• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaa:KK22: çamaşır değiştirmekten yoruldum🤣🤣 iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))
Ben de burnumu temizledikçe karnımın içi acıyordu. Sabret canım 3 5 güne geçecek

Kızlar Ege baby bu anne yanını aldım nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_9211.webp
    IMG_9211.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9210.webp
    IMG_9210.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 18
Yaaa ekim annelerini okumak çok keyifli geliyor bana şu an sizi aldatıyor gibi olmuyorum dimi 🤣🤣
Selam 😊

Şubat annesi olarak bende aralık annelerini yani hepinizi takip ediyorum ve çok beğeniyorum hep kafamdaki sorulara önden yanıt almış oluyorum 🥰🙏

İletişiminiz ve yaklaşımlarınız çok samimi 🤗

Hepinize sevgiler kızlar, sağlıkla bebişkolarımızı alalım kucağımıza inşallah 🙏❤️

Selam 😊

Şubat annesi olarak bende aralık annelerini yani hepinizi takip ediyorum ve çok beğeniyorum hep kafamdaki sorulara önden yanıt almış oluyorum 🥰🙏

İletişiminiz ve yaklaşımlarınız çok samimi 🤗

Hepinize sevgiler kızlar, sağlıkla bebişkolarımızı alalım kucağımıza inşallah 🙏❤️
Demek ki tek stalker biz değiliz annabelica annabelica suuuduru68 suuuduru68 😅 işin şakası sağlıkla alın kucağınıza 😻🫶

Kızlar bişey sorucam, @difembahyaa nın da paylaştığı pierre cardin emzirma atletinden aldım. Kumaşı, içinin sütyen dolgusu vs harika. Soracağım şey şu. Şuan giydim tam oldu rahat. Doğumdan sonra da olur mu yoksa büyük mü almak lazım? Doğumdan sonra şuanki halimde mi olurum daha fazla mı?
Canım link paylasabilir misin rica etsem ?
Normal kullamdigin beden mi aldın yoksa büyük mü aldin kalıpları nasıl

Back
X