- 15 Mayıs 2022
- 2.575
- 3.652
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.541
İşte olduysa bile onu da ayırt edememişimdir kuzum ben pek bakmadığım için.Akıntı değil kuzum iki tane kan pıhtısı iğne ucu kadar
Yok yok aklına kötü bişey getirme, kaç kez yedim patlıcan musakka hatırlamıyorum bile. Internetin faydaları, zararları işte malesefAy yedin mi yaa insanı herseyden korkutuyorlar yaa.. nerdeyse gidip çıkarayım diye düşündüm resmen yediğimi.
Kuzum sen indirim olur mu demiştin bu arada bence kasımda ciddi indirim olur ama ekimde de olur yine diye düşünüyorum yaYok yok aklına kötü bişey getirme, kaç kez yedim patlıcan musakka hatırlamıyorum bile. Internetin faydaları, zararları işte malesefKonuyu unut gitsin
Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim
Demi ya Eylül de alakasızdı, oldu indirim sonuçta. Kasım geç mi olur diye panik yaparım kesinKuzum sen indirim olur mu demiştin bu arada bence kasımda ciddi indirim olur ama ekimde de olur yine diye düşünüyorum ya
Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğindefanta içiyorum 2-3 haftada bir
Bende yedim hamburger vallaSana nazar değdi kanka hemen bir nazar duası
Hihihih bendemc donalds da yedim kola da içtim
Canım hiç bi bilgim yok ama doktoruna mı sorsan acabaKızlar yok mu kimse bu durumu yaşayan eşim işte ne yapayım bilemedim
Haklısın canım unutayım ben gitsinAma sen düşünme şimdi aşko, düşüne düşüne çağırırsın kötüyü, unut gitsin
Haklısın canım ya ben sayılı yemişimdir zaten. Bide serklaj durumu olunca, seninde sürekli yemiş olman beni rahatlattı. Şimdi magnezyumumu içtim her ihtimale karşı önlemimi de aldım birazcıkYok yok aklına kötü bişey getirme, kaç kez yedim patlıcan musakka hatırlamıyorum bile. Internetin faydaları, zararları işte malesefKonuyu unut gitsin
Yurtdışında yıllık izinde ve tlfu kapalıCanım hiç bi bilgim yok ama doktoruna mı sorsan acaba
Ooooo senden hiç beklemezdimm kankiii helal olsungeçen akşamda cips yedim bir iki avuç mısır cipsi olan miniklerden şekerli içmesemde arada bunları bende yapıyorum ya
Bende yedim hamburger valla
Hastalıktı bulantıydı derken daha başlayamadım kuzum bu hafta bide şehir dışına gidicez geldiğimizde başlıyorum çok heyecanlı
Kuzu ben de sola yatınca acayip hareketleniyorlar. Biraz yatıyorum sonra pozisyon değiştiriyorum. Sonra yine sola dönmeye çalışıyorum. Ama şöyle de bir şey var ki artık ne tarafıma yatsam bir süre sonra rahatsız oluyorum. Hele bugün artık karnım gerim gerim. Hiç rahat edemiyorum. Çatlaklar da başladı yanlardaEvde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz yabugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa
Bakmayınn telaşa gerek yok internette baş ağrısı diye aratınca beyin kanseri çıkıyor tövbe tövbe yalan bilgi çokVallahi içim rahatladı sağolun yane bileyim rahim kasılması diyor diyor da diyor. Nerden aklıma geldiyse bakmak normalde de her yediğime bakmam yani zarar mı diye
Canım ben de kontrole gittim bugün, 30+2 deyim. 1715 gram olmuş bebeğim. Ben de iyi kilo alıyorum bu araAy bende kontrole gittim bugün 29+5’deyiz şuana kadar 10kilo almışım ama doktor bebek için 1730gram olmuş gelişimi çok iyi ama yemeyi biraz azaltalım hem anne hem bebiş çok kilo alırsa doğumda zorlanabilirsin dedi ama şeker yüklemesinde şeker vs çıkmamıştı. Kendimde biraz kilolu olduğum için bebişte kilo almaya yatkındır diye düşünüyorum genetik olarak ama bende 1500falandır diye beklerken doktor söyleyince şok oldumama hamur işi tatlı vs yemiyorum ekmek zaten çok nadir yerim. Hani asya tarzı beslenmede bana ne kilo aldırmış olabilir diye düşünüyorum bide zaten günde 2 öğün besleniyorum yani sizde durumlar nasıl?
Evet ben şaşırdım eylülde indirim ne alaka diyeDemi ya Eylül de alakasızdı, oldu indirim sonuçta. Kasım geç mi olur diye panik yaparım kesinbekleyemeyebilirimm
Ooooo senden hiç beklemezdimm kankiii helal olsunheh şöyle yaa birazda kendini düşün hep bebek hep bebek nereye kadar
Hastalıktı bulantıydı derken daha başlayamadım kuzum bu hafta bide şehir dışına gidicez geldiğimizde başlıyorum çok heyecanlı
Ben de ucundan başladım, gerçekten çok zevkli ve heyecanlıOoooo senden hiç beklemezdimm kankiii helal olsunheh şöyle yaa birazda kendini düşün hep bebek hep bebek nereye kadar
Ben yiyorum vallaKızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken
Yoksa bi ben miyim yiyen
HahahOoooo senden hiç beklemezdimm kankiii helal olsunheh şöyle yaa birazda kendini düşün hep bebek hep bebek nereye kadar
Orası öyle canım da ne bilim biraz fazla kaçırınca bakiyim dedim nerden baktım..Bakmayınn telaşa gerek yok internette baş ağrısı diye aratınca beyin kanseri çıkıyor tövbe tövbe yalan bilgi çok
Bende çok heyecanlanıyorum yaaBe
Ben de ucundan başladım, gerçekten çok zevkli ve heyecanlıEn güzel aşamaya geldik inşallah 30dan sonrası çok hızlı geçiyo diyolar bakalımmm.
Oy yaa senin de mide bulantıların nazar boncuğu oldu hamileliğinde kıyamam17.haftaya kadar sürmüştü benim. Neyse çoğu gitti azı kaldı hepimiz için, olumsuz şeyler için az daha dayanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?