• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
İnşallah düzelmiştir.ama son zamanları yatarak geçirmem gerekecek gibi. Korktum artık Bi sefer.
Akıntımi da ne zamandır soylicem Unutuyorum. Son zamanlarda artan bir şey değil yani. Normalde çok iyi hissediyordum son iki Gündür yorunca kendimi Bi tuhaflık sezdim. Aşağıya baskı yapıyor gibiydi.
Hepimizin bebekleri sağ salim ve zamanında gelsin insallah👶🍼
Canım bu arada aşağı baskı demişsin acaba senin bebeğin de benimki gibi ters mi duruyor ayakları aşağıdaysa benimde baskı var ve normal dedi doktor eğer Seninde öyleyse

babylovee babylovee Cherry Mom Cherry Mom @javairia @mamavera kızlar çok teşekkür ederim yazmışsınız ♥️🙏şimdi hastaneden çıktım.Çok şükür bi sıkıntı yok.Kanamada bu haftalarda 2 sebepten şüpheleniyoruz dedi doktor genelde 1.plasentanın bebekten ayrılması 2.rahim ağzı kısalması dedi. Baktı önce karnımdan ultrasonla kalbini dinledik bebeğimin çok şükür Kızım iyi , sonra plasentaya baktı o da normal dedi ölçüm falan yaptı sonrada gelmişken alttan bakalım rahim ağzına dedi baktı rahim ağzı 4cm çıktı normal dedi. Yüksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklı kuruluktan tahriş olmuştur dedi. O kalan fitili kullanmak istemediğimi söyledim kullanma dedi. Çamaşırlarını ütüle bol su iç düzene girer dedi Sadece tek sıkıntı bebeğimin ters duruyor olmasıymış ama bunun bebeğe bi zararı yok. Sadece siz kasık ağrısı yaşarsınız bu sebeple dedi.gerçekten de regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Neyse iyi olsun yeter ki . 🤲🏻
Çok geçmiş olsun tahmin ettiğimiz gibi çıktı ama ne güzel kontrolden geçmiş oldun💟 inşallah kısa sürede atlatırsın

Kızlar bir influe yazmış ki, ben hastane çıkışı almadım gözüme gereksiz ıvır zıvırı çok görünüyor, eldiven battaniye zaten alıyorsunuz, normal 3lü şapkalı takımdan aldım verdim hemşireye zıbınla demiş, böyle kabul ediyorlar mı peki hastanede? Örn şöyle, yanına eldivenle battaniye eklesek yeterli mi?

Eklentiler

• IMG_5821.webp
    IMG_5821.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
babylovee babylovee Cherry Mom Cherry Mom @javairia @mamavera kızlar çok teşekkür ederim yazmışsınız ♥️🙏şimdi hastaneden çıktım.Çok şükür bi sıkıntı yok.Kanamada bu haftalarda 2 sebepten şüpheleniyoruz dedi doktor genelde 1.plasentanın bebekten ayrılması 2.rahim ağzı kısalması dedi. Baktı önce karnımdan ultrasonla kalbini dinledik bebeğimin çok şükür Kızım iyi , sonra plasentaya baktı o da normal dedi ölçüm falan yaptı sonrada gelmişken alttan bakalım rahim ağzına dedi baktı rahim ağzı 4cm çıktı normal dedi. Yüksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklı kuruluktan tahriş olmuştur dedi. O kalan fitili kullanmak istemediğimi söyledim kullanma dedi. Çamaşırlarını ütüle bol su iç düzene girer dedi Sadece tek sıkıntı bebeğimin ters duruyor olmasıymış ama bunun bebeğe bi zararı yok. Sadece siz kasık ağrısı yaşarsınız bu sebeple dedi.gerçekten de regl olacakmışım gibi ağrım oluyor. Neyse iyi olsun yeter ki . 🤲🏻
Canım haberler ne güzelmiş sevindim. Bak tahmin ettigimiz gibi olmuş tahris olmus. Bununla geçmiş olsun. Bebiste iyi sende iyisin rahim agzi da iyi bundan sonra biraz daha rahatla keyfine bak bolca yat.
Benim bebişimin de poposu aşağıda. Bu pozisyonda asagi vurduklari icin iste o vajina icine vuruyor hissi falan sık yaşanıyor.

Bu arada soranlar vardı ben gibi 🙈 kalıcı oje kesinlikle yasak dedi ebe 🌸
Bir de influenza aşısı hakkında iyice kafam karıştı. Dünkü eğitimde diyetisyenle konuştum o da gebeydi. Siz hastanede çalışıyorsunuz risk grubundasınız vuruldunuz mu diye. Düşünmüyorum, maske ile koruyorum kendimi dedi. Şüpheye düştüm gene
Ya sen beni çıldıvtmak mı istiyorsun😁😁 cuma aşı olcam ben yaaaaaaa.

Kızlar bir influe yazmış ki, ben hastane çıkışı almadım gözüme gereksiz ıvır zıvırı çok görünüyor, eldiven battaniye zaten alıyorsunuz, normal 3lü şapkalı takımdan aldım verdim hemşireye zıbınla demiş, böyle kabul ediyorlar mı peki hastanede? Örn şöyle, yanına eldivenle battaniye eklesek yeterli mi?
Kuzum ben 1 tane 10'lu alacağım gerisini böyle. Dün ebeyle konuştum bize ilk verdiğinizde mutlaka eldiven, şapka, battaniye vs tam takım olsun ısı geçişinden etkilenmesinler dedi ilk 24 saat.

Kanka peki doğru bildiğim yanlışlar var demiştin onlar neydi 😁😁
Kuzu mesela en çok şaşırdığım bebeğin üzerinde verniks kazeoza var ya o yüzden yıkanması önerilmiyor hemen. Ebe dedi ki 24 saat dolduktan sonra yani hastaneden çıkınca eve gider gitmez çocuğu bir yıkamanızı öneriyorum. Yıkamak derken sabunlu değil duru su, yüzüne değmeyecek yüz sadece silinecek ve böyle süngerle bir su dökünmek gibi. Bende ama verniks yararlı falan dedim. O da bana bebeğin üzerinde kan ve mekonyum kalıntıları olabiliyor bu da enfeksiyon riski doğuruyor o yüzden yıkayın diyorum dedi. Ebenin dediği de mantıklı geldi ama tabiki araştıracağım 😂

Kanka peki doğru bildiğim yanlışlar var demiştin onlar neydi 😁😁
Bir de mesela ben süt gelmezse diye 1 süt sağma makinesi 2 süt kaşığını hastane çantama koyacaktım. Kesinlikle gerek yok dedi, ben ne yapar eder sizin sütünüzü getiririm, çok uğraşırım dedi. Biz burada insülin enjektörleri kullanıyoruz damlama ile o şekilde meme reddi de olmuyor sonrasında dedi. Gerçekten çok bilgili bir ebeydi hem deneyimli hem de bu konuda yüksek lisans yapmış ve güncel makaleleri falan örnek verdi hep o yüzden güven verdi bana

Back
X