- Konu Sahibi annabelica
- #42.061
Evet kanka maalesefhuggy satarsın sonra bebe büyüyünce
bende 6 tane olacağı için parasını öder sonuna kadar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanka maalesefhuggy satarsın sonra bebe büyüyünce
![]()
E aşkım öyle şeyler varsa sen niye huggy almak istiyorsun onlar işe yaramaz mı diyorsunaynen sen ne alsan verir karşılığını fazla fazla. Eşime diyorum huggy moon bebeğe daha iyi küçük derli toplu onu kullanırız başta ee diğerini niye alıyoruz
Anneme diyorum salona ana kucağı manuel ve otomatik, hamak var (yeğenimden kalma) e kızım salona beşik niye alıyosun
kafalar karışık. Benim ki net ama
![]()
Bunun açıklamasın profKızlar ana kucağını sagdakinden tercih etmeme sebebiniz varmı herkes soldakinden alıyor ben diğerini beğendim ama burada hiç ondan alan görmedim bir bildiğiniz varsa söyleyin pişman olmim![]()
Egebaby ilk bir iki ay için büyük kalmaz mı kuzum ondan emin olamıyorum, bide hamakta uyusada alıp beşige koyuyoduk yeğenimi de, çok derin değil onlar düşer diye korkarım. Gündüz uykusuna salona illa ihtiyaç var diye almak istiyorumE aşkım öyle şeyler varsa sen niye huggy almak istiyorsun onlar işe yaramaz mı diyorsun
Çok şükür canım sevindim adınaKızlar bugün randevum vardı özeldeki doktorum taş var diye beni dahiliyeye yönlendirmisti ama hiç bişey yokmuş devlette ultrasonla bakıldı her gün olan ağrım bebiş büyüdüğü için kaburgama vuruyormus o yüzdenmis bide gösterdi taş aha diye hiçte yokmuş güvenim sarsıldı![]()
Çok şükür canım sevindim adına![]()
Canım burda hep karıştırıyorum sensin dimi üçüz annesi geçen başkasına güle güle giysin bebislerin yazdım bir taneymis sen sanıyorum galibaÇok şükür canım sevindim adına![]()
Ahahah en doğru karar ilk verdiğin karardır zaten kuşum sınavlarda da olurdu ya ilk işaretlediğin doğru çıkardıÇok teşekkür ederim kuzucumçok düşünüp sonra en baştaki kararımı uygularım hahaha isimde de öyle oldu 2 hafta önceye kadar net değildik bin tane isim saydım geri en başa döndük haha
Kuzu bebek vuruyor o yüzden o ağrıKızlar bugün randevum vardı özeldeki doktorum taş var diye beni dahiliyeye yönlendirmisti ama hiç bişey yokmuş devlette ultrasonla bakıldı her gün olan ağrım bebiş büyüdüğü için kaburgama vuruyormus o yüzdenmis bide göstermisti taş aha diye hiçte yokmuş güvenim sarsıldı![]()
Ben tek bekliyorum canım, bana bebişlerin yazmıştın ama önemli değilCanım burda hep karıştırıyorum sensin dimi üçüz annesi geçen başkasına güle güle giysin bebislerin yazdım bir taneymis sen sanıyorum galiba
Ay öyleymiş vallaAhahah en doğru karar ilk verdiğin karardır zaten kuşum sınavlarda da olurdu ya ilk işaretlediğin doğru çıkardı
Kuzu bebek vuruyor o yüzden o ağrıtaş ağrısı daha farklı oluyor diye biliyorum bizimki bebek
![]()
Hayır aşkım büyük olsa ne olacak zaten bebek dönemiyor ki 3-4 aya kadar düm düz yatacak, bence elindekiler idare ediyorsa boşuna hiç alma , ha kendi yatağın büyüklüğü ha ege baby her yerde yatarEgebaby ilk bir iki ay için büyük kalmaz mı kuzum ondan emin olamıyorum, bide hamakta uyusada alıp beşige koyuyoduk yeğenimi de, çok derin değil onlar düşer diye korkarım. Gündüz uykusuna salona illa ihtiyaç var diye almak istiyorum
Bugün eşim diyor ki paketleri sökmeyelim satarız sonraEvet kanka maalesefhuggy satarsın sonra bebe büyüyünce
![]()
Canım genel olarak beyin gelişimi açısından manueller daha az ve doğal uyaran sağlıyor. Otomatik ana kucakları hep aynı ritimde salladığı için tekdüzelik yüzünden duyusal çeşitlilik daha sınırlı oluyor. Ben normalde 4moms almak istiyordum sırf bu sebeplerden babybjörne döndüm.Kızlar ana kucağını sagdakinden tercih etmeme sebebiniz varmı herkes soldakinden alıyor ben diğerini beğendim ama burada hiç ondan alan görmedim bir bildiğiniz varsa söyleyin pişman olmim![]()
