- 10 Haziran 2024
- 2.289
- 3.168
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #40.281
şişko olalımm salın gitsinSen niye safını güçlendirmeye çabalıyon hepimizi şişko mu yapcan kanmayın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişko olalımm salın gitsinSen niye safını güçlendirmeye çabalıyon hepimizi şişko mu yapcan kanmayın kızlar![]()
Ya içim açıldı ne harika şeyler almışsın güle güle kullansın güzel kuzuGünaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsunbol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli
Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim
kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim
bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da
Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim
Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817 @sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel
@sepide göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuzmaşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın
Pamlok akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto
, bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle @sirinm olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik
annabelica minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya
suuuduru68 canın istiyosa ye bence hiç sorun değil
bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah
sen hep siyah mı giyiniyosun?
mamavera yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun
Cherry Mom geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah
babylovee dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi? @Beyazyasemin odanız geldi mi
Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar
Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur![]()
Kuzum ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim de çatı ağrım oluyor ayağa kalkarken. Birkaç adım atınca geçiyor. Özellikle yataktan çıkınca tutuna tutuna kalkıyorum. İlk bebişimde son haftalarda olmuştu bu. Geçen gün de göbek deliğimin altı acıdı birkaç gün. Elimle dokunsam bile acıyordu. Fıtık diye şüphelenmiştim ama tamamen geçti sonra. İçerde bişeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyoruz. Rahim büyümesiyle kaslarla sinirlerle alakalı şeyler bence tamamenKızlar 2 gündür pelvik kasları denilen bölge ve bacaklarımla birleştiği kemiklerim ağrıyor dokunsam acıyor internete sorunca rahim ağzı yumuşaması falan bişeyler okudumDaha 27. Haftadayım sizinde oluyor mu ya kızımda bunlar olurken 33-34 falandım korktum baya
![]()
Teşekkür ederim canım, amin inşallahAldiklarin çok güzelmiş canım bebişin yani bebislerin güle güle kullansınlar![]()
Teşekkür ederim canımmm, inşallah sağlıkla kullansınYa içim açıldı ne harika şeyler almışsın güle güle kullansın güzel kuzumağazadan almak da ayrı bir keyif gerçekten çok iyi gelmiş sana belli ki
![]()
Resmi ve somut verilerle şeker çıkmış mıydı sende canım tam hatırlayamadım? Ona göre yorumumu yapcamKızlar şaka bir yana ben diyet falan yapmak istemiyorum yaptığım diyetin suyumun fazla olmasına bir katkısı olmicak gibi geliyor bebek te iri diyor ama çok iri değil yani 100 Gr ilerde normalden ben herşeyi yemek istiyorum iştahım açılmışken çok çektim bulantı dönemlerinde çünkübide hamileliğin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanmazsam iki ay sonra pişman olurum gibi geliyor
çay şekersiz olmuo
![]()
Haftalarımız yakınmış belki normaldir o zaman yaCanım bu ağrı bende de var, doktora söyleyecektim hatta, epey bir ağrı var o bölge de acaba kafası aşağıda mı diyorum böyle kendi kendime
Bende normal doğurmadım ama sancım falan varken tansiyondan dolayı sezeryane dönmüştüm :/ aksi gibi hepte pazara denk geliyor bu işlerimGeçmiş olsun cnm benim hiç öyle bi ağrım olmadı oğlumda 41.haftada Bile olmadı belkide ondan normal doğum kısmet olmadı o yüzden bir bilgim yok ancak bu haftalarda dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrıyı dr a söylemek lazım sanırım.
