duramiyom varmi bunu yasayan yada bilen duyan goren beni aydinlatirmisiniz

Merb kizlar gene yeni bir güncelleme ile karsinizdayimkalktigimdan beri bas donmesk yasiyorum ve ilk defa oluyor ayakta uzun sure duramiyom varmi bunu yasayan yada bilen duyan goren beni aydinlatirmisiniz
Gözün falan kararıyor mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…