- 1 Aralık 2022
- 3.062
- 4.831
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.401
Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım
Sümüksü gibiydi çok azdı ama yinede kötü oldumCanım hemen gitmeni öneririm. Akıntı nasıldı yapışkan sümüksü yapıda mı
Benim de sen gibi 3 aylık 5.1 civarı çıkıyodu hep ama şeker yüklemede yüksek geldi canımKuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım
Ben de gitmeni öneririm, hiçbir leke (pembe, kırmızı) normal değil bence artık canım. İmkanın varsa bi gitsenSümüksü gibiydi çok azdı ama yinede kötü oldum
Şansıma eşimde evde değil kasıklarımdaki ağrı 15 dakikada bir geliyorBen de gitmeni öneririm, hiçbir leke (pembe, kırmızı) normal değil bence artık canım. İmkanın varsa bi gitsen
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten. Ben ikiz bebekle bile zorlanırken seni düşünemiyorum bile. Senin için en önemlisi doğum çantası şu anda. Onu hazır et. Sağlıkla, zamanında annelerine kavuşsunlar inşallahKizlar selam bayadir giremedim buraya su siralar cok kötüyüm bebeklerin odasini yaptiriyorum ve nefes alamiyorum resmen karnimda sanki su torbasi varda her an düsecekmis gibi hissediyorumdoktor her an dogum olabilir diyor ama bi kac haftam kalmis bebisleri bekliyorum
Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdımYaptırmadım canım, tatlıda yemiyorum, diyet ağırlıklı gidiyorum zaten, yediklerime çok dikkat ediyorum, ben başından beri hep öyle gidiyordum, meyveyi de çok yiyemiyorum, doktoruma da söyledim kontrol ediyor o da
Yaa gitmen iyi olur kuzum bir an önce. Sümüksü pembe akıntı nişan olabilir gibi geldi bana o yüzden ihmale gelmez diye düşünüyorumSümüksü gibiydi çok azdı ama yinede kötü oldum
Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım
Canım böyle bir eşlikçisi de varsa bence de gitmelisin mutlaka doktoraŞansıma eşimde evde değil kasıklarımdaki ağrı 15 dakikada bir geliyor
Canım nişan gelmiş olabilir benim önceki gebeligimde kahverengi gelmişti Pembe renkte oluyormuş bence bu acile gitSümüksü gibiydi çok azdı ama yinede kötü oldum
Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdım
Bi doğursak da doysak artık dimiCanım karaciğer için hep detoks halindeyim, çok korkarak yemek yiyorum inan kizarar görecek diye korkuyorum, tatlıyı da o yüzden yemiyorum, yağlı, tatlı, baharatlı karaciğere zarar zaten dikkat etmeye çalışıyorum mecburen yemiyorum
Kuzum ben biraz endişelendim. Aracın yoksa da bir taksiyle falan gitsen ya da bi yakının varsa arasan mı diyorum. Bize haber ver olur mu aklım sende kaldı şu anŞansıma eşimde evde değil kasıklarımdaki ağrı 15 dakikada bir geliyor
difembahyaa bu durum bende de öyle. Daha geçen hafta asm doktoru yine bakmış 3 aylık şekerime ve yine normal çıkmış. 5.7den düşük çıkması gerekiyormuş ve benim 5.2 çıkmış. Ama şeker yüklemede bir tık yüksek çıkmıştı ve diyet yapacaksın dedi doktorum. Çok sıkı bir diyet değil ama dikkat ediyorum yine de. Sen de dikkat et lütfen.
Bi doğursak da doysak artık dimigerçi ilk aylarda da gaz olmasın diye baklagil kahve bulgur baharattan uzak durmuştum
Ayy gelirim buraya da aradaAy arada bizi de güncelle Kasım annelerine kaçtın anlaşılan
Ya ne güzel sevindim yolunda gitmesine. Bebisler iyi sen iyiysen süper
Yaa kasımda dogacaklar desenee. Kac haftalik oluyorlsr 2.haftasinda ? Sağlıkla gelsin tün bebisler.
Bizde iste arada ufak tefek sorunlar olsa da genel olarak grupca iyi gidiyoruz diyebiliriz(MAŞALLAH DIYELIM) Hepimiz Aralık gelsin diye bekliyoruz
Ben tek bekliyorum canım, bana bebişlerin yazmıştın ama önemli değilBenim tek kızım olacak inşallah
[/QUOTE
Heeee demekki seni yer etmişim aklıma canım kusura bakma sen ben tam hafızamda tutamıyorumBugün eşim diyor ki paketleri sökmeyelim satarız sonradedim ne 2. Bebemize bunlar yatırım
Canım genel olarak beyin gelişimi açısından manueller daha az ve doğal uyaran sağlıyor. Otomatik ana kucakları hep aynı ritimde salladığı için tekdüzelik yüzünden duyusal çeşitlilik daha sınırlı oluyor. Ben normalde 4moms almak istiyordum sırf bu sebeplerden babybjörne döndüm.
Delisin yao sırada sıfır tecrübe ben
Kuzum büyük olsa ne olacak ki, küçük olmasın yeter. Diyorsan ki illa salonda da bir tane olsun amenna ama ana kucakların da varmış sırf bu sebeple alma derim.
Canım sağol valla dikkate Alıcam bunu
Kaç haftalıksın canımKızlar selam bugün tuvaletten sonra pembemsi bir leke geldi akıntı gibi sadece 1 kere oldu sizce bir sorun olur mu doktora gitmem gerekir mi kasıklarımda ağrı ve batma var hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?