- 23 Mart 2016
- 31.404
- 92.953
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #39.121
Cıksss çok saçma koca adam giydiriyor sanki
Birde “ince” diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıksss çok saçma koca adam giydiriyor sanki
Birde “ince” diyor![]()
Çok teşekkür ederimben pukka home dan aldım bambu yaysız olanlardan ama ölçülerine bir bak sana uyar mı beşik benimkine göre küçük çünkü. Ebebekte de çok alternatif vardı dokunup seçmekte mantıklı olabilir
Evet canım bende hala diyete devam ediyorum. Zaten doğum olana kadar devam edeceksin dedi dr. Benimde çok dengesiz çıkıyor. Açlığım normalse tokluk fırlıyorCanım benimde inişli çıkışlı biraz
Bir doz daha artirdi doktor bu hafta. Ben hala diyet seklinde besleniyorum bide insülin vurunca kilo almiyorum, bu hafta bebiste kilo olarak sınırda çıktı. Biraz ona Canım sıkıldı.
Kac cikiyor açlık tokluk gun icinde ?
Benim sabahlari açlık yüksek cikiyor diye geceki ignemin dozu da artti. Gun icinde bi tek oglen az düşük diger dozlarim yüksek.
Yavas yavas da arttirmaya devam edicez dedi ama bakalim nolcak.
Bende diyeti acmak istiyorum ufak ufak açıyorum da. Bebisim beslensin diye.
Sen diyet besleniyor musun peki
Anlamadım
Bacak arasına denk gelen çıtçıtlardan mı bahsediyorsun kuzum,iç zıbında öyle çıtçıt oluyor üstüne tulum mesela giydirsen onlar bacak arasına denk gelmiyor yani benim gördüğüm modeller hep öyle öyle olunca da üst üste çıt çıt olmuyor
Haaa anladım mami, uzun kollu çıt çıt giydirdiğinde içine kısa kollu zıbın, değilde dışına yelek mi diyorsun?sepide yorumları okuyunca şimdi anladım
Öyle giydirilmiyor ki zaten çoğunlukla dediğm gibi zıbın üstüne tulum veya alt üst takımlardan giyilir. Uzun kollu zıbın giydirceğin zaman içine başka zıbın giydirmezsin mesela bahar ayı gibi üşüme durumu olursa üstüne yelek
Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedeneeeBirde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
Bence öyle canım ama giydirsende bir şey olmaz bez var zaten çıtçıtlar rahatsız etmez çocuğuHaaa anladım mami, uzun kollu çıt çıt giydirdiğinde içine kısa kollu zıbın, değilde dışına yelek mi diyorsun?
Bence birazda içgüdüsel gidicez bu konuda da. Bende üşürüm valla. Kışın yün yorganla yatarım mesela cokta severim. Üstelik evimizde aşırı sıcaktır.Hem böyle diyorlar hem de sizden bir kat daha fazla giydirin diyorlar. Valla ben 23 derece de pijama üstüne yorgansız yatamam üşürüm valla. Ne yapacağımızı şaşırdık
Canım iste benim yaşadığım durumda bu bence. Bende insülin vuruyorum ve diyet yapıyorum, bebegim kilo aşırı almıyor. Ben napayım. Bak seninde durum ayni ve hic kilo almakis bebis 1 ayda.Evet canım bende hala diyete devam ediyorum. Zaten doğum olana kadar devam edeceksin dedi dr. Benimde çok dengesiz çıkıyor. Açlığım normalse tokluk fırlıyoraçlığım yüksekse tokluk düşük çıkıyor
Mesela gece 3 ölçümüm 96 çıkıyor 9:30 da kahvaltıdan önce ölçüyorum 110 çıkıyor. Açlığım 105 üstünde olunca çıkan değere göre açlık insilüni yapıyorum. Kimi 6 kimi 8 doz. Açlıkta hiç 10 vurmadım şükür
actırapid diye bi açken vurulan insilün. Bende hiç kilo almadım diyete başladığımdan beri
benim en son 1 ay önce de 1600 gr dı bebeğim geçen haftada 1600 gr çıktı. Dr gelişimdeki aradaki farkı 1 haftaya kadar indirdik dedi. Sıvın yine fazla ama ilk zamanlarki gibi değil dedi. Pazartesi günü de kontrolüm var. İnşallah bebişim kilo almaya başlamıştır
bide ben diyet yapıyorum ama gözüm kalıyor bazen
yada doymuyorum 1-2 kaçamak yapıyorum hergün
ama birde ben hiç ekmek yemiyorum neredeyse 1 aydır
o kaçamaklarıda hakediyorumdur heralde
![]()
Sanmıyorum canım, kasılma daha çok karnın geneline yayılıyor. 10 -15 saniye civarında sertlik devam ediyor, sonra gevşiyor. Karnın tam olarak basket topu gibi oluyor sertlik olarak. Yani benim bildiğim ve yaşadığım bu şekilde haftalardır. Seninki gaz ya da enfeksiyon ağrısı olabilir mi acaba ?Hanımlar alt karın hatta bikini bölgesine yakın kısım sol tarafımda yarım saattir hafif bi sancı gibi tarif edemiyorum çok şiddetli değil ama rahatsız eden bişi olıyor ama hep ayni bölgede. bu yalancı kasılma dediğimiz şey mi![]()
bilmiyorum ki enfeksiyon için başka bi belirtim yok yanma ağrı falan, gaz sancısıdır belki hastaneye gitmeli miyim onu da bilemedimSanmıyorum canım, kasılma daha çok karnın geneline yayılıyor. 10 -15 saniye civarında sertlik devam ediyor, sonra gevşiyor. Karnın tam olarak basket topu gibi oluyor sertlik olarak. Yani benim bildiğim ve yaşadığım bu şekilde haftalardır. Seninki gaz ya da enfeksiyon ağrısı olabilir mi acaba ?
