Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Öyle mutlu oluyorlar ki pijamayla zaten. Hele ki yaz gelip de çıplak gezince aşırı keyifli oluyorlar Ben rahatça dönsün emeklesin diye yürüyene kadar elbise ya da kalın kumaş giydirmedim. Uzunca süre de kendi istemedi sinirlendi elbise giydirince koltuklara tırmanırken yuvarlanırken takılıyor diye. Yeni yeni alışmaya başladı artık seviyor

Kendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolar Yeğenime ablam 6 7 yaşından sonra tekrar giydiremedi elbise etek gömlek hepsi elinde patladı tayt şort tshirt eşofman tercih ediyo ful

Kendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolar Yeğenime ablam 6 7 yaşından sonra tekrar giydiremedi elbise etek gömlek hepsi elinde patladı tayt şort tshirt eşofman tercih ediyo ful
Ben kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilir

Ben kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilir
Ben de öyleyim canımm, özel günler dışında asla topuklu giymem, kamuda çalışıyorum ama asla ceket kumaş pantolon vs giymem daral gelir Eve gelirken nerdeyse asansörde kıyafetlerimi çıkarıcam hemen pijamaya, tayta geçiş Oyüzden eminim bebişime de ay bunda rahat edemiyodur diyip çıkarırım rahatsız kıyafetleri

Canım beslenme çok etkiliyor bence ama ağrıda olduysa gaviscon en iyisi 1 yk kadar yeşil olan kutu.çok geçmiş olsun
Beslenmeme de dikkat ediyorum aslında ama anlamadım gitti 2 kutu rennie yazmıştı doktor bi de gaviscon alayım sağol canım
Canım ben de öyleyim 2 gündür, az önce yemek yedim içimde ejderha var sanki, çok fena oluyor
Yaa evet doğru kelime bu gerçekten ejderha gibiyim ben de

Bence kızların tarzı annesine benziyor çevremde hep öyle görüyorum. Kokoş giysiler anı olsun diye fotoğraflık alınıyor zaten. Bikaç fotoğraf çekip hop pijama giydircez sonra

Önerilerin için çok teşekkür ederim canım benim bakalım bende karar veremedim. Dolap kurulunca daha iyi olur tam oturtamıyorum kafamda. Ama dediklerini de düşüneceğim

Yiaa seveyim cok güzeller
Bende oglusuma alisveris yaptim kahverengi ciciler almışım cogunlukla farketmeden. Allahım güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin tüm bebislerimize

Büyük ihtimal benim bebemin kilosuda böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…