• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kuzu ben aşırı sevgi pıtırcığı temas bağımlısı bir tipim ondan 🤪🤣
Ah bende öyleydim bende:KK61:gerçi çok farklı değiliz bizde 10 yıllık evliyiz ama çocuk bizi çok yıprattı herkese öyle olmaz tabi olmasında inşallah 💚çocuklar arası bu kadar arayı açmamız korkumuzdan başka şey değildi sıpa bizi zorladı çok

Ah bende öyleydim bende:KK61:gerçi çok farklı değiliz bizde 10 yıllık evliyiz ama çocuk bizi çok yıprattı herkese öyle olmaz tabi olmasında inşallah 💚çocuklar arası bu kadar arayı açmamız korkumuzdan başka şey değildi sıpa bizi zorladı çok
Bunu çok duyuyorum kuzum ya eşimle bu konuyu konuşuyoruz ara sıra umarım en az hasarla atlatırız bu süreci 🙏🏻😥

Bu arada annabelica annabelica ben kızcemin ismini değiştiriyom ASYA🌸 istiyorum🥹
cinsiyet partisinden beri aynı düşüncedeyim eşim başka istiyor ama busefer benim istediğim olsun istiyorum☺️
sadece yanına ek isim ne olabilir yardımcı olun🩷
Bence tek olsun ya Asya güzel isim 🥰

Yani kulağına 2 isim söylense okul hayatı için kimliğe yazılmasa olur sanki araştırmak lazım bazende kulağına ne okuduysa eksiksiz söylemek gerek diyorlar tam bilmiyorum bende..
ayy iyice kafam karıştı bu adetleri bende bilmiyorum, oğlumun ikinci ismi var mesela o kulağına okundu sadece ilk ismiyle beraber ama asla ikinci ismiyle seslenmiyoruz

Kızlar rus bir dr, ayaklı patikli tulum veya pantolonları 3.aydan sonra atın diyor, topuklarıyla aktif çalışmaya başladığı için hissetmesi lazım, rahat olması lazımmış
ayy zaten öyle tulumlarda ben bile daralıyorum ayaklar hep cıplak kalsa keşke🤣 yanıyorum galiba ben oyüzden böyle bir yorum🤔

Kızlaaar bayıldım bu neee bakın cabuk bu sayfaya ericeksiniz🌸🩷

Arkadaşlar benim mide yanmalarım dayanılmaz hal aldı 😞 rennie duo kullanmaya başladım 2 gündür ama geçmiyor başka ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
Bu dertten en çok muzdarip olan benim galiba aranızda. Öyle ki gaviscon bile etki etmiyordu günde 2-3 defa içmeme rağmen. Doktora söyledim, mide koruyucu yazdı, yüzde 90 oranında rahatlattı diyebilirim.

Bu dertten en çok muzdarip olan benim galiba aranızda. Öyle ki gaviscon bile etki etmiyordu günde 2-3 defa içmeme rağmen. Doktora söyledim, mide koruyucu yazdı, yüzde 90 oranında rahatlattı diyebilirim.
Ben de sevmediğim halde tahin deneyeceğim dediğin gibi ben de günde 3 kez rennie içiyorum. Sen tahin denedin mi canım

Ben de sevmediğim halde tahin deneyeceğim dediğin gibi ben de günde 3 kez rennie içiyorum. Sen tahin denedin mi canım
Tahin normalde yediğim bir şeydi ama özellikle o anlarda denemedim. Çünkü benimki hem gaz hem şişkinlik ve göğsümde batma şeklinde feci bir ağrı yapıyordu. Reflü olduğu için buna tahinin etki edeceğini düşünmüyorum. Ama sende ağrı yoksa iyi gelebilir.

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya 🤦🏻‍♀️
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü 🤦🏻‍♀️

Tahin normalde yediğim bir şeydi ama özellikle o anlarda denemedim. Çünkü benimki hem gaz hem şişkinlik ve göğsümde batma şeklinde feci bir ağrı yapıyordu. Reflü olduğu için buna tahinin etki edeceğini düşünmüyorum. Ama sende ağrı yoksa iyi gelebilir.
Bende de reflü gastrit vardı hamileliğimde hiç olmamıştı ama artık çok zorlanıyorum tahin denemedim demeyeyim

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya 🤦🏻‍♀️
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü 🤦🏻‍♀️
Günaydın baby🌸
benim de değerler yüksek çıkmıştı sadece bol su sık çamaşır değiştir dedi umarım senin de ilaca ihtiyacın kalmadan bol su ile hallolur 🙏🏻 doktorun ne söyleyecek acaba

Back
X