• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
İki ay sonra tüm kıyafetler kurutmaya atılacak, ütü falan yapılmayacak ve dediğin gibi bu daha temiz diyip giydirmeye devam edicez muhtamelen 😂😂
😂😂 bari ilk 3 ay böyle deli gibi devam edelim yıka ütüleme döngüsüne😂
Ama baska gruplarda okudugum kadarıyla, sadece ilk yikama böyle yika ütüleme falan oluyormus. Sonra ona vakit olmuyormus😂💃

Eklentiler

• IMG_2641.webp
    IMG_2641.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2643.webp
    IMG_2643.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2642.webp
    IMG_2642.webp
    61 KB · Görüntüleme: 25
Hamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun 🙏
Bu bende de var ya 🤦🏻‍♀️ Eğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor

😂😂 bari ilk 3 ay böyle deli gibi devam edelim yıka ütüleme döngüsüne😂
Ama baska gruplarda okudugum kadarıyla, sadece ilk yikama böyle yika ütüleme falan oluyormus. Sonra ona vakit olmuyormus😂💃
Evet ya inanırım öyle olduğuna, bebek varken bu kadar zahmetli iş yapılması zor. Belki belki en içine giydirdiğimiz, direkt temas edenleri bir süre daha ütülemeye çalışırız ama bakalım neler olacak 😅

Bu tarzlar kuzum 😅 hatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo
Yaa bunda benim kafam karışıyor canım. Bu iç zıbını giydirip üstüne çıtçıtlı giydirdiğimizde bu şey içerde kayma toplaşma yapmıyor mu acaba ? Hastane setlerinde çıktı bundan ama iyi bişey mi anlamadım ben 🙂

Canım senin bilgin vArdir help babylovee babylovee
Pessar da olmuyormus, ciger gelistirici iğne yaptılar.cok da acıdı zaten gergindim
Canım sen hic kalkmayacaksin artik. Bundan sonra bolca yattt. Pessar dan neden vazgecildi cok mu kısalma oldugu icin yoksa ileri hafta oldugun icin mi ?
Kiyamam şifa olsun o tarz igneler yakar biraz tahmin edebiliyorum güçlü iğne oldugu icin, nerden vurdular igneyi ?

Evet ya inanırım öyle olduğuna, bebek varken bu kadar zahmetli iş yapılması zor. Belki belki en içine giydirdiğimiz, direkt temas edenleri bir süre daha ütülemeye çalışırız ama bakalım neler olacak 😅
Yani belki zıbınlar utulenir bide sapka corap falan. Gerisini yıkayıp giydiririz gibi duruyor.
Ay saglikla gelsinler de hepsini yaparız napalim

Bu bende de var ya 🤦🏻‍♀️ Eğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor
Ya bu benn😂😂😂 gün icinde herseyi ama herseyi yere düşürüyorum aşırı güldüm yazdığına 😂😂
Surekli esime sesleniyorum o da daha gelmeden yine ne düştü diye geliyor😂

Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?

Canım sen hic kalkmayacaksin artik. Bundan sonra bolca yattt. Pessar dan neden vazgecildi cok mu kısalma oldugu icin yoksa ileri hafta oldugun icin mi ?
Kiyamam şifa olsun o tarz igneler yakar biraz tahmin edebiliyorum güçlü iğne oldugu icin, nerden vurdular igneyi ?
Çok kısalma olduğu için olmaz dedi. O.9 Ölçtüler. Salı günü 2,5 olculmustu kisa yuruyus yapabilirsin demişlerdi.ben de rahatlamistim ama belli ki yanlış ölçülmus o zaman.
Kalçadan yaptılar, ağla ağla öldüm.yarin ikinci doz.35. 36. Haftaya kadar tutsak iyi dediler. 4 tane de 20dk arayla kasılma için ilaç verdiler

Ya bu benn😂😂😂 gün icinde herseyi ama herseyi yere düşürüyorum aşırı güldüm yazdığına 😂😂
Surekli esime sesleniyorum o da daha gelmeden yine ne düştü diye geliyor😂
Ayakta kalınca hadi dengeden dolayı hatlar karışıyor da.otururken/yatarken nasıl beceriyorum acaba dusurmeyi

Çok kısalma olduğu için olmaz dedi. O.9 Ölçtüler. Salı günü 2,5 olculmustu kisa yuruyus yapabilirsin demişlerdi.ben de rahatlamistim ama belli ki yanlış ölçülmus o zaman.
Kalçadan yaptılar, ağla ağla öldüm.yarin ikinci doz.35. 36. Haftaya kadar tutsak iyi dediler. 4 tane de 20dk arayla kasılma için ilaç verdiler
Ya iste ben bunu burda da çok yazdım aslında, doktorlar yürü desede yürümek iyi gelmiyor bu durumlarda net..
Çünkü orda bir kısalma var zaten kalkip yürümek baskı yapiyor ister istemez. Sen yürüyüş yapmis mıydın salıdan sonra ?
Yanlış degil canım bence, dogrudur o ölçüm ama sen yatıp kalkmadikca o ölçü 2.5 olmustur. Aktif gezindiysen biraz kisalma olmustur. Keske 2.5 ken pessar takilsaymis niye bekletmisler ki....
Yaa cok mu acıdı öyle 😐😐
Olsun şifa olsun de iyi tarafindan bak. Demek ki kasılma sanci birseyler de gördüler o ilaci da verdiklerine göre.

Bide bozma moralini 33.haftanin icindesin görünüyor, yani 35 e 2 hafta var. En fazla 15 20 gün daha yatarsin sonra bebisinle evine gidersin. Öyle düşün 🙏

Back
X