• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182

Eklentiler

• 1000154050.webp
    1000154050.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada kızlar kayınvalidem oğluma bir sürü kıyafet almış büyüklerde 2 tane yumuş yumuş battaniye örmüşler 😍😍 dönünce bütün kıyafetlere bakıp ona göre alışveriş yapacağım iyi ki alışveriş yapmamışım 🤣
Kanka say ve not aş kaç ay ne almış, eksiklerini ona göre tamamlarsın 😍😍

Ya rapor verilcek ya kod girilcek ikisinden biri sanırım kuzum ama bi eczaneye gittim karşılamıyor rapor çıkartın dedi diğerine gittim hemen sisteme kaydetti ödüyor dedi 🤷‍♀️ istersen başka eczaneye sor o attığım yazıyı da sor olmazsa aile hekimine yeniden yazdırmayı denemeni tavsiye ederim☺️🌸

İkisi de aynı ml miktarları farklı ben bir 40ml olanı ve ek şunu aldım
Sağol canım, çok teşekkürler 😍

Ya ben normalde çok evcimen bi insanım iş dolayısıyla da çok eve giremeyince normalde evden çıkasım gelmez 🤣 ammaaa oğluşum yay burcu olduğunu şimdiden belli etti evde duramıyorum yahu 🤣
Kanka sen haftada bir şehir dışı turu yapıyorsun 😆😆

Eklentiler

• 1000153783.webp
    1000153783.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
@Ezmu0810 canımm kızçene çok sevindim, çok güzel haberlerle geldin 😍 inşallah katlanarak devam etsin sağlıkla
difembahyaa difembahyaa aşkitom sanada üzüldüm, öyle şeyler tabi olabilir, senin ki yine iş için gitmiş, benim perinatolog tatile gitti detaylı zamanım, bir hafta ertelenmişti 😅😅, sakinleşince düşünürsün görmek istersen bebitonu başka dr gidersin, hastanen iyiyse kötü doktor olmaz diye düşünüyorum

Evet canım bakalım artık vardır bir hayır 🥲

@_Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Ay kuzum şifa olsun❤️🙏 bir değişiklik hissediyor musun peki nasıl oldun

Bir iki ay sallanmada gevşer, kırılabilir bile canım. Ben de bakmıştım aylar önce buna, 10bin civarıydı fiyatı. Bu tarz istiyosan 12 13 civarı meltem kids in var taş gibi, bide daha yüksek fiyata 19 civarı ege baby var. Sen bilirsin tabi 🥰 herhangi bir ebebek e gidip deneyince anlıycaksın ne demek istediğimizi ☺️ o fiyata değmez.
Ya ben sana ıslak mendil Prima kullandım demişim ama yanlış yazmışım canım, uni baby yenidoğan kullanıyorum. Dünden beri aklıma takıldı yazayım dedim 😀 Amazon’da prime üyeliğin varsa epey indirimde oluyor 12’li paketi.

Aşkım çok teşekkür ederim 😍 valla olumsuz hiç bir şey yaşamadım, ama zaten benim bir şikayetimde yoktu açıkçası 🥹
Olumsuz anlamda demiyorum kız iyi anlamda bişey oldu mu yani 🤣 Bir enerji canlılık geldi mi bünyeye demir girdi o kadar 🤣🤣

Kanka hgb kaçtı senin? Ben geçen hafta kan verdim alt sınırın tam altında çıktı, doktor sorun görmedi 🤣
Aşkom benim demir 9.7 hgb 11 idi, sınırda ama ilerlerse düşer o yüzden önlem amaçlı yaptı, birde demir depom baya eksik çıktı normalde en son sınır 400 olması lazım benim 486 idi 🤪

Back
X