Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kuzu sarılık çok sık oluyormuş bana da annem söylemişti. Ama kan grubuyla ilgili olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum. Çoğu bebek sarılık oluyormuş hatta bi doktor röportajında sebeplerden bahsetmişti geçmiş zaman çok hatırlamıyorum bulursam paylaşırım senle. Bizim haftalarımız senle aynı Sat 20 Mart. Senin doktorun tahminimi doğum günü söyledi mi ?? En yakın randevun ne zaman bide canım

Anne 0 baba a olunca b grubu nasıl oluyormuş ki cocuk canım

Kızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
Yarın 30 oluyoruz 1 haftadır var canım ama senin aylarda da nadiren oluyordu

Kızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
İyi akşamlar,tamda o haftalarda yoklamaya başlamıştı yediğim içtiğme dikkat edince düzeldi biraz canım

Bende ilk defa dün bir grupta görüp araştırdım kuzum, evet sarılık cidden çok yaygın malesef. Bugün kontrolüm vardı en yakın 3 hafta sonra gideceğim, tahmini doğum için aralık sonu olur ocağı bulmaz dedi doktor. Uygulamalarda da 25 aralık çıkıyor
Anne 0 baba a olunca b grubu nasıl oluyormuş ki cocuk canım
Kuzum b olmuyor ismi ab0 uyuşmazlığıymış

Bundan sonra bebem doğana kadar bir şey almayacağım, yeni şeyler geldikçe canım sıkılıyor

Herkeste değişiyor bu bence. Benim o haftalarda başlamıştı yavaştan . Rennie şurup içiyorum çok çok iyi geliyor anında kesiyo

32+2 yim son 2 haftadır var dediğim gibi mide değil de yemek borusu gibi

Bana 15-20 Aralık dedi doktorum ama bu ay sonu belli olacak büyük ihtimalle.Allah izin verirse Ben sezeryan istiyorum. Tarihi netleştireceğiz bakalım. 30 ekimde randevum. Tam 32. Haftam olcak o gün . Hem doğum izni raporu yazacak

Hımm bende kan grubu öyle oluyo sandım bende bakayım buna bizde öyleyiz ben 0+ eşim a+ oğlum 0+doğdu.çok kilolu ve devamlı emen bir cocuk olmasına rağmen hafif sarılık bizde de çıkmıştı

Hımm bende kan grubu öyle oluyo sandım bende bakayım buna bizde öyleyiz ben 0+ eşim a+ oğlum 0+doğdu.çok kilolu ve devamlı emen bir cocuk olmasına rağmen hafif sarılık bizde de çıkmıştı
Aşkım bebek 0 olursa sorun olmuyormuş ama bebek annede olmayan yani A grubu olursa anneden A grubu alamadığı için kan eksikliği tarzı bişey oluyormuş o da hafif anemi ve sarılık yapabiliyormuş bebekte. Yani şansa 0 doğarsa hiç sıkıntı yok

Kanka anne baba aynı grupsa ne oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…