• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Fransız sepide🤣 yaş olsa keşke doğum sonrası 8 hafta. Doğum öncesi 37 ye kadar çalışırsan önce alabileceğin izni doğum sonrasına aktarabiliyorsun yani anlayacağın bebeğ 4-5 aylıkken bitiyor izin
Aşkım şok oldum 😳 bizde 3 yaşına kadar doğum sonrası izini, 1.5 yaşa kadarda parasını alıyorsun

Son düzenleme:
Araba hemen gerekecek mi sizce? İlk aylar dışarı çıkarmayı dusunmuyorum, hava asırı sert olmadığında da slingle çıkarız diye düşündüm. Puset ve araba koltuğum var da arabaya karar veremedim biraz daha ertelesem büyük sorun olur mu

Canım bende düşündüm 3.doktoru ama haftam ilerde olduğu için ilgilenirler mi bilmiyorum burdaki özel doktorlar zaten iyi denilen sınırlı sayıda şehirdeki doktorlardan birine gidemem zaten gitsemde bakmıyormuş geneli öyle diyolar normalde özeldeki doktorumu beğeniyordum yani ilk gittiğimdede kanaman var demişti baya uzun süre onun dediği şekilde ilerledim ama bu sefer sanki birazcıkta abartıyor gibi geldi seçtiği kurduğu kelimeler ilk zamanlara göre çok farklı geldi, olmadı bi tekrar perinatolojı doktoruna giderim en olmadı ihtimalle onunda bir yorumu olur illa ki hem cihaz açısındanda en iyi cihaz onda gittiğim diğer yerlere göre
En iyisini yaparsin canım bir perinatolog muayenesi şahane olur tüm soru isaretlerini giderir hem. Sen tedbirli ol gerisini Allaha birak.
Bebisin icin ne gerekiyorsa zaten yapacaksın.
Yani sadece moral bozucu konusmalar yapıyorsa bu gıcık bir durum tabiki. Ama ben her zaman tedbirli doktordan yanayim 🙏

Canım bende düşündüm 3.doktoru ama haftam ilerde olduğu için ilgilenirler mi bilmiyorum burdaki özel doktorlar zaten iyi denilen sınırlı sayıda şehirdeki doktorlardan birine gidemem zaten gitsemde bakmıyormuş geneli öyle diyolar normalde özeldeki doktorumu beğeniyordum yani ilk gittiğimdede kanaman var demişti baya uzun süre onun dediği şekilde ilerledim ama bu sefer sanki birazcıkta abartıyor gibi geldi seçtiği kurduğu kelimeler ilk zamanlara göre çok farklı geldi, olmadı bi tekrar perinatolojı doktoruna giderim en olmadı ihtimalle onunda bir yorumu olur illa ki hem cihaz açısındanda en iyi cihaz onda gittiğim diğer yerlere göre
Betül hanım çok iyi canım. Bana çok iyi geliyor onun yaklaşımı. Ben de geçen hafta tekrar gittim. Olumsuz bişey de olsa korkutmadan düzgün bir üslupla söylediği için ben ondan memnunum açıkçası. Bir kez daha git bence de için rahat edecekse ❤️❤️

Tamam canım ben bi sıra alayım en iyisi zaten çarşamba randevum vardı inşallah bişey çıkmazda diyetle falan çözülür dediğin gibi bak yani genel sevgide bu durumlar olabiliyormuş bende öyle düşündüm doğum yapcak birinde haftana göre karnın çok büyük denmez napayım yani şimdi büyükse 😂 ben olsam sezeryana alırım falan diyor daha çok erken bence onumde nerdeyse 7 hafta var konışmak için bana erken geldi dedikleri
Bence de biraz erken. Zaten o kadar önemli bişey olsa devletteki doktorun da sezaryen yapar. Dur bakalım o ne dicek. Gidince bana etiket yapar mısın bazen mesajları görmüyorum bu ara ☺️

Kanka bebek kaç yaşına gelince işe başlaman gerekiyor tekrar
Yaş mı 🤣 kuzu normalde kamuda 16 hafta izin var 8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası. Yani ben haftaya izne çıkarsam doğumdan 2 ay sonra başla diyecekler o yüzden 37'ye kadar gidip kalan 3.5 ayı doğum sonrası kullanacağım. Yani her halükarda 3.5 aylık gibi başlıyorsun da ben bir şekilde rapor + yaz tatili vs. seneye eylülde başlayacağım 10 aylık gibiyken

Back
X