Acaba 2. Diye mi erken başladı sende böyle yazınca onu düşündüm şimdi. Yarın bir arayıp soracağım sanırım böyle devam ederse. Yaşam kalitemi geçtim stresi yetiyor bir de işe giderken ki halimi düşünemiyorumKuzum ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim de çatı ağrım oluyor ayağa kalkarken. Birkaç adım atınca geçiyor. Özellikle yataktan çıkınca tutuna tutuna kalkıyorum. İlk bebişimde son haftalarda olmuştu bu. Geçen gün de göbek deliğimin altı acıdı birkaç gün. Elimle dokunsam bile acıyordu. Fıtık diye şüphelenmiştim ama tamamen geçti sonra. İçerde bişeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyoruz. Rahim büyümesiyle kaslarla sinirlerle alakalı şeyler bence tamamen![]()
Ben uniden kiyafetlerimi giyiyorum halen, o avantajı varSanırım ortaokulda falan O kilolardaydım![]()
Ahahahah vur dedik öldürdün aşko sendebu yorumun üstüne bi çikolata gömerim![]()
Ahahah benimkinin yükseleni de yay olcak galibaÇok haklısın canımm diyorum ya seninki doğrusenin hoşuna gidiyo davranışı, zevkleriniz de benziyorsa ne alaa
inşallah eve gidebilirsen atarsın
bizimkilerde yay burcu amaa evcil yay burcu
![]()
İyi bari sevindim yaa bende hep tarhana içtim ama hiiç fayda etmediGeçmiş olsun canım sanada bu kış herkes gribi tadacak anlaşılan bi doğursak iyiydi
Kuzum sende 85 lerde kol geziyor olsan ağzını açmazsın
Sağol kuzum haa onun bi çayı vardı demiaynı tarifi ali rızada vermişti
Sağol tatlım evet mecburi yapacağım şeyleri yapıp hemen uzanıyorum inşallah ilerlemeden atlatırım
Boğazım bugün daha iyi ada çatı iyi geldi sanki burnum akıyor sadece baş ağrımda yok dünkü gibi tipik nezleye döndü öylede kalır inşallah
Çok iyi yapmışsın canımmbunları alınca sana da bi rahatlık geldi demi bende dolabımın alt askısına astım özellikle kapağı çekmiyorum yatarken oyyy kızımın cicileri diye seviyorum
güle güle giysin minnoşun çok güzel duruyorlar
Ayrıca teşekkür ederim bugün daha iyiyim takviyeler işe yaradı sanki gerçi ev kelle paçacı gibi kokuyor habire soğan sarımsak çorba yapıyorum![]()
Ay evet bencede bugün iyiyim maşallah
Mecbur napıcaz inşallah sağlıkla gelsinler de yoğun tempoya antrenmanlı saymış olalım kendimiziOyy kuzum Allah yardım etsin gerçekten ben 8-12.30 çalışıyorum ona rağmen 30'dan sonra pertim çıkmaya başladı.![]()
Benim iştahım hiç yok ya mideme doğru genişliyor karnım ve baskı yapıyor diye hiç yiyemiyorum ek olarak benimkiler aman kilo alma veremezsin zor olur diye diye dikkat etmek zorunda da hissetmiş olabilirimYa Ben de ayni. 47-48dim ama hamilelige 50 ile başlayıp ilk trimesterda yine verdim. Ama şuan 56.5u buldum sen benim kadar almamissin. Boyun da çok kısa değilse vücut kitle endeksine göre alt seviyede kalıyoruz. Dün eşim rapora bakıyor da ortalamanin altındasın dedi üzüldü![]()
Sağol kuzum inşallah toparlıycamPeripellas canım o bahsettigin agri bende de nerdeyse 3 haftadir fln belki daha fazladır var. Hatta ben yattigim yerde dönerken bile oluyor.
K _Kestane_ canım sorduğun icin teşekkür ederimalisverise gitmene cok sevindim mental olarak iyi gelmistir
morcelestial canım ben yarın olcam aşı sabah galiba. Dün yine burnum falan tıkanır gibi oldu birde bir doktorun videosuna denk geldim grip olmak, aşı olmaktan daha zararlı diye. Artık olacağım aşı kaçmanın anlamı yok ya.
D destinaa88 canım sen oldun mu aşı yazdırdım yazmışsın.
Cherry Mom kuzu geçmiş olsun yaaa hemen iyilesss.
aylemakk canım sanada cok cok geçmiş olsun
Haklısın kuzu en önemlisi o valla aklımda dönüp dolaşan onun sağlığı gerisi boş inşallah güzel günlerini görelim hep birlikteÖyle tabi canım, çok şükür anneme Rabbim kötü gün göstermesin şu süreçte napardık bilmiyorumillaki bi şekilde olurdu ama çok zor olurdu. Sizler de kendinizi yormadan yapın lütfen, biz bebişler sağlıklı olalım kavuşalım da varsın bişeyler eksik olsun sonradan halledilir
![]()
Normal diye biliyorum canım. Çevremden hep o şekilde duydum. Ben yaşamıyorum ama benim bebiş ters duruyor diye sanırım. Bi de ben daha aşağıda hissediyorum nedenseKızlar son trimesterde mideye baskı nedeniyle bir şey yiyemeyen iştahı kapanan nefesi kesilen bi ben miyim mideye baskı nedeniyle iştah kapanır mı bu dönemde normal mi acabayaşayan var mı ?