• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Owli hastane çıkışı yapmış kızlar yoksa daha önce vardıda ben mi görmedim 🙈

Eklentiler

• IMG_5829.webp
    IMG_5829.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysem 🥲🥲 yoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.

Eklentiler

• IMG_5824.webp
    IMG_5824.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar 28 haftalık oldum 12 kilo almışım benim gibi çok kilo alan var mı suyum da normaldi en son doktora gittiğimde 15 eylüldü . Hemşire çok kilo alımında su da fazla olabiliyor dedi şimdi ki randevum 10 Ekim erkene mi alsam acaba

Ben de uzun zamandır tartılmamıştım, dedim yazayım hemen tartılmışken, tartılmasaydım daha iyi gibiydi 🫣

Ya hatırladım buraya bir keresinde kilo muhabbeti açılmıştı, bende yazmıştım, sonra sorunlar olmuştu, ayy inşallah sabah sabah kilomu yazdım diye küçük kıyametler kopmaz 😵‍💫🥲
Hala ara ara aklıma gelir 😏 yanlış anladı hanımefendi derdim kimseye neden az kilo aldın ya da neden çok demek değildi sonuçta bana ne 😂 açıklama da yaptım ısrarla ama sağlık olsun kötü bir anıydı belki🌸

Kızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysem 🥲🥲 yoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Canımm nasıl güzel olmuş, sağlıcakla içinde görelim 😍
Hm pijama çok güzel ama nedense bu Peri kızının yanına daha elbisemsi beyaz ya da bej bir şey hayal ettim ben ya 🙈

Sağlıkla giysin inşallah 🥰 Ya canım bu olmaz bence, yani emzirirken falan bunu giyersin, eğer fotoğraf çekimi içinse böyle lohusa anne gecelikleri var onlara bakabilirsin 😍

Kızlar 28 haftalık oldum 12 kilo almışım benim gibi çok kilo alan var mı suyum da normaldi en son doktora gittiğimde 15 eylüldü . Hemşire çok kilo alımında su da fazla olabiliyor dedi şimdi ki randevum 10 Ekim erkene mi alsam acaba

Canım o bence kilodan ziyade bünyeyle alakalı, arkadaşım 37 kilo aldı hamileyken, şimdi çok zayıf, bebeğinde herhangi bir sağlık sorunu yoktu, suyuda yerindeydi, çoğu ödem oluyor zaten

Sağlıkla giysin inşallah 🥰 Ya canım bu olmaz bence, yani emzirirken falan bunu giyersin, eğer fotoğraf çekimi içinse böyle lohusa anne gecelikleri var onlara bakabilirsin 😍
Canımm nasıl güzel olmuş, sağlıcakla içinde görelim 😍
Hm pijama çok güzel ama nedense bu Peri kızının yanına daha elbisemsi beyaz ya da bej bir şey hayal ettim ben ya 🙈
Bol fırfırlı 😆😆😆😂😂 en dantellisinden entari 😆😆

Back
X