- 23 Ekim 2024
- 5.952
- 9.713
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.561
Haklısın benimde öyle aslında nereye dönersem rahat değilim tam bi sırtüstü çok rahat hissediyorum. Ama sola yatmak iyi diye bugun işkence çektim resmen. Şimdi yine döneyim soluma.Kuzu ben de sola yatınca acayip hareketleniyorlar. Biraz yatıyorum sonra pozisyon değiştiriyorum. Sonra yine sola dönmeye çalışıyorum. Ama şöyle de bir şey var ki artık ne tarafıma yatsam bir süre sonra rahatsız oluyorum. Hele bugün artık karnım gerim gerim. Hiç rahat edemiyorum. Çatlaklar da başladı yanlarda
Canım başka hastanelere yönlendiriyorlar yada hastane doktoru geliyormuş acil durumlarda olabiliyor bu durumlar.Yurtdışında yıllık izinde ve tlfu kapalı
Hastaneyi aradım kadın doğum uzmanı yokmuş hastanede ebe var sadece. Bide acil hekim. Eve ile tlfada görüştüm gelin nst çekelim diyor. Doktor olmaması da saçma . Rahim ağzına bakmıştı en son doktor normal demişti şimdi nst yeterli olur mu bilmiyorum ne yapacağımı
Valla ben de düzenli kullanmıyorum ya. Duştan sonra ancak. Bir de zaten ikiz bebek kesin çatlayacağım diye kabullendim galibaHaklısın benimde öyle aslında nereye dönersem rahat değilim tam bi sırtüstü çok rahat hissediyorum. Ama sola yatmak iyi diye bugun işkence çektim resmen. Şimdi yine döneyim soluma.
Ayy başladı mıı.. bende neyime guvenıyosam hiç kullanmıyorum krem jel mel. Banyoda beklıyolar.. hep basşka seylerden ona sıra gelmiyor ki
Bizim bu rahatlığımızValla ben de düzenli kullanmıyorum ya. Duştan sonra ancak. Bir de zaten ikiz bebek kesin çatlayacağım diye kabullendim galiba
Yerinde olsam başka doktorlara giderdim çünkü olay sadece kilo değil ciğer gelişimi önemli.. 36 da doğan bebeği bile prematüre kabul ediyorlar. Ortalık gerçekten kötü niyetli insanlarla dolu kızlar hep temkinli olun haberlerde bir kadın doğumcunun fitille erken doğuma sebep olduğunu okudum geçen hafta. Ve doktorda bir kadın. Erken doğuma sebep olup yenidoğan yoğun bakımdan para kazanıyormuş.Kızlar bu sabah doktora gittim 24 kasıma doğuma karar vermiştik 20 gün önce bugün bebek 2600 kg olmuş dedi 30+2 ama ultrasonda 31+2 çok bekletmesem de olur diye kendi kendine söylendi 35te alsam diye hesaplar yaptı erken doğmasının bir zararı olur mu gelişimi normal dedi ama beni korkuttu 2 hafta sonra gel nst ye gir bakalım dedi başka doktora da gözüksem mi sizce
2 saat önce yedim :) oğlumda da yemiştim sıkma canınıKızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken
Yoksa bi ben miyim yiyen
Ay yok tövbeBende 171 deyimSıradakii nee
Oh afiyet olsun. Bende taze yedim kuzum. Beklemiş yemek yeme huyum yok zaten.2 saat önce yedim :) oğlumda da yemiştim sıkma canınısadece patlıcan yapıldıktan sonra bekleyince zehirliyormuymuş bakteri mi üretiyormuş onu biliyorum taze yenildikten sonra sıkıntı yok
Ya seninde nerdenn aklına geldi patlıcana bakmak :))) rahat ol kuzum fazla araştırma:)Oh afiyet olsun. Bende taze yedim kuzum. Beklemiş yemek yeme huyum yok zaten.
Herşeyden korkutuyorlar insanı ya.. vallahi davul gibi gerildim …
Monurol idrar yolu enfeksiyonu için canım senin yazdığın akıntı şekli mantar enfeksiyonunda oluyor onun içinde fitil kullanman gerekiyor sen farklı doktora gidecektin sanki istersen danış kanlı olması biraz kafa kurcalayıcıAkıntı değil kuzum iki tane kan pıhtısı iğne ucu kadar
Deliyim diyom anlamıyonuz muYa seninde nerdenn aklına geldi patlıcana bakmak :))) rahat ol kuzum fazla araştırma:)
Ben de seninle aynı fikir ve motivasyondayım canımBende çok heyecanlanıyorum yaanormalde online alışveriş yaparım kendime filan ama onun için gidip elimle seçeyim istiyorum çoğu şeyi kuzu çözümü olan herşeye okeyim ben bu süreçte çok şükür ki ilaç bulantımı kesiyor sürecin tadını çıkarmaya çalışıyorum
Ya kime güvenecegini şaşırıyor insan yaptiklari seyler bini aştı. Ama bi kapidan iceri aliyolar diger kapidan disari birakiyolar. Kendi canlari yanmayinca kimin basina ne gelmis cokta onemsemiyorlarYerinde olsam başka doktorlara giderdim çünkü olay sadece kilo değil ciğer gelişimi önemli.. 36 da doğan bebeği bile prematüre kabul ediyorlar. Ortalık gerçekten kötü niyetli insanlarla dolu kızlar hep temkinli olun haberlerde bir kadın doğumcunun fitille erken doğuma sebep olduğunu okudum geçen hafta. Ve doktorda bir kadın. Erken doğuma sebep olup yenidoğan yoğun bakımdan para kazanıyormuş.
7 tüp bebek 7 ayrı denemeBen de seninle aynı fikir ve motivasyondayım canımyeter ki çözümü olsun, şükür her anımıza minnaklarımıza. Benim bide 7.tüp bebek tüp bebek doktorumun, kliniğin postlarını şimdilerde gördükçe duygulanıyorum, nerden nereye diyorum bu aşamaya gelmek mucize
Bizde geçen eşimle konuştuk bu konuyu 19 eylül başlamıştık geçen sene tedaviyeBen de seninle aynı fikir ve motivasyondayım canımyeter ki çözümü olsun, şükür her anımıza minnaklarımıza. Benim bide 7.tüp bebek tüp bebek doktorumun, kliniğin postlarını şimdilerde gördükçe duygulanıyorum, nerden nereye diyorum bu aşamaya gelmek mucize
Ahh kuzumm seni anlamam mümkün değil ne büyük bir sabır ve zorlukBen de seninle aynı fikir ve motivasyondayım canımyeter ki çözümü olsun, şükür her anımıza minnaklarımıza. Benim bide 7.tüp bebek tüp bebek doktorumun, kliniğin postlarını şimdilerde gördükçe duygulanıyorum, nerden nereye diyorum bu aşamaya gelmek mucize
Aynen kuzum7 tüp bebek 7 ayrı denemeah canım ya..
Şükür ki tutmus emeklerinizin karşılığını almışsınız. Allahim evlatlarımızı saglikla kucagimiza aldirsin
Sizin yaşadığınız süreçler çok çok daha zor kuzum şükür ki bugünlerdeyiz artıkBizde geçen eşimle konuştuk bu konuyu 19 eylül başlamıştık geçen sene tedaviyebir sene olmuş, çok şükür Allah nasip etti birde sağlıkla kucağımıza alsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?