Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ya içim açıldı ne harika şeyler almışsın güle güle kullansın güzel kuzu mağazadan almak da ayrı bir keyif gerçekten çok iyi gelmiş sana belli ki

Kuzum ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim de çatı ağrım oluyor ayağa kalkarken. Birkaç adım atınca geçiyor. Özellikle yataktan çıkınca tutuna tutuna kalkıyorum. İlk bebişimde son haftalarda olmuştu bu. Geçen gün de göbek deliğimin altı acıdı birkaç gün. Elimle dokunsam bile acıyordu. Fıtık diye şüphelenmiştim ama tamamen geçti sonra. İçerde bişeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyoruz. Rahim büyümesiyle kaslarla sinirlerle alakalı şeyler bence tamamen

Ya içim açıldı ne harika şeyler almışsın güle güle kullansın güzel kuzu mağazadan almak da ayrı bir keyif gerçekten çok iyi gelmiş sana belli ki
Teşekkür ederim canımmm, inşallah sağlıkla kullansın Evet evet hastane dışı bi yere çıkmakta, bişeyler almakta iyi geldi

Resmi ve somut verilerle şeker çıkmış mıydı sende canım tam hatırlayamadım? Ona göre yorumumu yapcam

Bende normal doğurmadım ama sancım falan varken tansiyondan dolayı sezeryane dönmüştüm :/ aksi gibi hepte pazara denk geliyor bu işlerim

Acaba 2. Diye mi erken başladı sende böyle yazınca onu düşündüm şimdi. Yarın bir arayıp soracağım sanırım böyle devam ederse. Yaşam kalitemi geçtim stresi yetiyor bir de işe giderken ki halimi düşünemiyorum

bu yorumun üstüne bi çikolata gömerim
Ahahahah vur dedik öldürdün aşko sende
Çok haklısın canımm diyorum ya seninki doğru senin hoşuna gidiyo davranışı, zevkleriniz de benziyorsa ne alaa inşallah eve gidebilirsen atarsın bizimkilerde yay burcu amaa evcil yay burcu
Ahahah benimkinin yükseleni de yay olcak galiba
İyi bari sevindim yaa bende hep tarhana içtim ama hiiç fayda etmedi

Peripellas canım o bahsettigin agri bende de nerdeyse 3 haftadir fln belki daha fazladır var. Hatta ben yattigim yerde dönerken bile oluyor.
K _Kestane_ canım sorduğun icin teşekkür ederim alisverise gitmene cok sevindim mental olarak iyi gelmistir
morcelestial canım ben yarın olcam aşı sabah galiba. Dün yine burnum falan tıkanır gibi oldu birde bir doktorun videosuna denk geldim grip olmak, aşı olmaktan daha zararlı diye. Artık olacağım aşı kaçmanın anlamı yok ya.
D destinaa88 canım sen oldun mu aşı yazdırdım yazmışsın.
Cherry Mom kuzu geçmiş olsun yaaa hemen iyilesss.
aylemakk canım sanada cok cok geçmiş olsun

Benim iştahım hiç yok ya mideme doğru genişliyor karnım ve baskı yapıyor diye hiç yiyemiyorum ek olarak benimkiler aman kilo alma veremezsin zor olur diye diye dikkat etmek zorunda da hissetmiş olabilirim

Sağol kuzum inşallah toparlıycam

Haklısın kuzu en önemlisi o valla aklımda dönüp dolaşan onun sağlığı gerisi boş inşallah güzel günlerini görelim hep birlikte

Kızlar son trimesterde mideye baskı nedeniyle bir şey yiyemeyen iştahı kapanan nefesi kesilen bi ben miyim mideye baskı nedeniyle iştah kapanır mı bu dönemde normal mi acaba yaşayan var mı ?

Kızlar son trimesterde mideye baskı nedeniyle bir şey yiyemeyen iştahı kapanan nefesi kesilen bi ben miyim mideye baskı nedeniyle iştah kapanır mı bu dönemde normal mi acaba yaşayan var mı ?
Normal diye biliyorum canım. Çevremden hep o şekilde duydum. Ben yaşamıyorum ama benim bebiş ters duruyor diye sanırım. Bi de ben daha aşağıda hissediyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…