Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bigün benim de öyleydi canım ertesi gün normale döndü tekrar, sepidenin de olmuştu. Demek ki arada normal

Benimde bebiskom bugun biraz daha hafif vuruyor. Bende yine aşıdan diye düşünüyorum ay kafaya takmaya devam edersem bende solugu acilde alırım yoksa...

Selam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadım bugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım

Kaburga batması Yaşıyorum ama tansiyon hiç yok bende canım, çok geçmiş olsun, takip et

Benimde var aklımda bişey oğlumda da öyleydi yine aynısını yaşıyorum
Bide canım kola istiyor ama cam şişe kola tövbe yarabbim 10 yıl geçti içmedim neden aşeriyorum hiç bi fikrim yok

Kız be geçen yudumladım, aniden masadaydı canım çekti, 1-2 çektim Ben cips falan da atıyorum ağzıma ama inan ki onlardan korkmuyorum şu tatlıdan korktuğum kadar bir de kızları okuyorum burada şeker yükseliyor falan diyorlar, korkuyorum

Canım geçmiş olsun, benim de geçen sadece anlık bir kez yükseldi ama önlem amaçlı ben coraspirin kullanıyorum geçmiş öyküm var çünkü, korkma ilaç verirler, idrarda protein kaçağına bakacaktır doktorun, inşallah yoktur ve anlık olmuştur

Ama sende şeker yoktu demi?
Ben tam tersini tatlı çikolata falan yiyorum ama cipstir içecektir normalde de eve girmiyor ondan galiba.

Ama sende şeker yoktu demi?
Ben tam tersini tatlı çikolata falan yiyorum ama cipstir içecektir normalde de eve girmiyor ondan galiba.

Yok canım 3 aylık şekere baktırmıştım, onda sorun olsaydı şeker yükleme yapacaktık, kızım da minyon bir sıkıntısı olmayınca doktor sonra bakarız dedi, biz de bin de bir alırız, normalde benim evime de girmez de annemlere gidiyor kardeşlerim almış orada tırtıklıyorum

Çok geçmiş olsun canım korkma ama takibini de bırakma illaki dr un bir çözüm bulacaktır. se25lin inde tansiyon sorunu varmış ecoprin kullanıyordu sanırım sanada öyle bi tedavi uygularlar

Kaburga batması Yaşıyorum ama tansiyon hiç yok bende canım, çok geçmiş olsun, takip et
Aman maşallah kuzum olmasın
Geçen asm de baktılar idrara protein negatif yazıyor odur herhalde değil mi? Umarım anlıktır hiç keyfim yok sarstı beni tansiyon
Çok geçmiş olsun canım korkma ama takibini de bırakma illaki dr un bir çözüm bulacaktır. se25lin inde tansiyon sorunu varmış ecoprin kullanıyordu sanırım sanada öyle bi tedavi uygularlar
Ne ablalarımda ne arkadaşlarımda böyle bişey duymadım ben niye zorlanıyorum oturup ağlıycam

Hepinize teşekkür ederim inş hiç biriniz sıkıntı yaşamazsınız

Canım o evet, anlık olabilir o zaman stres yapma o da çıkarıyor tansiyonu

Canım benim cok geçmiş olsun stresle yükselen birsey bu tansiyon bende biliyorum yaşadım. Strese girmemeye çalış kolay olmadigini biliyorum..
Tuzsuz beslen bide Canım ya.
Bende 2 hafta fln oldu galiba sıfır tuza geçtim. Şeker zaten yoktu tuzu da çıkardım..
Sıkma canını bazi hamilelikelr biraz daha sınavlı oluyor iste.. canımız sagolsun, bebislerimiz sağlıklı olsun

Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım

Maksimum kaç haftalık olunca alacak kuzum doktorun ne kadar duracaklar

Kızlar selam bugün tuvaletten sonra pembemsi bir leke geldi akıntı gibi sadece 1 kere oldu sizce bir sorun olur mu doktora gitmem gerekir mi kasıklarımda ağrı ve batma var hafif
Canım hemen gitmeni öneririm. Akıntı nasıldı yapışkan sümüksü yapıda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…