Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Selam kızlar sağlık ocağından geliyorum beta hcg 15000 çıktı doktor 6 haftalık hamilesin dedi 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmeye gideceğim :)
Adetin kac gün gecikti baya yüksekmiş maşallah hayırlı olsun

Evet benim aldıklarım da öyle bunlar olgunlaşana kadar bizim bebişler doğar ben de kalkıp yemek yaptım az önce midem düzelmiş gibi saatim saatimi tutmuyor artık siz yemek işini nasıl yapıyorsunuz
Aynen benimkiler de oyle ya cok sertler hala
Bende bugun belki haftalar sonra ilk kez yemek yaptim dizi seyrediyordum dizide patates yemegi yiyordu kadin kalktim koydum pişiyor uzaniyorum su an.
Kuzum biz biraz pratik seyler yedik hep son zamanlarda. Annemlere gittik yemege bi. Bi corba falan gecistirdik. Sebze hasliyorum arada. Esime diyorum canim birsey istemese de doymuyorum. Idare etmeye calisuyoruz kuzum.
Siz nasil idare ediyorsunuz birbirimize pratik fikirler de verelim yaa.

hemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandm
insallah bebek iyidir aşırı stresliyim yoldayım simdi cıkinca yazarım yine cok sagolun kızlar
Dualarımız seninle canım. Birşey olduğunu düşünmüyorum ben. Rahatlayıp geleceksin inşallah

Bazen çok iyiyim, bazen çok kötü gerçekten, az kalsın insan içinde rezil oluyordum, o da stres veriyor bana işte Allah'ım şu süreci hep güzel geçirelim inşallah hepimiz
Canim en fazla midemi üşüttüm dersin. Birsey olmaz. Anliyorum paylasmak istemiyor olmani çünkü.
Sagliklq gecsin hamileliklerimiz inşallah

kızlar ya 5+6 da ilk kontrolüme gittiğimde bana kese boyutunu falan hiç birşeyi söylemedi doktor, acaba ultrason kağıdında nerede yazar kese boyutu bilen var mı? D1 -D2 yazan olabilir mi 10 mm ve 9 mm yazıyor

Allah hepinizden razı olsun kızlar
çok şükür bebegim iyi kalp atişlarını dinledik yine
kanama alanı falan hicbirsey yoktu ama düşüklerim oldugu için tehlike bu bizim icin dedi progestan yazdı 2 kan sulandırıcıyı 3 gun kullanmıycam

Olayı tam anlamadım galiba. İşte mi sıkıntı yaşadın canım? Evet çok heyecanlı benim de yarın sabah 10.15 te zaman geçmiyor. İnşallah güzel haberlerle geleceğiz

Ayyy bize de bilgi ver lütfen ben de hazımsızlık çekiyorum çok fenaaa nefes alamıyorum şişlikten
Ben geçen hafta devlet hastanesinde dahiliyede sordum bu konuyu yapacak bir şey yok dedi ama kadın doğumcu belki ilaç ya da bitki çayı falan önerir

Ben midem geçtikçe kalkıp en azından 1 çeşit bir şey yapmaya çalışıyorum ya da dışardan söylüyoruz. Makarnayı çok severim onu sık yiyorum özellikle yoğurtlu olunca bayılırım her gün olsa yerim

Ben geçen hafta devlet hastanesinde dahiliyede sordum bu konuyu yapacak bir şey yok dedi ama kadın doğumcu belki ilaç ya da bitki çayı falan önerir
Aslında normal bişeyse sıkıntı yok bebiş için katlanıcaz ama bazı arkadaşlarım normal değil bu şişkinlik falan diyorlar. Doktora gittiğimde soracağım.Sonuçta adet olmuyoruz onun da şişkinliği oluyor

Çok şükür canım, önlem amaçlı iyi olmuş

Olayı tam anlamadım galiba. İşte mi sıkıntı yaşadın canım? Evet çok heyecanlı benim de yarın sabah 10.15 te zaman geçmiyor. İnşallah güzel haberlerle geleceğiz

Evet canım aniden öğürüyordum tuvalete zor koştum çok korktum, stres yaptım Çok şükür, iyi haberlerle gelelim canım inşallah

Niye normal olmasın canım gayet normal burda nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boşuna endişelenme öyle laflara kulağını kapat. Benim de aşırı var bazen nefes bile aldırmıyor düşün. Sindirim yavaşladığı için yaşıyoruz bu durumu

Evet canım aniden öğürüyordum tuvalete zor koştum çok korktum, stres yaptım Çok şükür, iyi haberlerle gelelim canım inşallah
Anlarlarsa diye mi çekindin ? Bence anlamazlar belki üşüttün ya da enfeksiyon falan kaptın nerden bilecekler. Hiiiç kendini strese sokma millet yüzünden

Anlarlarsa diye mi çekindin ? Bence anlamazlar belki üşüttün ya da enfeksiyon falan kaptın nerden bilecekler. Hiiiç kendini strese sokma millet yüzünden

Hem öyle canım, hem de o durumda kendimi düşünmek de hiç iyi hissettirmedi bana öylr şeyler hiç yaşamayalım hiçbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…