Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Folidoce yazdı dr
Ya benimki ocean mummy önerdi. Kızımda regenesis Max kullanirdim diye ben ona başlamıştım daha doktora gitmeden. Ona da devam edebilirsin dedi. Saçlara falan da çok iyi geliyor multivitamin olanlar. Doğumdan sonra da 3 ay kadar kullandım. Doğumdan sonra çoğu arkadaşım saç dökülmesi sorunu yaşadı bende olmadi

Bugün beni sağlık ocağından hemşire aradı, kalp atımı duydunuz mu sat kilo boy falan sordu. Numaramı kaydedin ara ara arayacağım dedi.
Ben benimkine direkt mesaj attım kalbini duydum diye. 2 kat HCG artışına yetersiz diyordu. 16000e çıkana kadar kan aldılar. O kadar olunca şimdi iyi artmış diyor o kadar sinir oldum ki o yeterli artmıyor dedikçe. Kalp atışını büyük bir zevkle söyledim

Ya haberin güzel kısmına seviniyorum ben oncelikle gözün aydın şükürler olsun Kiste gelince canım kesin küçülür. Bebek büyüdükçe kist küçülüyor ve yok oluyor. Kisti olan bir arkadaşıma doktoru hamile kalmasini tavsiye etti ve hamileligin kistini gecirecegini söylemişti. Burada da bu konuşulmuştu sanki ama kim yazdı hatırlamıyorum

Ultrasonda kesenin yerini nerden anliyorsunuz ki

Kızlar 23 ünde hastaneye gidicem ıkılı test icin ama 11+6 olmus oluyorum sizce cinsiyet belli olur mu
O haftalarda doktorlar tahminde bulunabiliyor ama yanılma payı da var. Doktorun cihazı ve bebeğin o anki duruşu iyiyse 13-14. Haftalarda daha net öğrenirsin

İnşallah canım, öyle hissediyorum, iyi düşünmek istiyorum, bir sonraki hafta kontrolüm var, o gün de yine heyecanlı bir şekilde buraya yazacağım, kalp atışı duyacağız inşallah

İnşallah canım, öyle hissediyorum, iyi düşünmek istiyorum, bir sonraki hafta kontrolüm var, o gün de yine heyecanlı bir şekilde buraya yazacağım, kalp atışı duyacağız inşallah
Benim de öyle oldu canım önce ekranda pitpit gördük. 10 gün sonra gel dedi sesini dinledik. Zaten kalp atışı başlamış artık şükürler olsun sesini de duyunca iyice mutlu olacaksın

Benim de öyle oldu canım önce ekranda pitpit gördük. 10 gün sonra gel dedi sesini dinledik. Zaten kalp atışı başlamış artık şükürler olsun sesini de duyunca iyice mutlu olacaksın

Evet canım, zaten daha ufaktı, 5+6 çıktı ultrasonda, haftaya da 6+5 de gitmiş olacağım, inşallah dinleriz Çok heyecanlı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…