Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
hahaha yeminle aynı şekil kıyaslıyom ya bizim kızcelerimiz küçük kibar bişey eminim, benimde 31.haftalıkken 1500gram dedi
Aynı gibiyiz o zaman kuzum haftaya perşembe kontrole gidicem 31 haftalık olacak. 1500 falan olur herhalde benim kızım da

Benim de aynen 1550.
ben de zaten 2750 doğmuşum.sorun yok citipiti anneden de çok iri çıkmıyor bence sağlıkla vaktinde gelsinler de
Kuzum ben 3750 eşim 3800 doğmuşuz. İlk bebeğimiz tam ortalaması 3780 doğdu. Ama bu bebeğim minnacık gidiyor. Tamamen genetikle ilgili değil sanırım

Aman allahım hanım hanımcık ben hiç böyle şeyler almadım ya deli ettiniz beni

Ana kucağı çok güzel duruyor rengide çok hoş bakayım buna sağol canım

Diğer grupları okuyabilen kızlar erken doğum yapıyorlar dediniz ya ortalama kaçıncı hafta
Kuzu kasımda 35 haftalık biri doğum yaptı ekimde de 35-36larda yapan olmuştu diye hatırlıyorum çoğul gebelik olanlardan daha erken yapanda oldu sanırım ama 40 haftayı doldurup doğurmayanda vardı yani biz erken olanlara odaklanıyoruz doğal olarak ama zamanında ya da geç doğuran da çok var. Hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalım

Ya aynen onların msjları yada iyilik sağlık dileyenler alıntı yaptığından çok gözümüze çarpıyor sanırım

Hepimiz zamanında doğururuz inşallah
Erken doğum yapanların bebekleri ne durumda peki canım bende baktım bulamadım. Suyu mu geliyor nasıl oluyor acaba merak ettim

Hamilelik takvimimde yazana bakın o yüzden eskisi gibi artışlar gelmeyebilir kızlar

===>> bebeğinizin büyüme hızı doğum yaklaştıkça yavaşlaşacaktır

Hamilelik takvimimde yazana bakın o yüzden eskisi gibi artışlar gelmeyebilir kızlar

===>> bebeğinizin büyüme hızı doğum yaklaştıkça yavaşlaşacaktır
Aşko yazını bulamadım ama banyoda bende görmüştüm küçük fan gibi ısıtıcılar vardı 15 dk’mı ne önceden açıyorsun banyoyu ısıtıyormuş

Hepimiz zamanında doğururuz inşallah
Erken doğum yapanların bebekleri ne durumda peki canım bende baktım bulamadım. Suyu mu geliyor nasıl oluyor acaba merak ettim
Canım genelde sarılıkla uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla. Emme refleksi güçsüz olduğu için ememeyip sarılık oluyorlarmış ama genel olarak bebişler de anneler de çok iyi bu arada anne 0+ baba A+ olunca bebekle AB0 uyuşmazlığı oluyormuş ve bebekte sarılık olasılığı artıyormuş. Bizimde kan gruplarımız tam olarak böyle. Bugün doktora sordum ama o çok önemli bir şey değil ya dedi. Yanii bebiş doğduktan sonra öğrenip o an şaşırmaktansa önceden öğrenmiş oldum ona göre önlem alınabilir belki bebek ememezse mama takviyesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…