• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar annemle bugün eşyaların bir kısmını açtık, sonra dugusal anlar yaşayınca, elbiseleri yıkamadan direkt dolabına astık, başka gün yıkayacağız ama görmek istedim neleri var diye sizlere de atayım teyzoşları, bakın kızımın dolabına 🤗🥰😍

Daha düzenleyeceğiz o zaman da atarım, şimdi biraz karışık teyzoşlar dolabımız 🥹🫶🏻
Aşırı tatlı yaaaa 😍😍😍😍

Kızlar bişey sorucam, difembahyaa difembahyaa nın da paylaştığı pierre cardin emzirma atletinden aldım. Kumaşı, içinin sütyen dolgusu vs harika. Soracağım şey şu. Şuan giydim tam oldu rahat. Doğumdan sonra da olur mu yoksa büyük mü almak lazım? Doğumdan sonra şuanki halimde mi olurum daha fazla mı?
Bi tık göğüslerimiz büyür daha ama atlet zaten esneme payı olur o yüzden yine olur canım

Evet kumaşı esneyebilir canım, tamamdır teşekkürler 🥰 Nasıl oldun bu arada
İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaa:KK22: çamaşır değiştirmekten yoruldum🤣🤣 iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))

İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaa:KK22: çamaşır değiştirmekten yoruldum🤣🤣 iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))
Iyi iyi tek dert o olsun şükür. Yaaa 🙈🙈 bide o aşamaya gelicez demi yakında hapşırma, öksürme kazaları 😅

Ayy bende öksürdükçe hapşurdukça oldu o hep hatta bir sorun mu var diye kendimi sorguladım demek ki normalmiş mutlu oldum şuan 🤩

Canım benimde şekerim sınırın bi tık üstünde çıkmıştı. Ben hamileliğimin ilk 3 ayı hergün kustum doğru düzgün birşey yemedim. Açıkçası kısmıyorum kendimi. Sadece ekmek konusunda tam buğday ekmeği tüketiyorum onun dışında son 2-3 haftadır canım istediği şeyi yiyorum. Tadını çıkarmak istiyorum hamileliğimin. Bunu doktoruma bile söyledim 😃
En iyisini yapiyosun ya valla yemeden içmeden olurmu hiç 😂

Resmi ve somut verilerle şeker çıkmış mıydı sende canım tam hatırlayamadım? Ona göre yorumumu yapcam 🤣
Yok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yani

Kızlarr benim de perşembeden beri afedersiniz ama şeyimin kemiği ağrıyor sanki ve bebeği aşağıda hissediyordum. Yatarken dönerken falan acayip ağrı hissediyorum alt tarafımda bağırarak dönüyorm resmen, doktora söyledim ama çok takmadı sanırım normal dedi sadece, bebek baş aşağıya dönmüştü aşağıya baskı yapıyor ama doğum pozisyonu değil korkma dedi. Böyle ağrı yaşayan var mı ya
Benimkide öyle ağrıyordu varis oldu sonradan 😒 çok kötü bir ağrı 😌

Kızlar annemle bugün eşyaların bir kısmını açtık, sonra dugusal anlar yaşayınca, elbiseleri yıkamadan direkt dolabına astık, başka gün yıkayacağız ama görmek istedim neleri var diye sizlere de atayım teyzoşları, bakın kızımın dolabına 🤗🥰😍

Daha düzenleyeceğiz o zaman da atarım, şimdi biraz karışık teyzoşlar dolabımız 🥹🫶🏻
Ayyy Allah'ım ne güzel telaşlar bunlar ne güzel duygular yaşıyoruz 😍

Yok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yani
Ben doktorların yorumlarını anlayamıyorum cidden. 28 de genelde 1300 civarı çıktı çoğu kişi, 29da 1500 nasıl fazla oluyo 🙄 su fazlalığını bilemem de tabi canım

Back
X