Delisin ya
Kuzum büyük olsa ne olacak ki, küçük olmasın yeter. Diyorsan ki illa salonda da bir tane olsun amenna ama ana kucakların da varmış sırf bu sebeple alma derim.Egebaby ilk bir iki ay için büyük kalmaz mı kuzum ondan emin olamıyorum, bide hamakta uyusada alıp beşige koyuyoduk yeğenimi de, çok derin değil onlar düşer diye korkarım. Gündüz uykusuna salona illa ihtiyaç var diye almak istiyorum
Bebekler yataydan ziyade dikey salınımları seviyorlar gelişimleri açısındanda pozitifKızlar ana kucağını sagdakinden tercih etmeme sebebiniz varmı herkes soldakinden alıyor ben diğerini beğendim ama burada hiç ondan alan görmedim bir bildiğiniz varsa söyleyin pişman olmim![]()
Gittim gittim canım o kadar yoğun ve yorucu iki gün geçirdim ki anca yazabiliyorum 1.5 hafta öndeymiş 33+2 gözüküyor, kilosu 2058 gr olmuş suyu fazlaymış şekerden dolayı şehirdeki doktorum hiç böyle bişey dememişti özeldeki doktor fazla diyince suya şaşırdım hormon testi istedi ilaç yazdı 35.hafta ya kadar kullan diye tansiyon içinse tansiyondan kaynaklı bi sorun olmadığını söyledi sorun hamilelik şekeri anlayacağın bide plesentada v şekilinde bi geçiş görmüş haftam ileride olduğu için neyden kaynaklı olduğunu bulamadı şekerden kaynaklı böyle kilo almaya devam ederse bebek strese girer erken doğum olur dedi şehirdeki doktorun neden inüsiline başlamadığını sorguladı daha bissürü şey dedide dinlerken üzüntüden pek dikkat edemedim yani tüm moralim bozuldu diyetisyene yönlendirdi 2 hafta önce 1550 civarıydı 1 hafta once 1770 cıvarıydı şimdide 2058 olmuş resmen doktor haftana göre karnın bile çok büyük duruyor dedi iyice ayarım kaçırdı resmen strese girdim yediğime içtiğime 2 katı dikkat ediyorum bugün hiç bi baş dönmem bile olmadı birazda yürüyüş yaptım onunda etkisi olabilir bakalım haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem anlatıcam dediklerini nasıl bi yol izlenicek bende bilmiyorumse25lin canım naptın tansiyon için özele hastanene gidecektin gittinmi ben kaçırdım mı?
Kızlar bu arada sigara içen vardı grupta, karışmak haddime değil ama çevremde bir gebeden bu sebeple kötü bir haber duydum az öncelütfen 1-2 bile demeyin bırakın bebeğiniz için ya
Çok geçmiş olsun canımmGittim gittim canım o kadar yoğun ve yorucu iki gün geçirdim ki anca yazabiliyorum 1.5 hafta öndeymiş 33+2 gözüküyor, kilosu 2058 gr olmuş suyu fazlaymış şekerden dolayı şehirdeki doktorum hiç böyle bişey dememişti özeldeki doktor fazla diyince suya şaşırdım hormon testi istedi ilaç yazdı 35.hafta ya kadar kullan diye tansiyon içinse tansiyondan kaynaklı bi sorun olmadığını söyledi sorun hamilelik şekeri anlayacağın bide plesentada v şekilinde bi geçiş görmüş haftam ileride olduğu için neyden kaynaklı olduğunu bulamadı şekerden kaynaklı böyle kilo almaya devam ederse bebek strese girer erken doğum olur dedi şehirdeki doktorun neden inüsiline başlamadığını sorguladı daha bissürü şey dedide dinlerken üzüntüden pek dikkat edemedim yani tüm moralim bozuldu diyetisyene yönlendirdi 2 hafta önce 1550 civarıydı 1 hafta once 1770 cıvarıydı şimdide 2058 olmuş resmen doktor haftana göre karnın bile çok büyük duruyor dedi iyice ayarım kaçırdı resmen strese girdim yediğime içtiğime 2 katı dikkat ediyorum bugün hiç bi baş dönmem bile olmadı birazda yürüyüş yaptım onunda etkisi olabilir bakalım haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem anlatıcam dediklerini nasıl bi yol izlenicek bende bilmiyorumbrnde durumlar bu şekilde
Aslında bu bahaneyle bırakmak için tam zamanıbende çok üzülüyorum böyle durumlara
![]()