- 23 Ekim 2024
- 5.787
- 9.339
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #39.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takma kafana takma kafanaBir de apaçık suçlu ben olurum, bismillah dedim kilo yazdımneyse kabulümdür, ben işledim o günahı
![]()
Takma kafana takma kafana![]()
Birkaç kere daha yaşa kanka alışıyorsunSenin yaşadığın boykotlar sonrası neyse ki bunlar çerez gibi![]()
Hala ara ara aklıma gelirBen de uzun zamandır tartılmamıştım, dedim yazayım hemen tartılmışken, tartılmasaydım daha iyi gibiydi
Ya hatırladım buraya bir keresinde kilo muhabbeti açılmıştı, bende yazmıştım, sonra sorunlar olmuştu, ayy inşallah sabah sabah kilomu yazdım diye küçük kıyametler kopmaz![]()
Allah'ım gör çabamı aminKanka senin son 2 ayda aldığını ben bir haftada aldım gibi olduniyet etmiş vajinal doğuma
![]()
![]()
Yeni gördüm kuzu dur bakayım ben deOwli hastane çıkışı yapmış kızlar yoksa daha önce vardıda ben mi görmedim![]()
Kanka ama çok seçenek yok bir tane eklemişler sadeceYeni gördüm kuzu dur bakayım ben dehala alamadım hastane çıkışlarını
![]()
Kız senin takımı hikayede paylaşmışlar şimdi gördümKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Canımm nasıl güzel olmuş, sağlıcakla içinde görelimKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Hala ara ara aklıma geliryanlış anladı hanımefendi derdim kimseye neden az kilo aldın ya da neden çok demek değildi sonuçta bana ne
açıklama da yaptım ısrarla ama sağlık olsun kötü bir anıydı belki
![]()
Ben ikisinide çok beğendimKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Kızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Kızlar 28 haftalık oldum 12 kilo almışım benim gibi çok kilo alan var mı suyum da normaldi en son doktora gittiğimde 15 eylüldü . Hemşire çok kilo alımında su da fazla olabiliyor dedi şimdi ki randevum 10 Ekim erkene mi alsam acaba
Sağlıkla giysin inşallahYa canım bu olmaz bence, yani emzirirken falan bunu giyersin, eğer fotoğraf çekimi içinse böyle lohusa anne gecelikleri var onlara bakabilirsin
![]()
Bol fırfırlıCanımm nasıl güzel olmuş, sağlıcakla içinde görelim
Hm pijama çok güzel ama nedense bu Peri kızının yanına daha elbisemsi beyaz ya da bej bir şey hayal ettim ben ya![]()
Bizimle iyi geçinin ünlüyüzKız senin takımı hikayede paylaşmışlar şimdi gördüm![]()
Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmiştiCanım o bence kilodan ziyade bünyeyle alakalı, arkadaşım 37 kilo aldı hamileyken, şimdi çok zayıf, bebeğinde herhangi bir sağlık sorunu yoktu, suyuda yerindeydi, çoğu ödem oluyor zaten
İnşallah öyledir canımCanım o bence kilodan ziyade bünyeyle alakalı, arkadaşım 37 kilo aldı hamileyken, şimdi çok zayıf, bebeğinde herhangi bir sağlık sorunu yoktu, suyuda yerindeydi, çoğu ödem oluyor zaten