Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Vajinal bakıldı

Arkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya
Ben de yaşıyorum 4 gündür falan yürürken inanılmaz ağrı yapıyor hele ya. Biraz yoruldum bi kaç gün ondan mı anlamadım

Arkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya

Canım ben oğlumda çok ağrı çektim, doğumdan sonrada sürdü, hatta oturarak namaz kılıyordum, bunda da çok kasık ağrım var farklı olarak, oluyor kalça ağrısı yani, benimki sanki böyle kalçamın ortası oyuluyordu

Bana da aynısını söyledi benim myom bi de hemen bebeğin arkasındaymış. Büyüme hızını takip edeceğiz dedi. 2 tane 10 cm lik myomlular doğuruyor hiç endişe etme dedi. 2 cm miş benimki de. Bi sonraki randevuda ölçücek bi daha işte

Evet, sürekli ölçeceğiz endişelenme dedi, ilişkiyi yasakladı, patlatmamaya dikkat edelim dedi, 3. Ay sonrası küçülecektir dedi de işte bilmiyorum çok endişelendim, moralim bozuldu bebeğime bile odaklanamadım

İlişkiyi bana da ilk 12 hafta yasakladı ama patlama vs durumundan bahsetmemişti. Düşünmemeye çalış bak bi sürü insan myomlarıyla doğurmuş sağlıklı bi şekilde hiç stres yapma ne güzel kalp atışlarını da görmişsün

Bize sanırım tüm hamilelik boyunca yasakladı, kist dolayısıyla dedi, normalde veririm dedi ama senin kistin var, ilişki istemiyorum dedi. İnşallah canım ya burada sizlerle konuşunca da rahatladım şükür

Benim de sat 16 mart. Bu tarihe göre 7+4 olmam gerekiyor.
Ama ultrasonda 6+6 görünüyor.
Ben de kalp atışıni duyamadım hâlâ.
Sanırım benim de geç döllenme oldu , çünkü doktorum daha çok küçük, haftaya kalp atışını duyarız dedi.
Demek ki bazı durumlarda sat' ı net olarak bilsek de , hafta olarak birbirini tutmuyor.

merhaba umarım iyisinizdir bebeğinizle. durumunuz ned,ir çok merak ediyorum şuan benimde öyle bel kasık ağrılarım kahverengi lekelenmelerim oldu,
tüp bebek. progestan zaten kullanıyorum
bundan önce 3 kaybım var onlarda da böyle lekelenmeler olmuştu. çok korkuyorum allahım hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…