Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189

Yaptırmadım canım, tatlıda yemiyorum, diyet ağırlıklı gidiyorum zaten, yediklerime çok dikkat ediyorum, ben başından beri hep öyle gidiyordum, meyveyi de çok yiyemiyorum, doktoruma da söyledim kontrol ediyor o da

Benim de sen gibi 3 aylık 5.1 civarı çıkıyodu hep ama şeker yüklemede yüksek geldi canım

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten. Ben ikiz bebekle bile zorlanırken seni düşünemiyorum bile. Senin için en önemlisi doğum çantası şu anda. Onu hazır et. Sağlıkla, zamanında annelerine kavuşsunlar inşallah

Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdım

difembahyaa bu durum bende de öyle. Daha geçen hafta asm doktoru yine bakmış 3 aylık şekerime ve yine normal çıkmış. 5.7den düşük çıkması gerekiyormuş ve benim 5.2 çıkmış. Ama şeker yüklemede bir tık yüksek çıkmıştı ve diyet yapacaksın dedi doktorum. Çok sıkı bir diyet değil ama dikkat ediyorum yine de. Sen de dikkat et lütfen.

Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdım

Canım karaciğer için hep detoks halindeyim, çok korkarak yemek yiyorum inan ki zarar görecek diye korkuyorum, tatlıyı da o yüzden yemiyorum, yağlı, tatlı, baharatlı karaciğere zarar zaten dikkat etmeye çalışıyorum mecburen yemiyorum

Bi doğursak da doysak artık dimi gerçi ilk aylarda da gaz olmasın diye baklagil kahve bulgur baharattan uzak durmuştum

Ediyorum zaten canım, yukarıda da yazdım, karaciğer dolayısıyla mecburen dikkat ediyorum

Ayy gelirim buraya da arada kasımın 2. Haftasında 37 haftalık oluyoruz. İki gebelikleri de genelde 37 de alıyoruz dedi doktorum. Tabi hedefimiz 2,5 kiloyu da geçmesi. İnşallah sağlıkla doğarlar hepimizin bebişleri.

mevsimbahar18 canım gittin mi ne durumdasın? Söylediğin şeyler benim içime kuşku düşürdü düzenli sancıda olması özellikle. 32. Haftada başıma gelmişti bir gün hastanede yatmıştım sancı kesicilerle vs önlem alıyorlar toparlıyorlar durumu ama gitmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…