- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.021
Ben de bunu düşündüm benim ilk hamileliğim. Yoruldum nefes nefese kaldım diye düşünüyorum sonra diyorum ki insanlar kaç tane çocuğu varken hamilelik yaşıyor gayet her işlerini yapıyorlar diye sonra biraz enerji geliyor. İşiniz bizden daha zorAyyy ikinci bebesine hamile olan anneler sizde çok yoruluyor musunuz yoksa benim bebem mi hiç durmuyoryani artık yorgunluktan kalçama kramp giriyor, anaaam evimiz bahçeli sabah 11 den beri bahçedeyiz sürekli hareket halindeyiz daha yeni uyuttum ama ev işlerini yapmaya Gücüm kalmıyor ya
Bosver yatttBelirtiler gidince öyle hissettiriyor canım. Ben bugün çok halsizim ve midem kötü. Hep yatıyorum zaman geçmiyor iş yapmayıncazaten çok yemene gerek yok canım bebek için faydalı olabilecek avokado ceviz vs gibi şeylerden az az ye miden alırken
Ahhh evet evet, ben oğlumda sürekli yatıyordum yatarken bile yoruluyordumBen de bunu düşündüm benim ilk hamileliğim. Yoruldum nefes nefese kaldım diye düşünüyorum sonra diyorum ki insanlar kaç tane çocuğu varken hamilelik yaşıyor gayet her işlerini yapıyorlar diye sonra biraz enerji geliyor. İşiniz bizden daha zor
Canim naneli seker falan alsan agzina gecici de olsa keser belki. Tuzlu kraker de iyi geliyor diyorlarCanım ben bu akşam gideceğim doktora, mahvoldum bulantıdan gerçekten, şu an hiçbir şey düşünemiyorum
Doktorun ne dedi canım? Geçmiş olsun korkma. Yat güzelce dinlen
hemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandmDoktorundan ne cevap gelecek bizle de paylas. Insallah devami gelmez güzelce dinlen. Bacaklarinin altina yastik koy. Ben gunlerimi hep boyle gecirdim hep lekelenme kanama yasadim.. o kalp çarpıntısını iyi bilirim..
Haber ver canim bize de mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruzhemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandm
insallah bebek iyidir aşırı stresliyim yoldayım simdi cıkinca yazarım yine cok sagolun kızlar
12.haftaya kadarKızlar ya bu folik asiti ne kadar zaman kullanmamız gerekiyor doktora sormayı unuttum ben çünkü benim bir şişe bitmek üzere de yine mi almam gerek ben oğlumda hiç kullanmamıştım da o yüzden çok bilgim yok
Evet benim aldıklarım da öyleBosver yatttbugunlerin tadını cikaralim. Zaten bebislerimiz dogunca boyle yatma dinlenme firsati cok olmayacak.
Bende hep yatiyorum. Yemek pisirmeye halim yok..
Ay sorma avokado aldim ama olgunlasmamak icin ant icmisler adeta. Yanina koydugum muz çürümüş onlarda tık yok
Bunlar tatlı yorgunluklarAhhh evet evet, ben oğlumda sürekli yatıyordum yatarken bile yoruluyordumama şu an diyorum ki neye yoruluyormuşumki ben o zamanlar Ama yine de Rabbim güç kuvvet veriyor bir şekilde yani bu tempoya alismamiz lazım çünkü 9 ay sonra daha yorucu günler bizi bekliyor
Haber ver canım hemen müdahale edilir bir sıkıntı yaşamazsın korkmahemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandm
insallah bebek iyidir aşırı stresliyim yoldayım simdi cıkinca yazarım yine cok sagolun kızlar
Canim naneli seker falan alsan agzina gecici de olsa keser belki. Tuzlu kraker de iyi geliyor diyorlar
Niye rezil olasın canım hiç öyle düşünme. Randevun kaçtaydıBazen çok iyiyim, bazen çok kötü gerçekten, az kalsın insan içinde rezil oluyordum, o da stres veriyor bana işteAllah'ım şu süreci hep güzel geçirelim inşallah hepimiz
Niye rezil olasın canım hiç öyle düşünme. Randevun kaçtaydı
Ayyy bize de bilgi ver lütfen ben de hazımsızlık çekiyorum çok fenaaa nefes alamıyorum şişliktenBenim randevum yarın 10.15 te canım heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kalbim pır pır hep. Vitamin işini de konuşacağım bakalım benimki ne verecek. Bi de şu hazımsızlık şişkinlik konusunu soracağım dün gece çok kötü oldum nefes aldırmayacak kadar şişiyorum.
Selam kızlar sağlık ocağından geliyorum beta hcg 15000 çıktı doktor 6 haftalık hamilesin dedi 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmeye gideceğim :)
Hayırlı olsun,sağlıklı gebelikler dilerim, kaç gün gecikmiştin baya yüksek çıkmış da bilerek mi geç yaptın testi merak ettm :)Selam kızlar sağlık ocağından geliyorum beta hcg 15000 çıktı doktor 6 haftalık hamilesin dedi 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmeye gideceğim :)
Ya biz bile çok heyecanlanıyoruz birbirimiz için. İnşallah buraya harika bir haberle geleceksinSöylemedim ben canım ve henüz söylemek istemiyorum daAkşam 18.00' da inşallah, çok da heyecanlıyım aslında Ellerim titriyor düşündükçe, eşim hele. O hala inanamıyor, şimdi görünce çok duygulanacak İnşallah sorun yoktur ve sağlıkla ilerleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?