- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.651
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.201
Ortada görünüyor sanki ya zhshghhKağıtta sağda ya da solda görünüyor zaten
Vajinal bakıldıUltrasonun karından yapıldımı canımkarından yapıldıysa resmin tam tersine olacak sağ gösteriyorsa sol, benim vajinal sağ gösteriyor bende erkek hissediyorum bu sefer , kaybettiğim gebelikte 100% kız hissetmiştim, ikizlerim kız’mış ikiside biyopsi sonucunda geldi
Vajinal yaptı kağıtta bebiş sağda görünüyorKarından USG ise normalde kese solda o zaman
Ben de yaşıyorum 4 gündür falan yürürken inanılmaz ağrı yapıyor hele ya. Biraz yoruldum bi kaç gün ondan mı anlamadımArkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya
Ortada görünüyor sanki ya zhshghhbebek kesenin bi tarafına yapışık oluyor da kese rahimde nerde onu ben anlayamadım neyse
Arkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya
Bana da aynısını söyledi benim myom bi de hemen bebeğin arkasındaymış. Büyüme hızını takip edeceğiz dedi. 2 tane 10 cm lik myomlular doğuruyor hiç endişe etme dedi. 2 cm miş benimki de. Bi sonraki randevuda ölçücek bi daha işteKızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Bana da aynısını söyledi benim myom bi de hemen bebeğin arkasındaymış. Büyüme hızını takip edeceğiz dedi. 2 tane 10 cm lik myomlular doğuruyor hiç endişe etme dedi. 2 cm miş benimki de. Bi sonraki randevuda ölçücek bi daha işte
Kese başta nerde oluşmuştu büyüdükçe ortaya geçecek zatenOrtada görünüyor sanki ya zhshghhbebek kesenin bi tarafına yapışık oluyor da kese rahimde nerde onu ben anlayamadım neyse
O zaman sagdadir yani ramziye göre erkek ama nub daha tutarlı bence onun için de bir ay daha sabırVajinal yaptı kağıtta bebiş sağda görünüyor
İlişkiyi bana da ilk 12 hafta yasakladı ama patlama vs durumundan bahsetmemişti. Düşünmemeye çalış bak bi sürü insan myomlarıyla doğurmuş sağlıklı bi şekilde hiç stres yapma ne güzel kalp atışlarını da görmişsünEvet, sürekli ölçeceğiz endişelenme dedi, ilişkiyi yasakladı, patlatmamaya dikkat edelim dedi, 3. Ay sonrası küçülecektir dedi de işte bilmiyorum çok endişelendim, moralim bozuldu bebeğime bile odaklanamadım
İlişkiyi bana da ilk 12 hafta yasakladı ama patlama vs durumundan bahsetmemişti. Düşünmemeye çalış bak bi sürü insan myomlarıyla doğurmuş sağlıklı bi şekilde hiç stres yapma ne güzel kalp atışlarını da görmişsün
Dimi ya bence de ortada duruyor çok da saçma bişey dememisimDoktora sordum, ortada dedi kese banatam ortasında rahmin
Ay hiç bilemem onu kim bilir nerde oluştuKese başta nerde oluşmuştu büyüdükçe ortaya geçecek zaten
İnşaallah sağlıklı olsunAy hiç bilemem onu kim bilir nerde oluştuchatgpt sağda duruyor dedi erkek dedi ramziye göre ama bende her teorinin tersi çıktığı için kesin kız olacak
Benim de sat 16 mart. Bu tarihe göre 7+4 olmam gerekiyor.Canım benim mesajını yeni gördüm çok mutlu ettin beniinşallah dediğin gibi olur. Bugün kalp atımını duymaya gittik geç döllenme olduğunu söyledi , kalbi çok az dinletti 2 saniye kadar . Normalde SAT 16 Mart ama değiştirdi 22 MART yazdı sisteme anlamadım
merhaba umarım iyisinizdir bebeğinizle. durumunuz ned,ir çok merak ediyorum şuan benimde öyle bel kasık ağrılarım kahverengi lekelenmelerim oldu,Kizlar nolur dualarinizi eksik etmeyin. Ben burada birbirimize ettigimiz dualarin cok etkisi oldugunu düşünüyorum. Benim ve bebegim icin dua edin olur mukanama kesilsin bebegimiz iyi olsun hic bir sıkıntımız olmasin. Hepimizin bebeklerini korusun Allahım
Dimi ya bence de ortada duruyor çok da saçma bişey dememisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?