Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Eşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyse

Yemeğini yedim közlenmişini yedim yani hiç duymadım zararı olduğunu normal sebze nasıl zararı varmış ki
Vallahi içim rahatladı sağolun ya ne bileyim rahim kasılması diyor diyor da diyor. Nerden aklıma geldiyse bakmak normalde de her yediğime bakmam yani zarar mı diye

Eşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyse
Ya bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydım

Kanka sen bizim doğumhaneyi gördün mü peki? Acıbademi
Aşko orayı gidip görmemiştim ama bir kızın doğum vlogunu izledim o bizim hastanede hatta bizim doktorda yaptı doğumunu o şekilde görmüş oldum video aracılığıyla

Canım tabiki oluyor. Bebişimiz yer degiştiriyor onları hissediyoruz. Birde onlara kasılma deniyormus aslında aralıklarla olması gayet normalmiş hiç endise etme sık sık olmadıkca.

Ay bence de çok datlu bişiy ama netten bakınca tırlatmalık seyler yazıyor. Vallahi son lokmamı yutamadım gözledimden yaşlar aktı endişeden…

Ay yedin mi yaa insanı herseyden korkutuyorlar yaa.. nerdeyse gidip çıkarayım diye düşündüm resmen yediğimi.
Kuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibi yani patlıcanında bir sakıncası olduğunu hiç sanmıyorum için ferah olsun

Ya bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydım
Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim

Zararı olmaz dimi ya ben dikkat ediyorum herseye bide. Ama daha öncede yemiştim. Bir sakıncası olmaz ya bencede

Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğinde fanta içiyorum 2-3 haftada bir

Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim
Ay iyi kanka ya içimi rahatlattın valla çok tükettiğini söyleyerek.
İşte bu yüzden insanların doğruluğunu bilmedikleri seyleri girip böyle yazıp çizmelerini hiç sevmiyorum ya. Benim strese girmeme sebep oldular mesela. Kimbilir kaç kişi bu stresleri yaşadı okuyup
Hamileliğimde hiç yapmadığım şeyi yapcaktım az daha gidip çıkarcaktım ya ..

Sana nazar değdi kanka hemen bir nazar duası
Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğinde fanta içiyorum 2-3 haftada bir
Hihihih bende mc donalds da yedim kola da içtim

Daha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsiz

Daha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsiz
İşte sağlıklı düşünememek böyle birşey.. Allahtan yazdım size de sizden gelen cevaplarla biraz rahatladım sağolun dostlarım

Ama sen düşünme şimdi aşko, düşüne düşüne çağırırsın kötüyü, unut gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…