- 23 Mart 2016
- 31.500
- 93.159
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #41.681
Ah bende öyleydim bendeKuzu ben aşırı sevgi pıtırcığı temas bağımlısı bir tipim ondan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bende öyleydim bendeKuzu ben aşırı sevgi pıtırcığı temas bağımlısı bir tipim ondan![]()
Arabada elimi tutmasın, hayırdır bir şey mi var elimi niye tutmuyorsun dikkatimden kaçtı sanma![]()
Aahahahh tam olarak benArabada elimi tutmasın, hayırdır bir şey mi var elimi niye tutmuyorsun dikkatimden kaçtı sanma![]()
Bunu çok duyuyorum kuzum ya eşimle bu konuyu konuşuyoruz ara sıra umarım en az hasarla atlatırız bu süreciAh bende öyleydim bendegerçi çok farklı değiliz bizde 10 yıllık evliyiz ama çocuk bizi çok yıprattı herkese öyle olmaz tabi olmasında inşallah
çocuklar arası bu kadar arayı açmamız korkumuzdan başka şey değildi sıpa bizi zorladı çok
Bence tek olsun ya Asya güzel isimBu aradaannabelica ben kızcemin ismini değiştiriyom ASYA
istiyorum
cinsiyet partisinden beri aynı düşüncedeyim eşim başka istiyor ama busefer benim istediğim olsun istiyorum
sadece yanına ek isim ne olabilir yardımcı olun![]()
İnşallah canım geçici bir süreç olduğunu bilmek iyi geliyor sizde öyle düşününBunu çok duyuyorum kuzum ya eşimle bu konuyu konuşuyoruz ara sıra umarım en az hasarla atlatırız bu süreci![]()
ayy iyice kafam karıştı bu adetleri bende bilmiyorum, oğlumun ikinci ismi var mesela o kulağına okundu sadece ilk ismiyle beraber ama asla ikinci ismiyle seslenmiyoruzYani kulağına 2 isim söylense okul hayatı için kimliğe yazılmasa olur sanki araştırmak lazım bazende kulağına ne okuduysa eksiksiz söylemek gerek diyorlar tam bilmiyorum bende..
Bence asya tek başına güzel kuzumm![]()
ozaman böyle tek kalsın teyzeleriBence tek olsun ya Asya güzel isim![]()
ayy zaten öyle tulumlarda ben bile daralıyorum ayaklar hep cıplak kalsa keşkeKızlar rus bir dr, ayaklı patikli tulum veya pantolonları 3.aydan sonra atın diyor, topuklarıyla aktif çalışmaya başladığı için hissetmesi lazım, rahat olması lazımmış
Bilmiyorum kiilk doğuran sen misin ozaman bacımoyy cok heycanlı
![]()
Benim o saatte yatip uyuyacagima inandın demek kanka aşk olsun beni hic tanımamışsın
Bu dertten en çok muzdarip olan benim galiba aranızda. Öyle ki gaviscon bile etki etmiyordu günde 2-3 defa içmeme rağmen. Doktora söyledim, mide koruyucu yazdı, yüzde 90 oranında rahatlattı diyebilirim.Arkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldırennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
Ben de sevmediğim halde tahin deneyeceğim dediğin gibi ben de günde 3 kez rennie içiyorum. Sen tahin denedin mi canımBu dertten en çok muzdarip olan benim galiba aranızda. Öyle ki gaviscon bile etki etmiyordu günde 2-3 defa içmeme rağmen. Doktora söyledim, mide koruyucu yazdı, yüzde 90 oranında rahatlattı diyebilirim.
Tahin normalde yediğim bir şeydi ama özellikle o anlarda denemedim. Çünkü benimki hem gaz hem şişkinlik ve göğsümde batma şeklinde feci bir ağrı yapıyordu. Reflü olduğu için buna tahinin etki edeceğini düşünmüyorum. Ama sende ağrı yoksa iyi gelebilir.Ben de sevmediğim halde tahin deneyeceğim dediğin gibi ben de günde 3 kez rennie içiyorum. Sen tahin denedin mi canım
Bende de reflü gastrit vardı hamileliğimde hiç olmamıştı ama artık çok zorlanıyorum tahin denemedim demeyeyimTahin normalde yediğim bir şeydi ama özellikle o anlarda denemedim. Çünkü benimki hem gaz hem şişkinlik ve göğsümde batma şeklinde feci bir ağrı yapıyordu. Reflü olduğu için buna tahinin etki edeceğini düşünmüyorum. Ama sende ağrı yoksa iyi gelebilir.
Günaydın babyGünaydın kızlar
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü![]()