• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti 😂

Canım benim 13. Gün aldığım kiloyu vermiştim, 9 kiloyla doğuma gittim ama biliyorsun erken doğdu, yoksa asıl kiloyu daha alacaktım, bu 9 kilo 13. Günün sonunda tamamen gitmişti, benim çok hareketli bir sürecim oldu ama hastane vs işleri olunca hemen vermiştim, emziremedim ama diyorlar ki emzirince anne çok acıkıyormuş 🥲
inşallah bunda nasip olur bol bol emziririm, daha yavaş kilo verebilirim 😍

Göbüş içinde kalmıştı evet, sonradan spor yaptım 7. Ayda başladım sanırım ameliyat dolayısıyla, göbüşte kısa sürede gitmişti, herkes şaşırıyordu ama düzenli spor ve beslenmeyle destekledim 🙂

Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti 😂
Uff şimdi ne beden alacağımda çok kararsızım aşko ya sen ne aldın tahmini mesela, hm kalıpları birazda büyük oluyor, sanki m alsam küçük L alsam çok büyük olacak gibi ☹️ üstüm bol olsun o bişey değilde, altım düşer mi acaba sürekli diyorum 😩 karar versem alacam şimdi birkaç tane 1700 tlye 350 tl indirim var hm’de

Bebisleriniz için anı ya da not tutuyor musunuz? Albüm yapmayı düşünüyordum ama bakalım bu halde ve bu saatten sonra neleri yapabileceğim 😬 hatta kızım adına mail hesabı açtım, Google drive da tutuyorum notlarımı. İsim Soyisimle mail hesabı alayım dedim de alınmıştı çoktan. Siz yaptınız mı? Yapmadıysanız fikir olsun
Foto çekimi olacaktı pazar, haftaya doğuma hazırlık kursu vardı
İptal ediyorum hepsini😐

Uff şimdi ne beden alacağımda çok kararsızım aşko ya sen ne aldın tahmini mesela, hm kalıpları birazda büyük oluyor, sanki m alsam küçük L alsam çok büyük olacak gibi ☹️ üstüm bol olsun o bişey değilde, altım düşer mi acaba sürekli diyorum 😩 karar versem alacam şimdi birkaç tane 1700 tlye 350 tl indirim var hm’de
Kuzu bizim aramızda kilo farkı var ben hep L aldım bir tane de xl aldım ne olur ne olmaz diye. Sen M al bence ya salaş çünkü belli

Bebisleriniz için anı ya da not tutuyor musunuz? Albüm yapmayı düşünüyordum ama bakalım bu halde ve bu saatten sonra neleri yapabileceğim 😬 hatta kızım adına mail hesabı açtım, Google drive da tutuyorum notlarımı. İsim Soyisimle mail hesabı alayım dedim de alınmıştı çoktan. Siz yaptınız mı? Yapmadıysanız fikir olsun
İptal ediyorum hepsini😐
Canım ben günlük tutuyorum ilk öğrendiğimiz günden beri 🤍

İptal ediyorum hepsini😐
Fotoğraf çekimi de benim profesyonel kameram var zaten normalde kendim çekiyorum hep 😍 şimdi de fotoğrafçıda elbise vs şeklinde istemedim deniz kenarında koşmalı falan jean tarzı doğal bir şey istiyorum. Yakın arkadaşlarıma pasladım o işi 😍 evde de birgün eşim çekim yapacak birkaç poz da evde beğendim. Şöyle bir şeyler istiyorum 🌱

Eklentiler

• 1000152995.webp
    1000152995.webp
    35 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000152994.webp
    1000152994.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000152993.webp
    1000152993.webp
    26 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000152992.webp
    1000152992.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000152991.webp
    1000152991.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000152990.webp
    1000152990.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000152989.webp
    1000152989.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000152988.webp
    1000152988.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000152987.webp
    1000152987.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Gut mornik kızlar 🫶🫶
@Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur 😞
@suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 🫠 28+3
@babylovee sirinm sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim 😂🫶
annabelica annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
@nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
Boşlar mıyım kuzum aşkolsun. Önemli bir gelişme yok diye demedim normal kontrol🤣fıtığım yokmuş göbeğimdeki acı da geçti zaten. Pazartesi detaylı için gün aldım yaptırmaya karar verdim. Belki yüzünü de görürüz bu kez. Fotoğraf atarım o zaman yakalayabilirsek 🥰

Boşlar mıyım kuzum aşkolsun. Önemli bir gelişme yok diye demedim normal kontrol🤣fıtığım yokmuş göbeğimdeki acı da geçti zaten. Pazartesi detaylı için gün aldım yaptırmaya karar verdim. Belki yüzünü de görürüz bu kez. Fotoğraf atarım o zaman yakalayabilirsek 🥰
Kanka beybiton iyimi 😍

Fotoğraf çekimi de benim profesyonel kameram var zaten normalde kendim çekiyorum hep 😍 şimdi de fotoğrafçıda elbise vs şeklinde istemedim deniz kenarında koşmalı falan jean tarzı doğal bir şey istiyorum. Yakın arkadaşlarıma pasladım o işi 😍 evde de birgün eşim çekim yapacak birkaç poz da evde beğendim. Şöyle bir şeyler istiyorum 🌱
Ay çok güzel, 🥹🥹 istanbulda deniz kenarında kazakla koştuğumu düşündüm şu an 😂😂
Ben çok pasif kaldım ya hamilelikten önce onuda yaparım bunuda yaparım demiştim ama niye böyle oldum 😔

Güzel makinesi olan ve çeken biri olsa seninki gibi öylesi daha hos. Ben de ekstra elbiseli falan stüdyo cekimi düşünmedim. dış çekim olacakti parkta. Jean ya da siyah elbise düşünmüştüm ben de dediğin gibi

Haklısın cidden ama ben zorunlu sezeryan olacağım bu tarihten erken olur, en son ne zaman gitmiştin canım sen doktora 🥰
Kendi doktoruma 3 hafta önce gittim canım 2 gün önce de devlette bi doktora gittim tahlil yaptırmak için hem de şeker yüklemesini yaptırdım 😊 sen ne zaman gittin

Güzel makinesi olan ve çeken biri olsa seninki gibi öylesi daha hos. Ben de ekstra elbiseli falan stüdyo cekimi düşünmedim. dış çekim olacakti parkta. Jean ya da siyah elbise düşünmüştüm ben de dediğin gibi
Ay Mersin'de olsanız ben hepinizi çekerdim 😍 arkadaşlarımın çoğunun düğün, hamile, bebek çekimlerini ben yaptım haha

Teşekkür ederim canım, covidde etkili ama genelde var gebeliğin başından beri 100 ün üstünde ve bu aralar 130 du covidle 140 i buldu, sağlık ocagndwki doktorum çok iyi bütün değerlerime baktı kansizlikla alakalı olabilir dedi ama kan degerlerin çok iyi dedi yani doğumda sıkıntı olmasın diye kardiyolojiye gidiceğim
Git tabi canım ihmal etme inşallah önemli bir şey yoktur. Benim bir yakınımın da gebelikte hep nabzı yüksekti senin gibi kardiyolojiye gitmişti bir sıkıntı çıkmadı ama başka sebeplerden ötürü zorunlu sezaryen oldu tabi

Back
X