Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Yok yok aklına kötü bişey getirme, kaç kez yedim patlıcan musakka hatırlamıyorum bile. Internetin faydaları, zararları işte malesef Konuyu unut gitsin
Kuzum sen indirim olur mu demiştin bu arada bence kasımda ciddi indirim olur ama ekimde de olur yine diye düşünüyorum ya

Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim

Kuzum sen indirim olur mu demiştin bu arada bence kasımda ciddi indirim olur ama ekimde de olur yine diye düşünüyorum ya
Demi ya Eylül de alakasızdı, oldu indirim sonuçta. Kasım geç mi olur diye panik yaparım kesin bekleyemeyebilirimm

Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğinde fanta içiyorum 2-3 haftada bir
geçen akşamda cips yedim bir iki avuç mısır cipsi olan miniklerden şekerli içmesemde arada bunları bende yapıyorum ya
Sana nazar değdi kanka hemen bir nazar duası

Hihihih bende mc donalds da yedim kola da içtim
Bende yedim hamburger valla

Ama sen düşünme şimdi aşko, düşüne düşüne çağırırsın kötüyü, unut gitsin
Haklısın canım unutayım ben gitsin
Yok yok aklına kötü bişey getirme, kaç kez yedim patlıcan musakka hatırlamıyorum bile. Internetin faydaları, zararları işte malesef Konuyu unut gitsin
Haklısın canım ya ben sayılı yemişimdir zaten. Bide serklaj durumu olunca, seninde sürekli yemiş olman beni rahatlattı. Şimdi magnezyumumu içtim her ihtimale karşı önlemimi de aldım birazcık

Canım hiç bi bilgim yok ama doktoruna mı sorsan acaba
Yurtdışında yıllık izinde ve tlfu kapalı
Hastaneyi aradım kadın doğum uzmanı yokmuş hastanede ebe var sadece. Bide acil hekim. Eve ile tlfada görüştüm gelin nst çekelim diyor. Doktor olmaması da saçma . Rahim ağzına bakmıştı en son doktor normal demişti şimdi nst yeterli olur mu bilmiyorum ne yapacağımı

geçen akşamda cips yedim bir iki avuç mısır cipsi olan miniklerden şekerli içmesemde arada bunları bende yapıyorum ya

Bende yedim hamburger valla
Ooooo senden hiç beklemezdimm kankiii helal olsun heh şöyle yaa birazda kendini düşün hep bebek hep bebek nereye kadar
Pamlok sen başladın mı acabaa alışverişe 1 Ekim geldi
Hastalıktı bulantıydı derken daha başlayamadım kuzum bu hafta bide şehir dışına gidicez geldiğimizde başlıyorum çok heyecanlı

Evde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz ya bugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa
Kuzu ben de sola yatınca acayip hareketleniyorlar. Biraz yatıyorum sonra pozisyon değiştiriyorum. Sonra yine sola dönmeye çalışıyorum. Ama şöyle de bir şey var ki artık ne tarafıma yatsam bir süre sonra rahatsız oluyorum. Hele bugün artık karnım gerim gerim. Hiç rahat edemiyorum. Çatlaklar da başladı yanlarda

C
Canım ben de kontrole gittim bugün, 30+2 deyim. 1715 gram olmuş bebeğim. Ben de iyi kilo alıyorum bu ara 66 ile başladım 77 oldum. Ama iki ayrı doktora gidiyorum, ikisi de rahatsızlığını söylemedi bebiş için de benim için de. İyi bakmışsın dedikçe ben yemeye içmeye devam ediyorum minnoşlarımızın haftada 200 gram civarı almaları da normal diye biliyorum. 2 hafta önce de 1300 civarındaydı zaten.

Be

Ben de ucundan başladım, gerçekten çok zevkli ve heyecanlı En güzel aşamaya geldik inşallah 30dan sonrası çok hızlı geçiyo diyolar bakalımmm.
Oy yaa senin de mide bulantıların nazar boncuğu oldu hamileliğinde kıyamam 17.haftaya kadar sürmüştü benim. Neyse çoğu gitti azı kaldı hepimiz için, olumsuz şeyler için az daha dayanalım

Ben yiyorum valla

Hahah bizde derinizz
Ay sorma bazen esiyor diyorum yicem ya bir kereden bişey olmaz diye arada oluyor öyle seyler

Bende çok heyecanlanıyorum yaa normalde online alışveriş yaparım kendime filan ama onun için gidip elimle seçeyim istiyorum çoğu şeyi kuzu çözümü olan herşeye okeyim ben bu süreçte çok şükür ki ilaç bulantımı kesiyor sürecin tadını çıkarmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…