• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ya evet, hayır söylemek istemiyorum sormayın, sırf bu yüzden hiç izin istemiyorum, hastaneye giderken hep mesai saatleri dışını ya da hafta sonunu tercih ediyorum, kimse bilmesin diye 🥺 soru sorulmasından tiksiniyorum çünkü, “sorma” hoşlanmıyorum ve açıkçada söyledim, bu kez hamileliğim ve sürecim hakkında soru istemiyorum, sadece hüsn-ü dualarınıza ihtiyacım var, bu benim için kâfî demiştim, böyle olunca da üzülüyorum işte 😕
Çok çok haklısın canım ben de 12.haftamızda down sendromu olabilir dediğinde doktor üzüntümü paylaşmak için söylemiştim eşim tarafına tepkileri yaa hastaysa aldırırsın nolcak demişlerdi. 30 haftalık olduk hiç paylaşmıyorum artık. Ve o sözü de asla unutmam eşime ve kv tembihledim merak eden beni arasın kimseye bilgi vermeyin.hiç arayan yok😅 sen hiiç stres yapma seni geren üzen olursa gel biz sana sarılırız hepsi geçer 🫂🫂🤗

Çok çok haklısın canım ben de 12.haftamızda down sendromu olabilir dediğinde doktor üzüntümü paylaşmak için söylemiştim eşim tarafına tepkileri yaa hastaysa aldırırsın nolcak demişlerdi. 30 haftalık olduk hiç paylaşmıyorum artık. Ve o sözü de asla unutmam eşime ve kv tembihledim merak eden beni arasın kimseye bilgi vermeyin.hiç arayan yok😅 sen hiiç stres yapma seni geren üzen olursa gel biz sana sarılırız hepsi geçer 🫂🫂🤗

Evet canım, iyi ki burası var gerçekten, çok güzel bir aileyiz 😍 Aralık anneleri ailesi 👯‍♀️

Ya evet, ben de asm hiç sevmiyorum ama aslında çok da yakın, iş yerinden izin istemek istemiyorum, ya bu konuyu soracaktım burada aslında benim mi davranışlarım çok ketum, çok rahatsız oluyorum sorulan sorulardan 😒 istiyorum ki kimse bana bir şey sormasın, iyi değilim galiba, aslında insanlar belki iyi niyetinden soruyor ama iyi niyetli olmayanlar da duyduğu için bu beni çok ama çok geriyor tansiyonum yükseliyor bu sefer, ya bir sürü olumsuz şey yaşamışım, sormayın ya soru sormayın açıkça da söyledim;

Geçenler de diyor ki arkadaş, sen detaylıya girdin mi, girdim aaaaa inanamıyorum hiç demedin, bir sorun, problem mi var yoksa bebeğinde, öyle sinirlendim ki, kafamdan aşağıya bir lav tabakası döküldü sanki 🤬 bir daha hatırlatın anons ettireyim sonuçlarıma, projeksiyona yansıtırız dedim ben de 😰 Sonra da üzüldüm be mi hırçınlaşıyorum diyorum acaba
Canım benim seni çok çok iyi anlıyorum.. bende hic istemiyorum bana soru sorulmasını. Bazen dedigin gibi insanlari bozmak istiyorum bazen değmez diyorum o esnada yükselişe geçen kalp atışlarım başımın zonklamasi falan sinir geliyor diger yandan.. ama insanlar hep konusuyor..

Ben baya garipsense de bu durum, hamileligimi daha yeni duyurmaya başladım ufak ufak. Çünkü insanlarla ugrasmak istemiyorum, geçmişte yaşadığım tecrübeyi de bildikleri icin acımasız sorularla karsilasmak istemedim hic. Bide kimse bana birsey sormasin biz kendi kendimize yaşayalım istedim..

Bir tanesi geçen anneme şey demis, bizler neden böyle şeyler yaşamadık da babylove yaşıyor niye olmus bu niye oluyomus kalksin gezsin bisey olmaz...
Yani kelimeler kifayetsiz...

Canım benim seni çok çok iyi anlıyorum.. bende hic istemiyorum bana soru sorulmasını. Bazen dedigin gibi insanlari bozmak istiyorum bazen değmez diyorum o esnada yükselişe geçen kalp atışlarım başımın zonklamasi falan sinir geliyor diger yandan.. ama insanlar hep konusuyor..

Ben baya garipsense de bu durum, hamileligimi daha yeni duyurmaya başladım ufak ufak. Çünkü insanlarla ugrasmak istemiyorum, geçmişte yaşadığım tecrübeyi de bildikleri icin acımasız sorularla karsilasmak istemedim hic. Bide kimse bana birsey sormasin biz kendi kendimize yaşayalım istedim..

