- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.651
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.181
Ya benimki ocean mummy önerdi. Kızımda regenesis Max kullanirdim diye ben ona başlamıştım daha doktora gitmeden. Ona da devam edebilirsin dedi. Saçlara falan da çok iyi geliyor multivitamin olanlar. Doğumdan sonra da 3 ay kadar kullandım. Doğumdan sonra çoğu arkadaşım saç dökülmesi sorunu yaşadı bende olmadiFolidoce yazdı dr
Oy masallah kocaman olmuş
Bende yine tutmayan teorilerMaşallah ya artıı baya belli oluyor çook heyecanllıkese bu şekilde olunca kız mı diyorlardı yusyuvarlak olunca erkekti galiba :)))))
Karından USG ise normalde kese solda o zamanElimize aldığımız görüntüde mi sağda yoksa kendimize göre mi sağda ,çocuklara bunu anlatmak zordu şimdi kendim aynı noktadayımbenim verdiği ultrason görüntüsünde bebek sağ tarafta
Kız maşallah 2.13 cm olmuş senin bebişŞu şekilde kötü bı kağıt verdi elime zaten yalapşap baktı gayet iyi dedi kalp de dinledik masallah sübhanallah iyi gidiyoruz darısı hepinize olsun kızlar
Günaydın canım maşallah buyuyolar işte anlayamiosunKız maşallah 2.13 cm olmuş senin bebişkaç haftalık oldu
Skull neyyy kız yıllardır bu sitede hamileyim ilk defa duydum cahil kalmışımAy bilmiyorum dünden beri bakıyoruz kese şekli, nub, skull, ramzi teorisi falan hepsine göre başka bişey
Ben benimkine direkt mesaj attım kalbini duydum diye. 2 kat HCG artışına yetersiz diyordu. 16000e çıkana kadar kan aldılar. O kadar olunca şimdi iyi artmış diyorBugün beni sağlık ocağından hemşire aradı, kalp atımı duydunuz mu sat kilo boy falan sordu. Numaramı kaydedin ara ara arayacağım dedi.
Canım doktor 6+6 ölçtüyse noktadan baya büyük bişey o. Sen nokta kadar görmüşsün. Doktor 4 haftalık görünüyor dese tamam endişe et ama ölcmüş bi güzel 6+6yi. Hiç sıkıntı yok cihazı kötüdür sadeceNormalde 7+4 ama 6+6 ölçtü canım
Ay ben de çok seviyorum nub belli olunca yorumlarız birbirimizi kesenin yerinden falan pek tutmuyorSagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı
Ya haberin güzel kısmına seviniyorum ben oncelikle gözün aydın şükürler olsunKızlar, ben geldim. Bebeğimin sağlık durumu iyi, kalp atışını duyamadık, henüz ufak olduğu için ama bana kistim olduğunu söyledi, 2 tane büyük hem de 2.7 cm büyüklüğünde bunu istemeyiz 2. Aya kadar küçülme ihtimali var dedi bekleyeceğiz dedi, yine tam manasıyla sevinemedim ama moralimi bozmak istemiyorum, hiç öyle kisti olan duydunu mu hamileliğinde, doktor kontrollü gideceği dedi, endişelenme daha büyük kist olanları doğurttum dedi
Ultrasonda kesenin yerini nerden anliyorsunuz kiCanım benimki sağda. Karından ultrasonda simetrisi görünüyor benimicn sağlıklı olsun kız erkek farketmez2 hafta sonra gtcem 11.haftada sonraki on gün içinde ücretsiz kontrolu de 12.haftaya denk getiren insaallah
Benimki de ikili test zamanı 11-12-13 istediğinden birinde gel dedi. Nasıl durur insan bebişini görmeden o kadar. Arada kesin giderim benAy iyiymiş 2 hafta sonra bende mi öyle gitsem yaa 1 ay nedir 1 ayda neler olur biter
O haftalarda doktorlar tahminde bulunabiliyor ama yanılma payı da var. Doktorun cihazı ve bebeğin o anki duruşu iyiyse 13-14. Haftalarda daha net öğrenirsinKızlar 23 ünde hastaneye gidicem ıkılı test icin ama 11+6 olmus oluyorum sizce cinsiyet belli olur mu
Ya haberin güzel kısmına seviniyorum ben oncelikle gözün aydın şükürler olsunKiste gelince canım kesin küçülür. Bebek büyüdükçe kist küçülüyor ve yok oluyor. Kisti olan bir arkadaşıma doktoru hamile kalmasini tavsiye etti ve hamileligin kistini gecirecegini söylemişti. Burada da bu konuşulmuştu sanki ama kim yazdı hatırlamıyorum
7+5 14.2 mm yazıyor bende. 1 haftada ne kadar fark ediyorGünaydın canım maşallah buyuyolar işte anlayamiosun8+6 ölçtü ama normalde 9+1di
Benim de öyle oldu canım önce ekranda pitpit gördük. 10 gün sonra gel dedi sesini dinledik. Zaten kalp atışı başlamış artık şükürler olsun sesini de duyunca iyice mutlu olacaksınİnşallah canım, öyle hissediyorum, iyi düşünmek istiyorum, bir sonraki hafta kontrolüm var, o gün de yine heyecanlı bir şekilde buraya yazacağım, kalp atışı duyacağız inşallah
Benim de öyle oldu canım önce ekranda pitpit gördük. 10 gün sonra gel dedi sesini dinledik. Zaten kalp atışı başlamış artık şükürler olsun sesini de duyunca iyice mutlu olacaksın
Evet insan çok mutlu oluyo büyüdüğünü gördükçe maşallah kuzularaa7+5 14.2 mm yazıyor bende. 1 haftada ne kadar fark ediyor
Kağıtta sağda ya da solda görünüyor zatenUltrasonda kesenin yerini nerden anliyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?