• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
16+5 bugün maşallah ✨ Dün birden eşim aaa göbeğin çıkıyor dedi ahahaha dedim zahmet olcak ama azıcık çıkarsa mutlu olurum 😅 2. Gebelikte daha farklı oluyor diyorlar. Ne bileyim insan da azıcık o göbek cıksın istiyor
Benm de 2. Gebelik ya karnım 5 aylık gibi suan ben bide zayıfım kilo da degl baya bebiş büyüdü ilk gebelikte 14.haftada cok az cıkmıs andı 15+0 oldum bugun baya 5 aylk gbym🙈 1 haftadır da kıprasyodu adun gece ilk kez yumusak bı yumruk attı🥺😍

Ya ben daha öncede sordum benim de gögsümde kahverengi kısımda ucuna doğru anlık şişlik oluşuyor sert kuru bir şekilde yani uç kısmın şekli bozuluyor sonra yine bir dakika sürmeden iniyor normale dönüyor. Süt kanallarıyla alakalı bilindik bir durum mu yoksa Allah korusun başka bir şey mi oluyor anlamadım. Geriliyorum. Doktoruma sordum şu an aksi bir şey bile olsa yapılacak bir şey yok boşver düşünme gibi bir cevap verdi. Çok rahatladım yaaaa sağ ol diyemedim tabi 😁

Bunu bende çok araştırdım ama genelde beklenen doğum tarihinden 1 ay öncesinden itibaren beklemeye başlayın diyorlar benim zaten sezeryan olacak büyük ihtimal çünkü diğer kızım 2 yaşında
Benimde sezeryan olacak canım 🌸 Hayırlısıyla 36 görelim 36+ lardan sonra ikizler için erken sayılmıyor 🤍🤍

Benm de 2. Gebelik ya karnım 5 aylık gibi suan ben bide zayıfım kilo da degl baya bebiş büyüdü ilk gebelikte 14.haftada cok az cıkmıs andı 15+0 oldum bugun baya 5 aylk gbym🙈 1 haftadır da kıprasyodu adun gece ilk kez yumusak bı yumruk attı🥺😍
Ayyy maşallah ya hele o hareketleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam bi kere hisseder gibi oldum ama yani belli belirsiz 🥹💖

Ayyy maşallah ya hele o hareketleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam bi kere hisseder gibi oldum ama yani belli belirsiz 🥹💖
Kuzum biz tecrübeli olduğumuz için anlarsın aslında. Böyle pirinç patlaması gibi oluyor ama aynı zamanda dalgalanma gibi asla bağırsak değil zaten artık rahim bayağı üste çıktığı için bağırsakla ayırt edilebiliyor akşam da böyle uzandım sırt üstü rahim çok belliydi o ara elimi koydum biraz kıpraştırdım böyle yumuşak bir vuruş oldu. Kızıma dedim o an. Cok sevndi keşke ben deanlayablsem diyor hep yaa 🥰

Kuzum biz tecrübeli olduğumuz için anlarsın aslında. Böyle pirinç patlaması gibi oluyor ama aynı zamanda dalgalanma gibi asla bağırsak değil zaten artık rahim bayağı üste çıktığı için bağırsakla ayırt edilebiliyor akşam da böyle uzandım sırt üstü rahim çok belliydi o ara elimi koydum biraz kıpraştırdım böyle yumuşak bir vuruş oldu. Kızıma dedim o an. Cok sevndi keşke ben deanlayablsem diyor hep yaa 🥰
Yok beybiii benim ilk gebeliğim 🥹💖
Ben bildiğin sudan cıkmıs balık gibi ne yapcagını neyin nasıl olacağını bilmeyen cinstenim . Benim de eşim bugün tutuyor belki bi şey hissederim diye ama hissedemedi 🥹

Magnezyumu bir danış doktoruna bence. Cumartesi günü randevum vardı, ağrı geri dönüyor gibi dedim takip et ilerlerse bir de kalsiyum ekleyelim dedi. Yürüyüş ilk zamanlar çok zorladı beni. Ama gün geçtikçe iyi gelmeye yürümediğim zaman ağrımaya başladı hatta.
Seni çok iyi anlıyorum 😞 ilk ağrıdığı zaman yatakta sağdan sola dönemiyordum 😞
Duzenli yuruyus yapiyor musun şuan yapabiliyo musun daha dogrusu gun icinde biraz daha normalledti agri magnezyuma basladim. Doktor bir ortopediye gorunebilirsin daha cok erken bu agrilarin baslamasi icin dedi moralim bozuldu benim kilom da fazla 81 ile hamile kaldim 84 kiloyum suan :(

Duzenli yuruyus yapiyor musun şuan yapabiliyo musun daha dogrusu gun icinde biraz daha normalledti agri magnezyuma basladim. Doktor bir ortopediye gorunebilirsin daha cok erken bu agrilarin baslamasi icin dedi moralim bozuldu benim kilom da fazla 81 ile hamile kaldim 84 kiloyum suan :(
Çalışıyorum, öğle aralarında yemekten sonra kesin 15-20 dk yürüyorum. Akşamları düzenli yapamıyorum sadece. Mental olarakta iyi geliyor. Magnezyum ve yürüyüş biraz işini kolaylaştıracak bence. Üzme kendini 🫶🏻
Benim kilom fazla değil, 8.hafta başladı düşün.

Çalışıyorum, öğle aralarında yemekten sonra kesin 15-20 dk yürüyorum. Akşamları düzenli yapamıyorum sadece. Mental olarakta iyi geliyor. Magnezyum ve yürüyüş biraz işini kolaylaştıracak bence. Üzme kendini 🫶🏻
Benim kilom fazla değil, 8.hafta başladı düşün.
Ben de calisiyorum bugun sirkette cok asiri tutmadi agri. Sanki eve geldigimi anlamis gibi yine basladi simdi. Gunduz biraz yuruyus yapalim bakalim. İnsAllah kurtuluruz bu ağrıdan. Gercekten Allah dusmanimin basina vermesin felaket bir sey bu…

Ben de calisiyorum bugun sirkette cok asiri tutmadi agri. Sanki eve geldigimi anlamis gibi yine basladi simdi. Gunduz biraz yuruyus yapalim bakalim. İnsAllah kurtuluruz bu ağrıdan. Gercekten Allah dusmanimin basina vermesin felaket bir sey bu…
Yine çok yorma kendini. Dinlene dinlene yap. Kendini dene bakalım. İnşallah bi an önce geçer 🙏🏻🫶🏻

Yaaa bende bunu yazıcaktım kurudu benim göğüs uclarım . Ne alak ne alaka yaaa ahahaha 🥹😅 Basen geçiyor sonra aynı devam o hassasiyet
Hassas olması normal benim ilkinde öyleydi bunda da göğüs ucum karardı sizde kararma var mı ? Emzirmeyi bıraktıktan sonra mı oldu anlamadım bi süredir siyah resmen.

Back
X