Ama bebek hareketli onda hiçbir sıkıntı yokbilmiyorum ki enfeksiyon için başka bi belirtim yok yanma ağrı falan, gaz sancısıdır belki hastaneye gitmeli miyim onu da bilemedim
Benim de yeni yeni ağrılarım çıktı, büyüdükçe değişiyor elbette ağrılar da. Takip ediyorum, yavaş yavaş ne olduğunu anlamaya tanımaya çalışıyorum.ne zaman oram buram ağrıyor diye doktora sorsam bir şey olmaz dedi, acile gitsem boş çıktı. Hareketleri iyiyse ve başka rahatsızlığın yoksa endişe etme diyeceğim ama hastaneye gitme demem de doğru olmaz tabi. Ağrının şiddetine ve hislerine göre hareket et canım. Bir şey çıkacağını sanmıyorum inş hemencecik geçer de gecen rahat geçerbilmiyorum ki enfeksiyon için başka bi belirtim yok yanma ağrı falan, gaz sancısıdır belki hastaneye gitmeli miyim onu da bilemedim
Çok şiddetli değildi ama ilk kez karşılaşınca bi tuhaf oldum bebişte aşırı hareketli olunca kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi diye ama epey hafifledi sanırım geçti gibiBenim de yeni yeni ağrılarım çıktı, büyüdükçe değişiyor elbette ağrılar da. Takip ediyorum, yavaş yavaş ne olduğunu anlamaya tanımaya çalışıyorum.ne zaman oram buram ağrıyor diye doktora sorsam bir şey olmaz dedi, acile gitsem boş çıktı. Hareketleri iyiyse ve başka rahatsızlığın yoksa endişe etme diyeceğim ama hastaneye gitme demem de doğru olmaz tabi. Ağrının şiddetine ve hislerine göre hareket et canım. Bir şey çıkacağını sanmıyorum inş hemencecik geçer de gecen rahat geçer![]()
Benim oğlum Şubat'ta doğdu evimiz sıcak ama ben kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın altına iki pijama giydiriyordum üstüne de genelde yelek giydiriyordum. Bana bebekler.hep üşüyormuş gibi geliyorZıbınsız bebek olmaz bence gbt kaç çocuk büyütmüş peh![]()
benim eşimde şuan aynı bahs ettiğin şeyleri yaşıyor çok hasta bana gecmesin diye uzak durmaya çalışıyor senin yazdıklarını okuyunca dedim heryerde salgın var harbiden çünki burdada herkez aynı şekil hasta, covid yeniden mi başlıyorAyy kızlar kendinize dikkat edin kalabalığa girmeyin aşırı salgın var bende yakalandım maalesef hemde covidbugün doktor serum taktırdı ama bana mısın demedi. O kadar çok başım ağrıdı ki ateşlendim eklem ağrıları burun tıkanıklığı ve içebildiğimiz tek ilaç parol mahvoldum ya o yüzden kendinizi koruyun kimseyi öpmeyin. Bu arada ben de 30 haftalık oldum bebeğim baş aşağı dönmüş 1650 gram olmuş yüzünü göstermedi yine. Ama nabzım yüksek çıkıyor o yüzden kardiyolojiye yönlendirdi doktor oraya gideceğim doğumda sıkıntı olmasın diye genelde 130'larda hep. Az kaldı sabır sabır sabır
Aynen kuzum bu düzKanka bunlar toglu değil dimi sade kundak
Canım kesinlikle ilk 2 yıl yastık kullanmıyoruz dümdüz yatir ,Kızlar bunu aldım ben. Şimdi size sormak istediğim şeyler var. İçine yastık koycak mıyım ?? Yeni doğan kafasının altına ne koycam yastık yüksek mi gelir ?? Bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz