- 23 Ekim 2024
- 5.769
- 9.299
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #40.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bu aralar doona konusunda kafam karıştı oyüzden, alsam bile kasımda alırım büyük indirim olucak ozamansuuuduru68 kuzum sen doona mı almayı düşünüyosun hala? Alacaksan nerden alcaksın? Benimde almanyadan alma durumum varda nerede uygundur amazonda mı yoksa kendi sitesinde mi bilemedim sana sorayım dedim
Siteyi buraya atabilirmisin canım bizde bakalımKızlar merhaba lohusa hamile sayfasından alışveriş yapan var mı? Nasıl bir sitedir. Pijama takımı alıcam ama kalıtesı güvenirliği nasıl bilemediğim için tereddütte kaldım
Anladım belki dedim koltukların üstünde falan zıplıyorsundur şu anAşkom ben zaten enerjikim ama şu an öyle yerimde duramıyorum gibi bir şey olmuyor![]()
Hayatım o benim normal halimAnladım belki dedim koltukların üstünde falan zıplıyorsundur şu an![]()
Kız göbeğin hiç yok gibiSeni soğuğa davet ediyorumcevabi verirken benim kombin
Hanfendiliğinden hiiiç şüphemiz yok bebeğimmmHayatım o benim normal halimyok kızlar bu arada gülüyorum ediyorum ama tam bir hanfendiyim
![]()
Tamam tamam girebilirsem yazcam inşallahGüle güle kullan aşkım hepsini
kanka mağazada ağaçları çıkmıştı tırtıklı böyle nasıl anlatsam kılçık türünden eline batan, çok sallanıyordu, ama idarelik dersen yinede bir gözle görüp öyle al derim
maşallah tosuncukakız hatırlanmana gerek yok arada bir nokta atta sende bizi hatırla yahu
merakta bırakma
seninde sınırdaymış aşko![]()
Ben bir tane armut önermişti ayşe ebe onumu alsam diyorumKizlar bir soru, kirmizi gece lambasi tavsiyesi olan var mi? Arkadasim decathlon onermisti ama stokta yokmus![]()
Düz yatıyorum ya ondan mı acabaKız göbeğin hiç yok gibi
Nasıl hamilesin sen ,haftalarımız da aynıydı senle
Biz kızımla karpuz gibi olduk![]()
Aşkom kızçen nasıl oldu, daha iyimi??Hanfendiliğinden hiiiç şüphemiz yok bebeğimmm![]()
Kız ne bileyim ayakta foto çekip atsan da bi rahatlasam diyorum,içine çekmeden iyice salDüz yatıyorum ya ondan mı acaba![]()
Ya kayınvalidem gidecek muhtemelen kasımda gider o da. Sana bir sorayım dedim nereden alsa mantıklı olabilir. Gerçi kasım indirimleri de ay sonunda ya o zamana kadar gider gelir sanırımcanım benim bu aralar doona konusunda kafam karıştı oyüzden, alsam bile kasımda alırım büyük indirim olucak ozaman![]()
Linkle beniiBen bir tane armut önermişti ayşe ebe onumu alsam diyorumkarar veremedim
Asko kasim sonunda dogurmus bile olabilirizYa kayınvalidem gidecek muhtemelen kasımda gider o da. Sana bir sorayım dedim nereden alsa mantıklı olabilir. Gerçi kasım indirimleri de ay sonunda ya o zamana kadar gider gelir sanırım![]()