• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Ayy çok merak ettim sorucam. Benim iş yerimde 2 yılım doldu ve sözleşmem bu ay bitiyor, yenilenmesi lazım. İşverenim yarın için beni yanına çağırdı.. bu durumda sözleşme yenilememe ve beni işten çıkarma hakkı var mı acaba
Sözleşme içeriği çok önemli burada ama anladığım kadarıyla belirsiz süreli iş sözleşme olmadığı için işveren sözleşmeyi yenilememe hakkına sahiptir.
Sözleşmeli sürede işveren sözleşmeyi yenilemezse kıdem hakkı da malesef doğmaz.

Kızlar burada idrar yolu enfeksiyonu çok konuşulduğu için yazıyorum benim de karnımda batmalar vs oluyor son zamanda ama herhangi bir kötü kokulu ya da renkli akıntım yok veya idrar yaparken zorluk yaşamıyorum yine de baktırmalı mıyım bilemedim. Geçen hafta da birkaç gün fazla kasıldı karın bölgem ama önceki akşam konserde çok dans etmiştim ona bağladım 🙈

off kızlar ben yine hasta oldum ateşim çıktı. Bi de okulda nöbetçiydim bugün feci yoruldum üstüne bi de hastalık çıktı. Sık hasta olmak bebeğin gelişimini etkiler mi acaba?

off kızlar ben yine hasta oldum ateşim çıktı. Bi de okulda nöbetçiydim bugün feci yoruldum üstüne bi de hastalık çıktı. Sık hasta olmak bebeğin gelişimini etkiler mi acaba?
Canım ben de ateşlendim grip oldum antibiyotik kullanıyorum hatta. Doktor bebeğe hiç bir zarar olmaz dedi merak etme

Back
X