- 23 Ekim 2024
- 6.064
- 9.964
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.561
Kuzu sarılık çok sık oluyormuş bana da annem söylemişti. Ama kan grubuyla ilgili olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum. Çoğu bebek sarılık oluyormuş hatta bi doktor röportajında sebeplerden bahsetmişti geçmiş zaman çok hatırlamıyorum bulursam paylaşırım senle. Bizim haftalarımız senle aynı Sat 20 Mart. Senin doktorun tahminimi doğum günü söyledi mi ?? En yakın randevun ne zaman bide canımCanım genelde sarılıkla uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla. Emme refleksi güçsüz olduğu için ememeyip sarılık oluyorlarmış ama genel olarak bebişler de anneler de çok iyibu arada anne 0+ baba A+ olunca bebekle AB0 uyuşmazlığı oluyormuş ve bebekte sarılık olasılığı artıyormuş. Bizimde kan gruplarımız tam olarak böyle. Bugün doktora sordum ama o çok önemli bir şey değil ya dedi. Yanii bebiş doğduktan sonra öğrenip o an şaşırmaktansa önceden öğrenmiş oldum ona göre önlem alınabilir belki bebek ememezse mama takviyesi gibi.
Haklısın canımCanım zaten kız bebeklere böyle kıyafetler hediye olarakta çok geliyor iyi yapmışsın almayarak
Anne 0 baba a olunca b grubu nasıl oluyormuş ki cocuk canımCanım genelde sarılıkla uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla. Emme refleksi güçsüz olduğu için ememeyip sarılık oluyorlarmış ama genel olarak bebişler de anneler de çok iyibu arada anne 0+ baba A+ olunca bebekle AB0 uyuşmazlığı oluyormuş ve bebekte sarılık olasılığı artıyormuş. Bizimde kan gruplarımız tam olarak böyle. Bugün doktora sordum ama o çok önemli bir şey değil ya dedi. Yanii bebiş doğduktan sonra öğrenip o an şaşırmaktansa önceden öğrenmiş oldum ona göre önlem alınabilir belki bebek ememezse mama takviyesi gibi.
Yarın 30 oluyoruz 1 haftadır var canım ama senin aylarda da nadiren oluyorduKızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
Benimde 26 falan başlamıştıKızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
İyi akşamlar,tamda o haftalarda yoklamaya başlamıştı yediğim içtiğme dikkat edince düzeldi biraz canımKızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
Bende ilk defa dün bir grupta görüp araştırdım kuzum, evet sarılık cidden çok yaygın malesef. Bugün kontrolüm vardı en yakın 3 hafta sonra gideceğim, tahmini doğum için aralık sonu olur ocağı bulmaz dedi doktor. Uygulamalarda da 25 aralık çıkıyorKuzu sarılık çok sık oluyormuş bana da annem söylemişti. Ama kan grubuyla ilgili olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum. Çoğu bebek sarılık oluyormuş hatta bi doktor röportajında sebeplerden bahsetmişti geçmiş zaman çok hatırlamıyorum bulursam paylaşırım senle. Bizim haftalarımız senle aynı Sat 20 Mart. Senin doktorun tahminimi doğum günü söyledi mi ?? En yakın randevun ne zaman bide canım
Kuzum b olmuyor ismi ab0 uyuşmazlığıymışAnne 0 baba a olunca b grubu nasıl oluyormuş ki cocuk canım
Herkeste değişiyor bu bence. Benim o haftalarda başlamıştı yavaştan . Rennie şurup içiyorum çok çok iyi geliyor anında kesiyoKızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
32+2 yim son 2 haftadır var dediğim gibi mide değil de yemek borusu gibiKızlaar iyi akşamlar hepinizee :) kısmetse yarın 24+0 oluyoruz. Ama benim bir iki gündür mide yanmalarım başladı mide de değil yemek borusu gibi. Daha erken değil mi ya sizin ne zaman başlamıştı?
Bana 15-20 Aralık dedi doktorum ama bu ay sonu belli olacak büyük ihtimalle.Allah izin verirse Ben sezeryan istiyorum. Tarihi netleştireceğiz bakalım. 30 ekimde randevum. Tam 32. Haftam olcak o gün . Hem doğum izni raporu yazacakBende ilk defa dün bir grupta görüp araştırdım kuzum, evet sarılık cidden çok yaygın malesef. Bugün kontrolüm vardı en yakın 3 hafta sonra gideceğim, tahmini doğum için aralık sonu olur ocağı bulmaz dedi doktor. Uygulamalarda da 25 aralık çıkıyor
Kuzum b olmuyor ismi ab0 uyuşmazlığıymış
Hımm bende kan grubu öyle oluyo sandım bende bakayım buna bizde öyleyiz ben 0+ eşim a+ oğlum 0+doğdu.çok kilolu ve devamlı emen bir cocuk olmasına rağmen hafif sarılık bizde de çıkmıştıBende ilk defa dün bir grupta görüp araştırdım kuzum, evet sarılık cidden çok yaygın malesef. Bugün kontrolüm vardı en yakın 3 hafta sonra gideceğim, tahmini doğum için aralık sonu olur ocağı bulmaz dedi doktor. Uygulamalarda da 25 aralık çıkıyor
Kuzum b olmuyor ismi ab0 uyuşmazlığıymış
Aşkım bebek 0 olursa sorun olmuyormuş ama bebek annede olmayan yani A grubu olursa anneden A grubu alamadığı için kan eksikliği tarzı bişey oluyormuş o da hafif anemi ve sarılık yapabiliyormuş bebekte. Yani şansa 0 doğarsa hiç sıkıntı yokHımm bende kan grubu öyle oluyo sandım bende bakayım buna bizde öyleyiz ben 0+ eşim a+ oğlum 0+doğdu.çok kilolu ve devamlı emen bir cocuk olmasına rağmen hafif sarılık bizde de çıkmıştı
Kanka anne baba aynı grupsa ne oluyormuşAşkım bebek 0 olursa sorun olmuyormuş ama bebek annede olmayan yani A grubu olursa anneden A grubu alamadığı için kan eksikliği tarzı bişey oluyormuş o da hafif anemi ve sarılık yapabiliyormuş bebekte. Yani şansa 0 doğarsa hiç sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?