- 18 Temmuz 2022
- 7.097
- 12.341
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.501
Öyle mutlu oluyorlar ki pijamayla zaten. Hele ki yaz gelip de çıplak gezince aşırı keyifli oluyorlarAblam da dün yeğenimin kıyafetlerini getirdi, benim için sakladığıHastane çantası aşamasına ne ara geldik yaa hala inanamıyorum Günün sonunda hepimiz en rahat tulumlarını pijamalarını giydircez eminim Diğer kıyafetlerin rahatsızlığını gördükçe
Ay çok gaza geldim teşekkür ederim canımBiraz fazla yazışıyoruz gerçekten, çalışan ve çocuklu anneye göre çok çok iyisin bence canımm
Kendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolarÖyle mutlu oluyorlar ki pijamayla zaten. Hele ki yaz gelip de çıplak gezince aşırı keyifli oluyorlarBen rahatça dönsün emeklesin diye yürüyene kadar elbise ya da kalın kumaş giydirmedim. Uzunca süre de kendi istemedi sinirlendi elbise giydirince koltuklara tırmanırken yuvarlanırken takılıyor diye. Yeni yeni alışmaya başladı artık seviyor
Senin normal dimi artık içmiyorsunÜç canım mutlaka bir işe yarayacaktır
Maşallah gayet de güzel kilosu yakışıklı kuzu1370 gr dedi ama full yanak olarak doğacak galiba çocikim
Çok güzeller kuzum yaa güle güle giysin
Ben kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilirKendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolarYeğenime ablam 6 7 yaşından sonra tekrar giydiremedi elbise etek gömlek hepsi elinde patladı tayt şort tshirt eşofman tercih ediyo ful
Ben de öyleyim canımm, özel günler dışında asla topuklu giymem, kamuda çalışıyorum ama asla ceket kumaş pantolon vs giymem daral gelirBen kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilir
Beslenmeme de dikkat ediyorum aslında ama anlamadım gitti 2 kutu rennie yazmıştı doktor bi de gaviscon alayım sağol canımCanım beslenme çok etkiliyor bence ama ağrıda olduysa gaviscon en iyisi 1 yk kadar yeşil olan kutu.çok geçmiş olsun
Yaa evet doğru kelime bu gerçekten ejderha gibiyim ben deCanım ben de öyleyim 2 gündür, az önce yemek yedim içimde ejderha var sanki, çok fena oluyor
Bence kızların tarzı annesine benziyor çevremde hep öyle görüyorum. Kokoş giysiler anı olsun diye fotoğraflık alınıyor zaten. Bikaç fotoğraf çekip hop pijama giydircez sonraBen de öyleyim canımm, özel günler dışında asla topuklu giymem, kamuda çalışıyorum ama asla ceket kumaş pantolon vs giymem daral gelirEve gelirken nerdeyse asansörde kıyafetlerimi çıkarıcam hemen pijamaya, tayta geçiş Oyüzden eminim bebişime de ay bunda rahat edemiyodur diyip çıkarırım rahatsız kıyafetleri
Bana da Gaviscon şurup iyi geldi yaArkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldırennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
inanamıyorumm ya ne ara ne ara yine
Önerilerin için çok teşekkür ederim canım benim bakalım bende karar veremedim. Dolap kurulunca daha iyi olur tam oturtamıyorum kafamda. Ama dediklerini de düşüneceğimAlırız daha canım vaktimiz var hediyelik bende düşünüyorum ama bakalim karar verebilirsem
Kuzum büyük dolap alırsam sifonyere ihtiyac olmaz belki diyorum. Sonrada bütünlüğü bozmayalim onu da alalim diyorum. Ben emzirme koltugu düşünüyorum odasına aslında. O bos kalan alanı da montessori kitaplik rafları oluyor ya onlarla doldurabilirim diyorum birde emzirme koltugunu da koyunca zaten oda dolmus olacak gibi geliyor kirli sepetini de koyacağım.
Bende tam seklini oturtmadim kafamda. Bizde odasını topladık ama önümüzdeki haftalarda tamamen boşaltcaz daha anca. O zaman tam net oturur heralde nasil yapcagimiz. Ama aklimdan gecenler bunlar.
Bebisin boyuna uygun kitaplik koymak mantikli bide mesela yurume arkadasi fln da almissin galiba onlari falan da o köseye koyarsin kitaplarla ilgilenecegi dönem gelene kadar. Bide emin ol o boş koseye koyacak cok sey olur
Yaaa çok güzel olmus sağlıkla giysin yakışıklıKızlaar oğlumun hastane cicileri geldiçok beğendim Instagram'da atölye rakun sayfası tavsiye ederim
Ne demek canım rica ederimÖnerilerin için çok teşekkür ederim canım benim bakalım bende karar veremedim. Dolap kurulunca daha iyi olur tam oturtamıyorum kafamda. Ama dediklerini de düşüneceğim
Yiaa seveyim cok güzellerKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsunEki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Büyük ihtimal benim bebemin kilosuda böyle olurKızlar bu arada geçenlerde bebek görmeye gitmiştik hastaneye. Bebek 40. Haftasında 3100 gr doğmuş ve gayet sağlıklıydı. Hani burda kilo konusuna takılan arkadaşlarım var o yüzden bilin istedim önemli olan sağlıklı olması.
Dediğim gibi gayet sağlıklı bir bebekti altın saçlı beyaz tenli çok güzeldi sağlıklıydıBüyük ihtimal benim bebemin kilosuda böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?