- 15 Ağustos 2024
- 1.880
- 3.380
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #41.121
Ara ara oluyor yine ama asla o kadar değil canımHaa tmm unutmuşum
Corasprin o işe de mi yarıyormuş ondan sonra olmadı ama demi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara oluyor yine ama asla o kadar değil canımHaa tmm unutmuşum
Corasprin o işe de mi yarıyormuş ondan sonra olmadı ama demi?
Anladım canım olmaz inşallah o kadarAra ara oluyor yine ama asla o kadar değil canım
KiyamamYa doğru çok doğru da ister istemez beynim kalbim ilk cocukla kıyas yapıyor sanki ona oldu buna olmadı gibi off cidden analık kaygıları başa bela![]()
Ay bunlar ne helal olsun arkadaşına hem çok iyi düşünülmüş şeyler hemde maddi olarak baya bir meblağ olmasına rağmen esirgememiş![]()
Çok teşekkür ederiz arkadaşımNe güzel arkadaşlığınız varmış maşallah diyelim senin hediyelerinde çok güzel,özenilmiş![]()
Ben de çok yemiyordum, birkaç gün üst üste yiyince her gün arar oldum. Hastanede her gün tatlı getiriyorlar valla Gönül rahatlığıyla yiyorumKizlar ben normalde tatli hic aramam ama cikolatalar kekler aklimdan hic cikmiyor ya bu aralar![]()
Yaaa abinin olayına çok kızdımAyyy bayıldım bayıldımben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı
karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo
![]()
Yani 10 tane yeterli ise yapmayı da seviyorsan yaparsın aslında canım maşallah herkesin sabrı yeteneği var grupta ben hariç![]()
Benim 67 çıktı canım en sondifembahyaa K _Kestane_ kizlar benim alt de biraz yuksek cikmisti ama doktor bisey demedi, sadece sebze yemeye calis dedi. Sizinki kacti
![]()
Afiyet olsun canimBen de çok yemiyordum, birkaç gün üst üste yiyince her gün arar oldum. Hastanede her gün tatlı getiriyorlar valla Gönül rahatlığıyla yiyorum![]()
difembahyaa K _Kestane_ kizlar benim alt de biraz yuksek cikmisti ama doktor bisey demedi, sadece sebze yemeye calis dedi. Sizinki kacti
![]()
56 idi benim de bi dahiliyeye gostersem mi acabaBenim 67 çıktı canım en son
56 idi benim de bi dahiliyeye gostersem mi acaba![]()
Kuzum, valla bence o süt bir sekilde gelir gelecekse. 2 3gun sonra olsun birsey olmaz. Sen hep ilk bebisle olan durumlari kiyasliyorsun ama buna gerek yok. Dogum sonrasi bakalım belki hemen gelecek sütün. Simdiden bunun stresine girme bence.Ya bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/
Benim doktor biraz rahat normalde de acaba digerleriyle beraber degerlendirebildi mi emin olamadimCanın sen sanki yazmıştın, ben hatırlıyorum seni, korkutmamak için bir şey demedim çünkü alt ast tek başına bir şey ifade etmiyor diğer kan değerleriyle değerlendiriyor doktorlar korkma canım yanisorun olsa derdi doktorun, bu bizim durum farklı biraz
Kanka tekrar ver kan, benim 68 çıkmıştı, parvoş geçen hafta tekrar verdirdi ikiside düşmüş normal aralıkta şu an56 idi benim de bi dahiliyeye gostersem mi acaba![]()
Benim yattığım zaman yatıp kalktığım zaman kalkman lazım yetişmek istiyorsanVallahi ne geveze bir grubuz yaa
Sabah bakmistim en son bi ara uyku sersemi bi girdim 6 7 sayfa olmus bile. Hafta sonu 1 gun bakamadim 15 sayfayi gecmisti.
Ben diyorum okulun geveze yaramaz sınıfıyız yaa. Koca forumda birsuru anne grubu var bizim grubun skoruna bak
Hay maşallah dostlar hızınıza yetisilmiyor
Herkes iyi miii bir sıkıntı yok dimi.
Bazi kıskançlıklar yaşanmış, bazı ifsalanmalar yaşanmış yinebaska da gözüme carpan onemli detaylar olmadı.
Kaos girl senden umutluydum ama bugun yine vukuat yok. Kendini biliyorsun etiket atmiyciiim![]()
Cumartesi kontrolum var tekrar ister herhalde demirim falan da dusuk zaten malumKanka tekrar ver kan, benim 68 çıkmıştı, parvoş geçen hafta tekrar verdirdi ikiside düşmüş normal aralıkta şu an
Ahahha hepimize canimAfiyet olsun canimben de canim ne isterse bebegin buna ihtiyaci var herhalde diye diye yiyorum
![]()