- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.161
ben ultrason fotomu chatgpt'ye gönderip tum teorilere gore yorumla dedim hepsinde erkek cikti :) zaten en başından beri erkek hissediyordum, burada 6 hafta'dan sonra kan testiyle kromozom bakiyorlar erken cinsiyet testi yapabiliyorsun, yaptırdık erkek ciktiAy bilmiyorum dünden beri bakıyoruz kese şekli, nub, skull, ramzi teorisi falan hepsine göre başka bişey
Ay inşaallahÇok heyecanlıyım hepsi içinrabbimin izniyle güzel haberlerden sonra alışverişlere başlarız artık
Evet benim tam 14.gun yumurtam catlamisti mesela takip etmiştim ama geç döllenme olayında nasıl hesapliyorlar bilemiyorumAslında o da genel kabul görme olduğu için öyle çoğu kadın yumurtlama gününü bilmediği için dr lar son adetin ilk gününü baz alırlar ortak bir netice olsun diye. Halbuki gerçekte döllenme 14 gün içinde oluyormuş yani aslında bizim bebişler hesaplananın aksine daha küçükler :)
Ah o rennie yi ben son aylarda kafaya dikiyordummtam şişeci olmuştum :))
Hayırlı evlat olsun inşaallah sağlıkla gelsinben ultrason fotomu chatgpt'ye gönderip tum teorilere gore yorumla dedim hepsinde erkek cikti :) zaten en başından beri erkek hissediyordum, burada 6 hafta'dan sonra kan testiyle kromozom bakiyorlar erken cinsiyet testi yapabiliyorsun, yaptırdık erkek cikti
benim de sislik ve kabizlik var haftalardır, kendimi cok kaygili hissediyorum boyle oldukça , kaygilandikca da hic keyif alamıyorum süreçten zaten hormonlar insani dagitiyor, beni ruhsuz bi insan yapti umarım en kisa zamanda geçer , keyifli mutlu bi süreç olsun hepimiz icin ilk trimester saglikla bitsin de kendime geleyim diye bakıyorumBu arada hazımsızlık için dün sordum kızlar bende de aşırı var karnım şiş hep ve karnımın her yeri ağrıyor ondan dolayıbuna ilaç vs vermedi de bu sonuna kadar böyle gidecek hatta artacak dedi doktor kuru kayısı (2 3 adet)koy geceden ılık suya sabah ye suyunada az zeytinyağı koyup iç dedi bugün az biraz işe yaradı gibi hissediyorum lifli gıdalara ağırlık bide ara öğün kuru erik incir kayısı tüket yani hep beslenme önerileri verdi
Ay hemen denedimben ultrason fotomu chatgpt'ye gönderip tum teorilere gore yorumla dedim hepsinde erkek cikti :) zaten en başından beri erkek hissediyordum, burada 6 hafta'dan sonra kan testiyle kromozom bakiyorlar erken cinsiyet testi yapabiliyorsun, yaptırdık erkek cikti
Aynenn canım benide o hal depresif bişey yaptıbenim de sislik ve kabizlik var haftalardır, kendimi cok kaygili hissediyorum boyle oldukça , kaygilandikca da hic keyif alamıyorum süreçten zaten hormonlar insani dagitiyor, beni ruhsuz bi insan yapti umarım en kisa zamanda geçer , keyifli mutlu bi süreç olsun hepimiz icin ilk trimester saglikla bitsin de kendime geleyim diye bakıyorum
çok yorucu olcak senin için ama morelini bozma sabr et
İnşallah kolaylıkla zevkle iyilikle geçer kalan aylarımız sağsalim sağlıkla huzurla kavuşuruz evlatlarımızaçok yorucu olcak senin için ama morelini bozma sabr et
Elimize aldığımız görüntüde mi sağda yoksa kendimize göre mi sağda ,çocuklara bunu anlatmak zordu şimdi kendim aynı noktadayımSagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı
Allah en güzelini en doğrusunu verir insana o kistler kaynolucaktır inşallah gönlünü ferah tut kendinide bebişide üzme lütfenYa öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için
Normal canim anca daha cok küçükler. Bide küçük oldugu icin fazla uzun dinletmek de zarar verebilir diye düşünüp kısa tutuyorlar bence canim.Canım dinlemeye çalıştı aslında ama ufak çok duyulmuyor dedi, haftaya gel bakalım dedi
Karından bakınca ayna görüntüsü mesela ultrason resmimde sağ görünüyorsa demek sol, vajinal bakınca tam çıkıyor sağsa sağ, solsa solElimize aldığımız görüntüde mi sağda yoksa kendimize göre mi sağda ,çocuklara bunu anlatmak zordu şimdi kendim aynı noktadayımbenim verdiği ultrason görüntüsünde bebek sağ tarafta
Ben erkek hissediyorum ama buna göre kız mı oluyor o zamanKarından bakınca ayna görüntüsü mesela ultrason resmimde sağ görünüyorsa demek sol, vajinal bakınca tam çıkıyor sağsa sağ, solsa sol
Ultrasonun karından yapıldımı canımBen erkek hissediyorum ama buna göre kız mı oluyor o zaman
Benim 6+5 iken gittiğimde 6+4 demişti. İlk aylarda 5-6 gün oynar bu da cok normal demişti canım endişe etme geç döllenmedirKızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
6+5 te duydum canımKızlar kalp atışı karından duyanlar, kaçıncı haftalarda duydunuz?
amin canım inşallahİnşallah kolaylıkla zevkle iyilikle geçer kalan aylarımız sağsalim sağlıkla huzurla kavuşuruz evlatlarımıza
Evet hiç bişey yemediğim halde afedersin davul gibi oluyo karnım yaBen yaşıyorum aynı durumu. Karnım çok şiş gaz sıkışmasından dolayı hapşırınca iyice baskı yapıp sancı oluyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?