- 15 Ağustos 2024
- 1.922
- 3.501
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #42.041
İkinizin hayattaki şansıKanka bekle düşecekşimdi gidip 9.5 alırsın 2 gün sonra 8.5 olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinizin hayattaki şansıKanka bekle düşecekşimdi gidip 9.5 alırsın 2 gün sonra 8.5 olur
![]()
Ay her ikiside çok güzel ve havalı görünüyorKızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi![]()
Hele o cybexle ilgili yazanı görünce tansiyonum fırladıİkinizin hayattaki şansı![]()
Aman allahımmm çok güzel görünüyorlarKızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi![]()
Bu markayı hiç duymamıştım canım çok güzel görünüyor hem kundak hem uyku tulumuhttps://www.ninana.com.tr/urun/yeni...yTtiCaYEg7VN6flA9F_aem_yWBJBQP1kGlNxO78LGWI8w kızlar bu nasıl sizce ? Instagramda denk geldi hoşuma gitti 6 aya kadar kullanılıyormuş hem. 1 tog değeri var
Ben de park yatakları hiç sevmiyorum, bunlar onun yanında aşırı estetik zatenAhşapları ben de severim ama montessori de yapınca bu daha minimal ve taşınabilir olsun istedimbende park yatak hiç sevmiyorum o yüzden direkt buna yöneldim
bence de biraz daha bekle kuzu bence düşer yine
Çok teşekkür ederim kuzucumAman allahımmm çok güzel görünüyorlargüzel günlerde kullanın kuzum zaten başından beri aklında olan modellerdi
Bu markayı hiç duymamıştım canım çok güzel görünüyor hem kundak hem uyku tulumu![]()
Aşko şu huggy moon’lar 3 yaşa kadar olsa en az mük olurdu ama işte ömrü kısa mecbur yine ekstra beşik lazımBen de park yatakları hiç sevmiyorum, bunlar onun yanında aşırı estetik zaten![]()
Kuzum kendininki incez orta sert bir yatak ama bebeğe uygun olan böyleymiş zaten o yüzden ben yeni almayacağımsirinm kanka beşiğe ekstra yatağa gerek var mı sence yoksa kendininki idare eder mi?
HarikaKuzum kendininki incez orta sert bir yatak ama bebeğe uygun olan böyleymiş zaten o yüzden ben yeni almayacağım
Fiyat performans olarak bakınca da 4 yaşa kadar olanların 3'te 1'i falan kuzu öyle düşün aynı hesap bir noktadaAşko şu huggy moon’lar 3 yaşa kadar olsa en az mük olurdu ama işte ömrü kısa mecbur yine ekstra beşik lazım![]()
Kanka ondan değil hani egebaby yine alacaz yoksa ben direk huggy’yle devam ederdim anlamında dedimFiyat performans olarak bakınca da 4 yaşa kadar olanların 3'te 1'i falan kuzu öyle düşün aynı hesap bir noktada![]()
Heee şimdi anladım kuzu olsun ya montessori yaptırıyorum bende. Aslında aynı mantık boşver alıştıkKanka ondan değil hani egebaby yine alacaz yoksa ben direk huggy’yle devam ederdim anlamında dedim![]()
Heee şimdi anladım kuzu olsun ya montessori yaptırıyorum bende. Aslında aynı mantık boşver alıştık![]()
Şemsiye meselesi diyeyim kibar kibaröpülmeye alıştık
Aynen kesinlikle kuzum valla, 2 beşik alıcaz mecbur kalabalık amaAşko şu huggy moon’lar 3 yaşa kadar olsa en az mük olurdu ama işte ömrü kısa mecbur yine ekstra beşik lazım![]()
Evet kanka maalesefAynen kesinlikle kuzum valla, 2 beşik alıcaz mecbur kalabalık ama