Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hanımlar bugün doktora gittim 6+4 günlük 3 mm dedi boyu.internere baktım 6 mm olmaliymis korktum şimdi sizin bebekler kaç cm idi 6 haftalık iken

Ay bilmiyorum dünden beri bakıyoruz kese şekli, nub, skull, ramzi teorisi falan hepsine göre başka bişey
ben ultrason fotomu chatgpt'ye gönderip tum teorilere gore yorumla dedim hepsinde erkek cikti :) zaten en başından beri erkek hissediyordum, burada 6 hafta'dan sonra kan testiyle kromozom bakiyorlar erken cinsiyet testi yapabiliyorsun, yaptırdık erkek cikti

Evet benim tam 14.gun yumurtam catlamisti mesela takip etmiştim ama geç döllenme olayında nasıl hesapliyorlar bilemiyorum

Hayırlı evlat olsun inşaallah sağlıkla gelsin

benim de sislik ve kabizlik var haftalardır, kendimi cok kaygili hissediyorum boyle oldukça , kaygilandikca da hic keyif alamıyorum süreçten zaten hormonlar insani dagitiyor, beni ruhsuz bi insan yapti umarım en kisa zamanda geçer , keyifli mutlu bi süreç olsun hepimiz icin ilk trimester saglikla bitsin de kendime geleyim diye bakıyorum

Ay hemen denedim Ramziye göre erkek skulla göre kız ay sağlıklı olsunda bi kaç hafta beklim napim

Aynenn canım benide o hal depresif bişey yaptı ama işte doktor artacak deyince de yine bi keyfim kaçtı içimdeki tüm organlar ağrıyor gibi
Yinede Bende 12. Haftayı bekliyorum daha iyi olacağımızı düşünüyorum

Sagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı
Elimize aldığımız görüntüde mi sağda yoksa kendimize göre mi sağda ,çocuklara bunu anlatmak zordu şimdi kendim aynı noktadayımbenim verdiği ultrason görüntüsünde bebek sağ tarafta

Elimize aldığımız görüntüde mi sağda yoksa kendimize göre mi sağda ,çocuklara bunu anlatmak zordu şimdi kendim aynı noktadayımbenim verdiği ultrason görüntüsünde bebek sağ tarafta
Karından bakınca ayna görüntüsü mesela ultrason resmimde sağ görünüyorsa demek sol, vajinal bakınca tam çıkıyor sağsa sağ, solsa sol

Ben erkek hissediyorum ama buna göre kız mı oluyor o zaman
Ultrasonun karından yapıldımı canım karından yapıldıysa resmin tam tersine olacak sağ gösteriyorsa sol, benim vajinal sağ gösteriyor bende erkek hissediyorum bu sefer , kaybettiğim gebelikte 100% kız hissetmiştim, ikizlerim kız’mış ikiside biyopsi sonucunda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…