• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi 😍
Aman allahımmm çok güzel görünüyorlar😍😍 güzel günlerde kullanın kuzum zaten başından beri aklında olan modellerdi 🫶🏻
https://www.ninana.com.tr/urun/yeni...yTtiCaYEg7VN6flA9F_aem_yWBJBQP1kGlNxO78LGWI8w kızlar bu nasıl sizce ? Instagramda denk geldi hoşuma gitti 6 aya kadar kullanılıyormuş hem. 1 tog değeri var
Bu markayı hiç duymamıştım canım çok güzel görünüyor hem kundak hem uyku tulumu 👍🏻

Ahşapları ben de severim ama montessori de yapınca bu daha minimal ve taşınabilir olsun istedim 🤍 bende park yatak hiç sevmiyorum o yüzden direkt buna yöneldim 🙈 bence de biraz daha bekle kuzu bence düşer yine
Ben de park yatakları hiç sevmiyorum, bunlar onun yanında aşırı estetik zaten 😅

Aman allahımmm çok güzel görünüyorlar😍😍 güzel günlerde kullanın kuzum zaten başından beri aklında olan modellerdi 🫶🏻

Bu markayı hiç duymamıştım canım çok güzel görünüyor hem kundak hem uyku tulumu 👍🏻
Çok teşekkür ederim kuzucum 🤍 çok düşünüp sonra en baştaki kararımı uygularım hahaha isimde de öyle oldu 2 hafta önceye kadar net değildik bin tane isim saydım geri en başa döndük haha

Kızlar ana kucağını sagdakinden tercih etmeme sebebiniz varmı herkes soldakinden alıyor ben diğerini beğendim ama burada hiç ondan alan görmedim bir bildiğiniz varsa söyleyin pişman olmim 😂

Eklentiler

• 1000000317.webp
    1000000317.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 24
Back
X