- 23 Ekim 2024
- 5.952
- 9.713
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.521
Eşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyseKızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken
Yoksa bi ben miyim yiyen
Ay yedin mi yaa insanı herseyden korkutuyorlar yaa.. nerdeyse gidip çıkarayım diye düşündüm resmen yediğimi.Ilk kez duydum canım, ben de yedim. Hiç evham yapma bence.
Vallahi içim rahatladı sağolun yaYemeğini yedim közlenmişini yedim yani hiç duymadım zararı olduğunu normal sebze nasıl zararı varmış ki
Ya bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydımEşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyse
Aşko orayı gidip görmemiştim ama bir kızın doğum vlogunu izledim o bizim hastanede hatta bizim doktorda yaptı doğumunuKanka sen bizim doğumhaneyi gördün mü peki? Acıbademi
Canım tabiki oluyor. Bebişimiz yer degiştiriyor onları hissediyoruz. Birde onlara kasılma deniyormus aslında aralıklarla olması gayet normalmiş hiç endise etme sık sık olmadıkca.Öyle dedi doktorum ya peki sende karında sertlik oluyor mu canım? Bazen böyle hissediyorum sertleşmiş karnımama özellikle de bir bölgede oluyor sertlik acaba diyorum başı mı orada
Yiyorum tabii yedim yani hiç dikkat etmedim ki patlıcananesi varmışş bence gayet datlu bişi
Kuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibiAy yedin mi yaa insanı herseyden korkutuyorlar yaa.. nerdeyse gidip çıkarayım diye düşündüm resmen yediğimi.
Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydimYa bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydım
Zararı olmaz dimi yaKuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibiyani patlıcanında bir sakıncası olduğunu hiç sanmıyorum için ferah olsun
Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğindeKuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibiyani patlıcanında bir sakıncası olduğunu hiç sanmıyorum için ferah olsun
Aşkım eğer alerjin filan yoksaa ki yokmuş belliki hiç bişey olmaaaz olsa olsa bebeğine kan can şifa olurZararı olmaz dimi yaben dikkat ediyorum herseye bide. Ama daha öncede yemiştim. Bir sakıncası olmaz ya bencede
Ay iyi kanka ya içimi rahatlattın valla çok tükettiğini söyleyerek.Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim
Yok kuzum alerjim şükürAşkım eğer alerjin filan yoksaa ki yokmuş belliki hiç bişey olmaaaz olsa olsa bebeğine kan can şifa olur
Sana nazar değdi kanka hemen bir nazar duasıYok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim
Hihihih bendeBende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğindefanta içiyorum 2-3 haftada bir
Daha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsizAy iyi kanka ya içimi rahatlattın valla çok tükettiğini söyleyerek.
İşte bu yüzden insanların doğruluğunu bilmedikleri seyleri girip böyle yazıp çizmelerini hiç sevmiyorum ya. Benim strese girmeme sebep oldular mesela. Kimbilir kaç kişi bu stresleri yaşadı okuyup
Hamileliğimde hiç yapmadığım şeyi yapcaktım az daha gidip çıkarcaktım ya ..
Kuzum inan ki ben çoğu zaman tuvalette akıntıma bakmıyorum bile nasıl ne kadar diyeKızlar yok mu kimse bu durumu yaşayan eşim işte ne yapayım bilemedim
İşte sağlıklı düşünememek böyle birşey.. Allahtan yazdım size de sizden gelen cevaplarla biraz rahatladım sağolun dostlarımDaha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsiz
Ama sen düşünme şimdi aşko, düşüne düşüne çağırırsın kötüyü, unut gitsinAy iyi kanka ya içimi rahatlattın valla çok tükettiğini söyleyerek.
İşte bu yüzden insanların doğruluğunu bilmedikleri seyleri girip böyle yazıp çizmelerini hiç sevmiyorum ya. Benim strese girmeme sebep oldular mesela. Kimbilir kaç kişi bu stresleri yaşadı okuyup
Hamileliğimde hiç yapmadığım şeyi yapcaktım az daha gidip çıkarcaktım ya ..
Akıntı değil kuzum iki tane kan pıhtısı iğne ucu kadarKuzum inan ki ben çoğu zaman tuvalette akıntıma bakmıyorum bile nasıl ne kadar diyeo yüzden yorum yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?