- 16 Eylül 2024
- 8.687
- 8.448
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #44.741
Haydi gönder gelsinnnnnKızlar hastane için hazırlattığım çikolatalar ve hastane kapı süsü geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi gönder gelsinnnnnKızlar hastane için hazırlattığım çikolatalar ve hastane kapı süsü geldi![]()
Bu soruyu sormakta çok haklısınCanım ütüden sonra neden kuruttun ki onu anlamadım zaten kurumuş olan çamaşırlar ya hani
2 ay sonra koklayıp daha cok kirli degil giyilir bu deyip giydiriyormuşuzAy evet birde bağışıklığı düşük olacak zaten o yüzden ekstra öyleyiz aşkım2 ay sonrası görürüz
![]()
İki ay sonra tüm kıyafetler kurutmaya atılacak, ütü falan yapılmayacak ve dediğin gibi bu daha temiz diyip giydirmeye devam edicez muhtamelen2 ay sonra koklayıp daha cok kirli degil giyilir bu deyip giydiriyormuşuz![]()
İki ay sonra tüm kıyafetler kurutmaya atılacak, ütü falan yapılmayacak ve dediğin gibi bu daha temiz diyip giydirmeye devam edicez muhtamelen![]()
Bu bende de var yaHamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun![]()
Evet ya inanırım öyle olduğuna, bebek varken bu kadar zahmetli iş yapılması zor. Belki belki en içine giydirdiğimiz, direkt temas edenleri bir süre daha ütülemeye çalışırız ama bakalım neler olacakbari ilk 3 ay böyle deli gibi devam edelim yıka ütüleme döngüsüne
Ama baska gruplarda okudugum kadarıyla, sadece ilk yikama böyle yika ütüleme falan oluyormus. Sonra ona vakit olmuyormus![]()
Yaa bunda benim kafam karışıyor canım. Bu iç zıbını giydirip üstüne çıtçıtlı giydirdiğimizde bu şey içerde kayma toplaşma yapmıyor mu acaba ? Hastane setlerinde çıktı bundan ama iyi bişey mi anlamadım benBu tarzlar kuzumhatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo
İç&Dış Zıbın | kitikate.com.tr
Çocuk ve bebekler için sertifikalı üretilen Organik İç&Dış Zıbın ürünleri en zengin çeşit ve fiyatlarla kitikate.com.tr'de. Şimdi keşfedin!www.kitikate.com.tr
![]()
Andy Wawa BEBEK İÇ ZIBIN 2 PCS SIDE SNAP TEE BASIC - Fiyatı, Yorumları
Andy Wawa BEBEK İÇ ZIBIN 2 PCS SIDE SNAP TEE BASIC yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Lilabio %100 Pamuk 3'lü Yenidoğan İç Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Lilabio %100 Pamuk 3'lü Yenidoğan İç Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım sen hic kalkmayacaksin artik. Bundan sonra bolca yattt. Pessar dan neden vazgecildi cok mu kısalma oldugu icin yoksa ileri hafta oldugun icin mi ?Canım senin bilgin vArdir helpbabylovee
Pessar da olmuyormus, ciger gelistirici iğne yaptılar.cok da acıdı zaten gergindim
Yani belki zıbınlar utulenir bide sapka corap falan. Gerisini yıkayıp giydiririz gibi duruyor.Evet ya inanırım öyle olduğuna, bebek varken bu kadar zahmetli iş yapılması zor. Belki belki en içine giydirdiğimiz, direkt temas edenleri bir süre daha ütülemeye çalışırız ama bakalım neler olacak![]()
Ya bu bennBu bende de var yaEğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor
Oiyyyy sevsinlerrr Asya kuşun cikolatalarindan bizim icin de yeegönderdim bak güzel teyzoşu![]()
Çok kısalma olduğu için olmaz dedi. O.9 Ölçtüler. Salı günü 2,5 olculmustu kisa yuruyus yapabilirsin demişlerdi.ben de rahatlamistim ama belli ki yanlış ölçülmus o zaman.Canım sen hic kalkmayacaksin artik. Bundan sonra bolca yattt. Pessar dan neden vazgecildi cok mu kısalma oldugu icin yoksa ileri hafta oldugun icin mi ?
Kiyamam şifa olsun o tarz igneler yakar biraz tahmin edebiliyorum güçlü iğne oldugu icin, nerden vurdular igneyi ?
Ayakta kalınca hadi dengeden dolayı hatlar karışıyor da.otururken/yatarken nasıl beceriyorum acaba dusurmeyiYa bu benngün icinde herseyi ama herseyi yere düşürüyorum aşırı güldüm yazdığına
Surekli esime sesleniyorum o da daha gelmeden yine ne düştü diye geliyor![]()
Bu bende de var yaEğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor
Ya iste ben bunu burda da çok yazdım aslında, doktorlar yürü desede yürümek iyi gelmiyor bu durumlarda net..Çok kısalma olduğu için olmaz dedi. O.9 Ölçtüler. Salı günü 2,5 olculmustu kisa yuruyus yapabilirsin demişlerdi.ben de rahatlamistim ama belli ki yanlış ölçülmus o zaman.
Kalçadan yaptılar, ağla ağla öldüm.yarin ikinci doz.35. 36. Haftaya kadar tutsak iyi dediler. 4 tane de 20dk arayla kasılma için ilaç verdiler
Bide bozma moralini 33.haftanin icindesin görünüyor, yani 35 e 2 hafta var. En fazla 15 20 gün daha yatarsin sonra bebisinle evine gidersin. Öyle düşünÇok kısalma olduğu için olmaz dedi. O.9 Ölçtüler. Salı günü 2,5 olculmustu kisa yuruyus yapabilirsin demişlerdi.ben de rahatlamistim ama belli ki yanlış ölçülmus o zaman.
Kalçadan yaptılar, ağla ağla öldüm.yarin ikinci doz.35. 36. Haftaya kadar tutsak iyi dediler. 4 tane de 20dk arayla kasılma için ilaç verdiler