- 10 Haziran 2024
- 2.269
- 3.133
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.141
Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttuİşin kötüsü en fazla 6 saat girmemişimdirNeyse şükür yarabbim okudum ve tırnak makası almamışım onu farkettim
Ben bugün saçma beslendim midem yandı biraz gaviscon içtim şimdi o sayılır mıBu saatte bişeyler yiyen varmı?
tek miyim ses verin
Kısırlı kekli bir tabak, o sırada sarma ben ne alaka,Ben bugün saçma beslendim midem yandı biraz gaviscon içtim şimdi o sayılır mı
Klasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolayBugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttutırnak makası bende almadım ya öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam
Aklıma soktun şimdiBu saatte bişeyler yiyen varmı?
tek miyim ses verin
BennnBu saatte bişeyler yiyen varmı?
tek miyim ses verin
Uyumak tek çözümBu saatte bişeyler yiyen varmı?
tek miyim ses verin
Ya evett bizimkide bebedor 9 yil olcak oglum kullaniyor hatta bende onu kullaniyorumKlasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolayyeni anneler daha araştıracak bakınacak düşünecek taşınacak.. kolaylıklar diliyorum
Bende internetten bulabildim şu arka kısmı biraz uzun geniş olan modeli bizde kiYa evett bizimkide bebedor 9 yil olcak oglum kullaniyor hatta bende onu kullaniyorumyenisine magazalarda denk gelemedim internetten alcam
Valla bendeki aparatsiz sadece tirnak makasi kolay oluyor mu onla kesmek? Yada oyle alsam cikarabilir miyimBende internetten bulabildim şu arka kısmı biraz uzun geniş olan modeli bizde kiişte ancak renk değişiriz ben maviye sen pembeye
Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşulduKısırlı kekli bir tabak, o sırada sarma ben ne alaka,
Aaa süper kaydedeyim bende bunu alayım tecrübeli bir ana tavsiyesi sonuçtaKlasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolayyeni anneler daha araştıracak bakınacak düşünecek taşınacak.. kolaylıklar diliyorum
Valla bendeki aparatsiz sadece tirnak makasi kolay oluyor mu onla kesmek? Yada oyle alsam cikarabilir miyim
Geçmiş olsun şekercim dağıtmadan toparlarsın inşallahEvet banada grip yollari gözüktuburnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan
Aahahah ya evet nerde o eski günler sarma patates salatasi tuzlu yiyeceklere karisan baklava serbeti ahh ahh :))Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşulduben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece
Insallah burdaki kizlardan korkuma onlem almaya calistim bakalimGeçmiş olsun şekercim dağıtmadan toparlarsın inşallah
Tavsiye ederim kuzu ciddenAaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşulduben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece
Aaa süper kaydedeyim bende bunu alayım tecrübeli bir ana tavsiyesi sonuçta
ayy neler yedin kız sağlıksız mı ne?Ben bugün saçma beslendim midem yandı biraz gaviscon içtim şimdi o sayılır mı
nasıl dayanıyosun ya ben kendimi artık tutamıyorum sağlıksız yaşamAklıma soktun şimdiama yememeye özen gösteriyorum, sağlıklı yaşam
ohh şifa olsunbende yiyorum hala bu yorumları okurkenBennn
Yemeyince midem bulanıyor yiyince yanıyor böyle de bir çıkmaz
asla rüyama girerUyumak tek çözüm
Tmm canim bende bunlardan alayim ozaman sagolŞu benim bahsettiğim. Ya aşırı pratik yenidoğandan itibaren hiç çıkarma ihtiyacı duymadan kullanıyorum öyle diyeyimBebedor 552 Kolay Kavrama Tırnak Makası Mavi - Fiyatı, Yorumları
Bebedor 552 Kolay Kavrama Tırnak Makası Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?