• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar Ege baby bu anne yanını aldım nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_9211.webp
    IMG_9211.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_9210.webp
    IMG_9210.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 84
Yaaa ekim annelerini okumak çok keyifli geliyor bana şu an sizi aldatıyor gibi olmuyorum dimi 🤣🤣
Selam 😊

Şubat annesi olarak bende aralık annelerini yani hepinizi takip ediyorum ve çok beğeniyorum hep kafamdaki sorulara önden yanıt almış oluyorum 🥰🙏

İletişiminiz ve yaklaşımlarınız çok samimi 🤗

Hepinize sevgiler kızlar, sağlıkla bebişkolarımızı alalım kucağımıza inşallah 🙏❤️

Selam 😊

Şubat annesi olarak bende aralık annelerini yani hepinizi takip ediyorum ve çok beğeniyorum hep kafamdaki sorulara önden yanıt almış oluyorum 🥰🙏

İletişiminiz ve yaklaşımlarınız çok samimi 🤗

Hepinize sevgiler kızlar, sağlıkla bebişkolarımızı alalım kucağımıza inşallah 🙏❤️
Demek ki tek stalker biz değiliz annabelica annabelica suuuduru68 suuuduru68 😅 işin şakası sağlıkla alın kucağınıza 😻🫶

Kızlar bişey sorucam, difembahyaa difembahyaa nın da paylaştığı pierre cardin emzirma atletinden aldım. Kumaşı, içinin sütyen dolgusu vs harika. Soracağım şey şu. Şuan giydim tam oldu rahat. Doğumdan sonra da olur mu yoksa büyük mü almak lazım? Doğumdan sonra şuanki halimde mi olurum daha fazla mı?
Canım link paylasabilir misin rica etsem ?
Normal kullamdigin beden mi aldın yoksa büyük mü aldin kalıpları nasıl

Baktım burada kimse konuşmuyor biraz doğum hikayesi okuyayım dedim. Çok okumadım ama azcık okudum kızmayın 🤣🤣
Bende okuyorum🙈 doğum hikayeleri güzelde sonrasında ki uykusuzlukla ilgili yazdıkları benim travmalarımı tetikliyor 😂 Tüm bebişler sağlıkla mışıl mışıl uyusun uyumayı çok sevsin amin🥲

Yeni hafta başlasın o zaman 💪🏽💃💃Herkese güzel haberler alacağı huzurlu geçen harika bir hafta dilerim. Hastane odamdan sevgiler
Günaydın canım, iyi haftalar 🤍 hastane manzarasının güzelliği peki 🍀 Rabbim şifa versin bir an önce inşallah

Günaydın canım, iyi haftalar 🤍 hastane manzarasının güzelliği peki 🍀 Rabbim şifa versin bir an önce inşallah
Moralim daha da yerine geldi. Eskisi gibi bebeğin baskısını da hissetmiyorum. Burda dinleniyorum, vakit bol🤗 sürekli burdan ses veriyorum ben de 😄
Hava kapalı ama her yer yemyeşil. İçimi açıyor kuş ve at sesleri 🤗

Kimlerin bu hafta randevusu var? Hadi liste yapalım 😍😍

Yeni hafta başlasın o zaman 💪🏽💃💃Herkese güzel haberler alacağı huzurlu geçen harika bir hafta dilerim. Hastane odamdan sevgiler

Günaydın canım, güzel bir hafta daha geçirelim inşallah, tüm bu süreç seni bebeğine bir gün daha yaklaştırıyor, hep öyle düşün hiç sıkılma orada, ileride ona anlatacaksın böyle olmuştu sana hamileyken, çok şükür kavuştuk yavrum diye 😇

Back
X