Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183

Eklentiler

• IMG_5817.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 32
Haklısın benimde öyle aslında nereye dönersem rahat değilim tam bi sırtüstü çok rahat hissediyorum. Ama sola yatmak iyi diye bugun işkence çektim resmen. Şimdi yine döneyim soluma.
Ayy başladı mıı.. bende neyime guvenıyosam hiç kullanmıyorum krem jel mel. Banyoda beklıyolar.. hep basşka seylerden ona sıra gelmiyor ki

Canım başka hastanelere yönlendiriyorlar yada hastane doktoru geliyormuş acil durumlarda olabiliyor bu durumlar.
İstersen başka bir kadın doğum acile gitmeyi dene yakınında var mı

Valla ben de düzenli kullanmıyorum ya. Duştan sonra ancak. Bir de zaten ikiz bebek kesin çatlayacağım diye kabullendim galiba

Yerinde olsam başka doktorlara giderdim çünkü olay sadece kilo değil ciğer gelişimi önemli.. 36 da doğan bebeği bile prematüre kabul ediyorlar. Ortalık gerçekten kötü niyetli insanlarla dolu kızlar hep temkinli olun haberlerde bir kadın doğumcunun fitille erken doğuma sebep olduğunu okudum geçen hafta. Ve doktorda bir kadın. Erken doğuma sebep olup yenidoğan yoğun bakımdan para kazanıyormuş.

2 saat önce yedim :) oğlumda da yemiştim sıkma canını sadece patlıcan yapıldıktan sonra bekleyince zehirliyormuymuş bakteri mi üretiyormuş onu biliyorum taze yenildikten sonra sıkıntı yok

2 saat önce yedim :) oğlumda da yemiştim sıkma canını sadece patlıcan yapıldıktan sonra bekleyince zehirliyormuymuş bakteri mi üretiyormuş onu biliyorum taze yenildikten sonra sıkıntı yok
Oh afiyet olsun. Bende taze yedim kuzum. Beklemiş yemek yeme huyum yok zaten.
Herşeyden korkutuyorlar insanı ya.. vallahi davul gibi gerildim …

Akıntı değil kuzum iki tane kan pıhtısı iğne ucu kadar
Monurol idrar yolu enfeksiyonu için canım senin yazdığın akıntı şekli mantar enfeksiyonunda oluyor onun içinde fitil kullanman gerekiyor sen farklı doktora gidecektin sanki istersen danış kanlı olması biraz kafa kurcalayıcı

Ben de seninle aynı fikir ve motivasyondayım canım yeter ki çözümü olsun, şükür her anımıza minnaklarımıza. Benim bide 7.tüp bebek tüp bebek doktorumun, kliniğin postlarını şimdilerde gördükçe duygulanıyorum, nerden nereye diyorum bu aşamaya gelmek mucize

Ya kime güvenecegini şaşırıyor insan yaptiklari seyler bini aştı. Ama bi kapidan iceri aliyolar diger kapidan disari birakiyolar. Kendi canlari yanmayinca kimin basina ne gelmis cokta onemsemiyorlar

7 tüp bebek 7 ayrı deneme ah canım ya..
Şükür ki tutmus emeklerinizin karşılığını almışsınız. Allahim evlatlarımızı saglikla kucagimiza aldirsin

Bizde geçen eşimle konuştuk bu konuyu 19 eylül başlamıştık geçen sene tedaviye bir sene olmuş, çok şükür Allah nasip etti birde sağlıkla kucağımıza alsak inşallah

Ahh kuzumm seni anlamam mümkün değil ne büyük bir sabır ve zorluk çok şükür ki yakın zamanda kucağına alacaksın mis kokulunu yaşadığın zorluklara değecek inşallah duygulanmamak elde mi gerçekten şeker tanesi dediğimiz miniklerimiz içimizde kıpır kıpır şuan

7 tüp bebek 7 ayrı deneme ah canım ya..
Şükür ki tutmus emeklerinizin karşılığını almışsınız. Allahim evlatlarımızı saglikla kucagimiza aldirsin
Aynen kuzum ilk 2 seneki tedavide sağlıklı tek embriyo elde edildi 20.haftada kaybettik, onun yasını atlattıktan sonra 2 sene tekrar tedaviye uğraştık bu minnoş kızımız oldu Bu kez sağlıkla kavuşucaz inşallah Amin amin hepimizin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…