Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
İşin kötüsü en fazla 6 saat girmemişimdir Neyse şükür yarabbim okudum ve tırnak makası almamışım onu farkettim
Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttu tırnak makası bende almadım ya öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam

Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttu tırnak makası bende almadım ya öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam
Klasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolay yeni anneler daha araştıracak bakınacak düşünecek taşınacak.. kolaylıklar diliyorum

Ya evett bizimkide bebedor 9 yil olcak oglum kullaniyor hatta bende onu kullaniyorum yenisine magazalarda denk gelemedim internetten alcam

Evet banada grip yollari gözüktu burnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan

Kısırlı kekli bir tabak, o sırada sarma ben ne alaka,
Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşuldu ben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece
Aaa süper kaydedeyim bende bunu alayım tecrübeli bir ana tavsiyesi sonuçta

Geçmiş olsun şekercim dağıtmadan toparlarsın inşallah

Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşuldu ben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece
Aahahah ya evet nerde o eski günler sarma patates salatasi tuzlu yiyeceklere karisan baklava serbeti ahh ahh :))
Simdi kadinlar disaridan siparis veriyorlar eve geliyor

Ben bugün saçma beslendim midem yandı biraz gaviscon içtim şimdi o sayılır mı
ayy neler yedin kız sağlıksız mı ne?
Aklıma soktun şimdi ama yememeye özen gösteriyorum, sağlıklı yaşam
nasıl dayanıyosun ya ben kendimi artık tutamıyorum sağlıksız yaşam
Bennn
Yemeyince midem bulanıyor yiyince yanıyor böyle de bir çıkmaz
ohh şifa olsunbende yiyorum hala bu yorumları okurken
Uyumak tek çözüm
asla rüyama girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…