- 15 Mayıs 2022
- 2.507
- 3.513
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.101
Geçen hafta coviddim göğüs hastalıkları ve kadın doğum uzmanım bebeğe geçme olasılığının olmadığını söylediler tek dezavantajı ilaç kullanamadığımız için daha geç iyileşiyor ama bende 4-5 gün sürdü şuan gayet iyiyim. Okuduğun makalelerin kaynağı nedir? Dünya sağlık örgütü gibi bir dayanağı var mıCovid geçireniniz var mı acaba? Daha önce covid olup da doğum yapan bebeği sağlıklı olan. Okuduğum makalelerde nadir de olsa bebeğe geçme durumu olabiliyormuş
Juhui Store 7 Renk Değiştiren Armut Gece Lambası - Beyaz (Yurt Dışından)Linkle benii
Evet aşko ben doona düşünüyorum tek başıma çıktığımda kolaylık olsun diye kısa kullanılıyor biliyorum ama hangi puseti alsam kısa kullanacağım zaten en azından pratik bişey olsun dedim. Bence de seninpuset sıfır gibi hiiiç almana gerek yoookPamlok sendemi doona almak istiyorsun canım?
benim kafamın karışması oğluma kullandığımı yollayım hala sıfır gibi dedim niye yenisini alıyorum diye düşündüm
Ya kuzu ben nedense 40 haftayı kesin doldururum gibi hissediyorumAsko kasim sonunda dogurmus bile olabiliriz
Kanka napim artık tumanımı indireyimKız ne bileyim ayakta foto çekip atsan da bi rahatlasam diyorum,içine çekmeden iyice salbu ne nispet yapar gibi
Ha şöyle işteKanka napim artık tumanımı indireyim
Ben ikisinide chicco’dan aldım aşkımYeni bir soruyla geldim kislar, bu bebelere tarak tirnak makasi falan ne alacagiz? Ben babyjemde soyle bi set begendim
Babyjem Bebek Bakım Bakım Seti Gri 7 Parça - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Bebek Bakım Bakım Seti Gri 7 Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu esnada 35te suyumun geldigi ruyalar goren benEvet aşko ben doona düşünüyorum tek başıma çıktığımda kolaylık olsun diye kısa kullanılıyor biliyorum ama hangi puseti alsam kısa kullanacağım zaten en azından pratik bişey olsun dedim. Bence de seninpuset sıfır gibi hiiiç almana gerek yoook
Ya kuzu ben nedense 40 haftayı kesin doldururum gibi hissediyorumama olasılık dahilinde tabi doğru diyosun
Ona da bakiyim beybi ona da bakiyim kafam yandi artik zatenBen ikisinide chicco’dan aldım aşkım
Düşünmeden alacaksın aşkımOna da bakiyim beybi ona da bakiyim kafam yandi artik zaten
Ben kabin boy valizimi gotururum muhtemelen canimKızlar hastane çantasını bavulmu alıcaksınız yoksa böyle bir tiptemi ne düşünüyorsunuz
Hmmm valizle ilgili nedense utanıyorum sanki taşınıyormusum gibi gidersem diye ankastrem tutuyoBen kabin boy valizimi gotururum muhtemelen canim
Evet gittik cnm dediginiz gibi çok basit duruyorBir iki ay sallanmada gevşer, kırılabilir bile canım. Ben de bakmıştım aylar önce buna, 10bin civarıydı fiyatı. Bu tarz istiyosan 12 13 civarı meltem kids in var taş gibi, bide daha yüksek fiyata 19 civarı ege baby var. Sen bilirsin tabiherhangi bir ebebek e gidip deneyince anlıycaksın ne demek istediğimizi o fiyata değmez.
İsim olarak etiketleyemedımDüşünmeden alacaksın aşkımben sormadan tarak marak hepsini halletmiştim
İnşallah yükselir biraz toparlarsın canım, benim de düşük bu kadar hap kullanmaya rağmen ferritin 9.7y en son. Şeker için dahiliyeye gidince buna da bakmasını söylicem pazartesi günü@_Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Aşko sahte değildir çünkü trendyoldada varEffortt 4052 Ekru Biye Detaylı Lohusa Pijama Takımı - Lohusa Hamile bu sıte canım.
İsim olarak etiketleyemedım
Kabin boy neye yeterBen kabin boy valizimi gotururum muhtemelen canim
İnşallah canımmm, benim tek korkum bebem demirsiz kalmasında, kendimi saymıyorumİnşallah yükselir biraz toparlarsın canım, benim de düşük bu kadar hap kullanmaya rağmen ferritin 9.7y en son. Şeker için dahiliyeye gidince buna da bakmasını söylicem pazartesi günü
Bir çok makalede hatta yerel yayınlarda da mevcut.Geçen hafta coviddim göğüs hastalıkları ve kadın doğum uzmanım bebeğe geçme olasılığının olmadığını söylediler tek dezavantajı ilaç kullanamadığımız için daha geç iyileşiyor ama bende 4-5 gün sürdü şuan gayet iyiyim. Okuduğun makalelerin kaynağı nedir? Dünya sağlık örgütü gibi bir dayanağı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?