Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Midene oturur işte böyle deniz
Ay benim gibi düşünen varmış aşko, banada ıvır zıvır şeylere 3.5 vermek mantıksız geliyor ya bir kere giyecek sonuçta, birde geçen kim yazmıştı kitikate direk bir yıkamadan sonra gidiyor diye

Aşkım hiç bir bilgim yok, anneler daha sağlıklı cevap verir buna

Midene oturur işte böyle deniz
Ay benim gibi düşünen varmış aşko, banada ıvır zıvır şeylere 3.5 vermek mantıksız geliyor ya bir kere giyecek sonuçta
Sus kız denizden değil soğandan oldu ben biliyorum salak gibi yedim şimdi kıvranıyorum
Kuzu normal kıyafet hadi neyse de yine %100 pamuk varken 1 kere giyeceği şeye o parayı vermek içime sinmedi. O bebitof ve Tuğba kugulardan alacağım

Ve kesinlikle bir farkları yok pamuklarının diğer markalardan. Oyy kıyamam yaa mide yanması çok sık görünürmüş bu haftalarda, neyseki gaviscon var azaltır inşallah bende henüz yok mide yanması bakalım.

Rabbim sağ salim hepimizi 37+Lara götürsün ya

Bu neyğğğğ ay tam bir kız tam tam kanka sorması ayıp, hocanın mağaza gezdiğinden haberi var mı
Yokk geçen Cuma hastanede de işlerimiz vardı 30 dk ortada gezdik bekledik vs, mühendis kafası düz mantık. Dedim ha şuan hastanedeyim ha mağazada Ama tabi ağrı, sancı bişey olursa yer bitirirdim kendimi şükür olmadı

Amin amin inşallah kuzumm
Yapılacak çok iş var, zaman daralıyor ve enerjim azalıyor gibi bir his. Mesela şu an yattığım yerden, kıyafetler ayıklanıp kışlıklar çıkacak, makyaj dolabım düzenlenecek, çocuk odası gelecek, perdeler yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek ya bir sürü bir sürü. Yavrum gelmeden arınmak istiyorum o sırada enerjim

Allah kolaylık versin Enerjik hissettiğinde yavaş yavaş yaparsın. Bence gün be gün, hatta gün içinde belli saatlerde bile enerji durumumuz değişiyo. Yattığım yerde bile benim yaşadığım bu. Sende iyi hissettikçe yardım alarak yardımcı/anne vs yaparsın. Çok zorlamadan. Benim ev temizliği halı, perde yardımcı abla ve annemce yapıldı Allah razı olsun. Kışlık yazlıkta yine annem Oda boyanacak, eşyalar gelecek, kıyafetler yıka ütüle yine annemler. Biz yatanların da pskolojik olarak kötü bu süreci. Kendim hazırlanmak, hazırlamak isterdim herşeyini. Ama sağlıkla gelsin yeter ki minik kuşlarımız hepsi olur bi şekilde

Amiin kuzum, hepimizin tek duası o tabi
Çok haklısın, sizin için ekstra zor. Evet daha odayı boyamak falan var ya yardımcı abla geliyor ama dolabı vs benim halletmem lazım, ayıklama işlerini. Perdeyi falan o yıkar da işte gözümde büyüyor her şey okul da olunca ekstra. Dediğin gibi yavaş yavaş yapmam lazım

Bebeğe bir şeyler almak iyi hissettiriyor valla mutlu günlerde giyinsin bebis.ben 3 zibindan başka bir şey almadım. Ordan burdan gelenlerle idare edicem. Onları da yikayamadim bile daha
Haklısın valla çamaşır değiştirmem gerek. Hastanedeyim diye uğraşmıyorum da. Aksatmiyim maazallah.. Teşekkür ederim paylaşımın için. Sevgiler

Sen tam olarak annelerimizin ben evlendiğimde 45 kiloydum dediğindensin en son 40lı kiloları lisede filan görmüşümdür heralde
Ayyyy bayıldım bayıldımmm çok güzeller ohh biraz dolaşmak çok iyi gelmiştir çok sevindim adına yaa onunda ilk torunu olacak çok heyecanlı o böyle heyecanla alışveriş yapınca benim çok hoşuma gidiyor zevklerimizde benziyor güzel şeyler alıyor eve gidince fotosunu atayım cidden

Bende aynı şekilde kuzum ya kapalı hava biraz basıyor ama yinede kışı tercih ederim yaz çok bunaltıyor
yiyelim demi kız bacım canını yerim senin icimizi rahatlattın
Ye kız senden önemli mi sende şeker de çıkmadı mideni de yakmıyorsa bir çikolatadan bişey olmaz ye gitsin

Aşırı kilo aliyormusum. Ben de derim kızıma ben 45 kiloydum sen doğmadan önce diye bebişin bacak. Ölçümü kısa çıktı. Femur değeri var ya.. Şimdi biraz yemeye ağırlık verdim
Kadın doğum Doktorum başta farklıydı, eşimin muayeneye girmesini istemedi vaginal muayene yapıyor diye... Rahat rahat sorularımı da soramıyordum. Temmuz itibari ile değiştirdim ben de doktorumu. Zaten Almanyaya yeni gelmişim sayılır ve eşimden başka Kimsem yok. O da yanımda olmazsa..

Canım bu ağrı bende de var, doktora söyleyecektim hatta, epey bir ağrı var o bölge de acaba kafası aşağıda mı diyorum böyle kendi kendime

Maşaallah canım şükür yine yardımcın vs var inşallah sağlıkla atlatırsın sen de bende kimse yok hem hastayım hem 8 5 çalışıyorum akşam ev yemek hem kışlıklarım hem ev hem hazırlık üstüne düzenli spor yoğunluktan çocuğun hareketlerini hissedemiyorum huni takıp gezecem en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…