Bir tanesi geçen anneme şey demis, bizler neden böyle şeyler yaşamadık da babylove yaşıyor niye olmus bu niye oluyomus kalksin gezsin bisey olmaz...
Ayy bi de bu var evet doktordan daha çok doktor olanlar 😤 1. Ve 2.gebelik arasında bile bi sürü fark var annem 4 doğum yapmış kadın hepinizde farklı farklı sıkıntılarım vardı rahat geçirdiğim de oldu der. Milletin ağzını büzmek gerek bazen

Ya ne kadar düstursuz cümleler bunlar ya, neden tuhaf olsun, benim anlaşılana kadar demedim şimdi mecburiyetten diyorum herkese, çok doğal paylaşmak zorunda değiliz💐

Ayy bi de bu var evet doktordan daha çok doktor olanlar 😤 1. Ve 2.gebelik arasında bile bi sürü fark var annem 4 doğum yapmış kadın hepinizde farklı farklı sıkıntılarım vardı rahat geçirdiğim de oldu der. Milletin ağzını büzmek gerek bazen
Sorma sormaa. Gercekten doktordan daha cok doktor bunlar..
Aynen öyle ayni bedende her gebelik farkliyken farkli insanlarda ne yasanacak ne biliyoalr da yorum yapiyorlar bilmiyorum. Doktor gerek görmüş ki dikis atmış bana dimi. Can sıkıntısından degil..
Gercekten herkesten uzak kalmak en sağlıklısı🙄

Ya ne kadar düstursuz cümleler bunlar ya, neden tuhaf olsun, benim anlaşılana kadar demedim şimdi mecburiyetten diyorum herkese, çok doğal paylaşmak zorunda değiliz💐
Bende öyle kimseyle paylasmadim. Bi ailemiz biliyordu,sonra ailemizin diger fertleri ogrendi amcalar falan gibi o kadar.
Daha yeni yeni cokta yakın olmadiklarimiz öğreniyor.
Arkadaşlarıma bile daha soylemedim 2 tanesine söyledim sadece..
Yani ben hep diyordum zaten senin gibi karnim belirginlesene kadar soylemiycem diye, dışarı da cikmadigim icin kimse görmedi beni hic kimse de öğrenmedi haliyle.
Bana kalsa doğum yaptiktan sonra sosyal medyada bir emojili bebisimin fotosunu paylasirdim tamam😁

Bende öyle kimseyle paylasmadim. Bi ailemiz biliyordu,sonra ailemizin diger fertleri ogrendi amcalar falan gibi o kadar.
Daha yeni yeni cokta yakın olmadiklarimiz öğreniyor.
Arkadaşlarıma bile daha soylemedim 2 tanesine söyledim sadece..
Yani ben hep diyordum zaten senin gibi karnim belirginlesene kadar soylemiycem diye, dışarı da cikmadigim icin kimse görmedi beni hic kimse de öğrenmedi haliyle.
Bana kalsa doğum yaptiktan sonra sosyal medyada bir emojili bebisimin fotosunu paylasirdim tamam😁

Evet kuzum işe gelmesem ben de öyle yapardım kesin 🥹 En iyisi, boşver, soru sorulmasındansa söylememek mantıklı bir seçenek, benim biliyor herkes, düğün oldu, sosyal çevremiz var, dışarıya çıkıyoruz falan derken herkes öğrendi☺️ zaten göbüşüm belli ediyor kendini 🥳

Ya canım kızım ya, yerim ben onu, doğsa da sevsem 🫠 ( aniden analık online geldi bana )

Canım 2 hafta sonra kontrol edelim dedi. Bu süreçte hasta olduğum için olmuş olabilir dedi. Ben kilo almışım ama bebek gelişmemiş
Bi sonraki kontrole kadar bol bol kaşar ye bakalım farkedecek mi başka aklıma bişey gelmedi ama içini ferah tut stres yapma stres daha zararlı bebişe.

H&m den bulabildiklerime bakın ☺️ dinolu ve köpek balıklı da yeğenlerim için☺️☺️

Eklentiler

• IMG_8479.webp
    IMG_8479.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8480.webp
    IMG_8480.webp
    5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8481.webp
    IMG_8481.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 19
@Peripellas başladı kızlar hm indirimi sadece arama kısmına sale yazmanız lazım bi sürü güzel ciciler aldım ☺️☺️
Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize 😂😍
Kızlar grip aşımı oldum haydi bakalım şifa olsun 🙏
Gitmisken kan idrar falanda verdim malum sürekli çıkamıyorum.
ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan
Kızlaar günayydınnnn harika bir gün olsun hepimiz içinn 😻🙏
senin haberinle dahada güzel olsun😍

Ben de tam sitesine bakıyordum, çoğunun bedeni bitmiş 🥲 çok güzeller canım
Ben de biraz büyük aldım yaza giydiririm diye triko olanları seneye giydiririm yenidoğan almadım hiç
Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize 😂😍

ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan

senin haberinle dahada güzel olsun😍
Erken kalkan yol alır ☺️ görür görmez yazdım valla buraya ☺️☺️

Back
X