• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
öyle mii, uslu bir çocuk muydu. Uyutmak için destek sağlıyorsa eğer kesinlikle alınır ya değer
ben ilk çocugumda bebek arabasını evde kullanıyordum yemek yapmaya gidince yada başka odaya geçince oğlumuda içine koyup onunla yanımda götürüp konusuyordum o yüzden bu daha mantıklı geldi

kizlar ben bugün taburcu oldum. çarşamba günü ikili test sonucu için doktora gideceğim aynı anda cinsiyet için ultrasonada gireceğim 14+6 olmuş olucam sizce artık öğrenir miyiz yaaa
Çok şükür çok sevindim inşallah birdaha bu kadar kötü olmazsın🤲🏻 bence gösterirse öğrenirsin 12 haftalık değildi kızımı öğrenmiştim yıllar evvel 🥲 şuan 15 haftalığım bende hâlâ bilmiyorum 😄 haftaya gideceğim
Kızlar burada idrar yolu enfeksiyonu çok konuşulduğu için yazıyorum benim de karnımda batmalar vs oluyor son zamanda ama herhangi bir kötü kokulu ya da renkli akıntım yok veya idrar yaparken zorluk yaşamıyorum yine de baktırmalı mıyım bilemedim. Geçen hafta da birkaç gün fazla kasıldı karın bölgem ama önceki akşam konserde çok dans etmiştim ona bağladım 🙈
Hamileligin başından beri hiçbir enfeksiyonumda kötü koku ve renkli akıntı olmadı ama değerlerim hep yüksek. Ağrı yapıyordu bol bol

Kızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
Ama zararlı olsa doktorlar takmazdı herhalde🥲

Kızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
geçmiş olsun bu haftalarda enfeksiyon ve ateşle herkes mücalede ediyor galiba . bana da haftasonu takıldı yani çok rahatlattı baş ve karın ağrımı hemen geçirdi,sonrasına kendi doktouma gittim dün bebişte bi problem yoktu sizinnde yoktur inşalalh iyi düşünelim streslenmeyelim

Çok geçmiş olsun kuzucum zararı olsaydı yapmazlardı diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonrada ağrı kesici serum vs takıldı sütten bebeğe geçecek sonuçta zararlı olsa takmazlardı diye düşündüm. Şimdi de o mantıkla birsey olmaz allahın izniyle 🥰

geçmiş olsun bu haftalarda enfeksiyon ve ateşle herkes mücalede ediyor galiba . bana da haftasonu takıldı yani çok rahatlattı baş ve karın ağrımı hemen geçirdi,sonrasına kendi doktouma gittim dün bebişte bi problem yoktu sizinnde yoktur inşalalh iyi düşünelim streslenmeyelim
Çok geçmiş olsun kuzucum zararı olsaydı yapmazlardı diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonrada ağrı kesici serum vs takıldı sütten bebeğe geçecek sonuçta zararlı olsa takmazlardı diye düşündüm. Şimdi de o mantıkla birsey olmaz allahın izniyle 🥰

Aciller dolu salgın var sanırım e bizim vücut da hassas rapor aldım serum iyi geldi cidden ama insan endişeleniyor çocuk için🤭😢

Böyle bi durumda seni asla işten çıkaramazlar yasal haklarınız var ve gebesiniz bende hamile insan kaynakları olarak sonuna kadar her durumda size destek olmak isterim
yarına alınmış toplantı bakalım neyle gelecekler iş bulmaya kalksam işte bulamam e çocuk doğduktan sonra da bir süre çalışamıycam aşırı zor durumda bırakacaklar beni tahmin ettiğim gibi olursa para teklif etse ne olur ki

geçmiş olsun parol gebelikte en güvenli ilaç bebek etkilenmemiştir allahın ızniyle aklına takma bebek kendini koruyor onun bağısıklığı senden ayrı gelisiyor

Back
X