- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.381
Bigün benim de öyleydi canım ertesi gün normale döndü tekrar, sepidenin de olmuştu. Demek ki arada normalBen bilmiyrdum canım ya hiç korkuttu ondanÇok şükür iyiymiş
Evet 39 demesine bende sevindim canım seninkide der inşallah
Ya şansa doktorm bugün nöbetçiymiş yoksa 4 de faln bitiriyor muayeneleri gittim rahatladım cnm cidden iyi oldu hala hareketleri çok hafif çünkü
Benimde bebiskom bugun biraz daha hafif vuruyor. Bende yine aşıdan diye düşünüyorum ay kafaya takmaya devam edersem bende solugu acilde alırım yoksa...Ben bilmiyrdum canım ya hiç korkuttu ondanÇok şükür iyiymiş
Evet 39 demesine bende sevindim canım seninkide der inşallah
Ya şansa doktorm bugün nöbetçiymiş yoksa 4 de faln bitiriyor muayeneleri gittim rahatladım cnm cidden iyi oldu hala hareketleri çok hafif çünkü
Evet doğru burda daha önce konuşulmuştu benim aşı gününe denk gelince biraz kendi kendimi korkuttum aşı bi zarar mı verdi ne oldu diyeBigün benim de öyleydi canım ertesi gün normale döndü tekrar, sepidenin de olmuştu. Demek ki arada normal
Önceki sezeryan ya iç dikişleri yırtmasın diye sanırım yani dr öyle birşey demedi ama ben öyle okumuştumKanka dedim sanki ya
Niye peki istemiyorlarmış sancının gelmesini?
Kaburga batması Yaşıyorum ama tansiyon hiç yok bende canım, çok geçmiş olsun, takip etSelam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadımbugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım
Benimde var aklımda bişey oğlumda da öyleydi yine aynısını yaşıyorum
Bide canım kola istiyor ama cam şişe kola tövbe yarabbim10 yıl geçti içmedim neden aşeriyorum hiç bi fikrim yok
Selam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadımbugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım
Ama sende şeker yoktu demi?Kız be geçen yudumladım, aniden masadaydı canım çekti, 1-2 çektimBen cips falan da atıyorum ağzıma ama inan ki onlardan korkmuyorum şu tatlıdan korktuğum kadar bir de kızları okuyorum burada şeker yükseliyor falan diyorlar, korkuyorum
Ama sende şeker yoktu demi?
Ben tam tersini tatlı çikolata falan yiyorum ama cipstir içecektir normalde de eve girmiyor ondan galiba.
Çok geçmiş olsun canım korkma ama takibini de bırakma illaki dr un bir çözüm bulacaktır.Selam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadımbugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım
Aman maşallah kuzum olmasınKaburga batması Yaşıyorum ama tansiyon hiç yok bende canım, çok geçmiş olsun, takip et
Geçen asm de baktılar idrara protein negatif yazıyor odur herhalde değil mi? Umarım anlıktır hiç keyfim yok sarstı beni tansiyonCanım geçmiş olsun, benim de geçen sadece anlık bir kez yükseldi ama önlem amaçlı ben coraspirin kullanıyorum geçmiş öyküm var çünkü, korkma ilaç verirler, idrarda protein kaçağına bakacaktır doktorun, inşallah yoktur ve anlık olmuştur
Ne ablalarımda ne arkadaşlarımda böyle bişey duymadım ben niye zorlanıyorum oturup ağlıycamÇok geçmiş olsun canım korkma ama takibini de bırakma illaki dr un bir çözüm bulacaktır.se25lin inde tansiyon sorunu varmış ecoprin kullanıyordu sanırım sanada öyle bi tedavi uygularlar
Aman maşallah kuzum olmasın
Geçen asm de baktılar idrara protein negatif yazıyor odur herhalde değil mi? Umarım anlıktır hiç keyfim yok sarstı beni tansiyon
Ne ablalarımda ne arkadaşlarımda böyle bişey duymadım ben niye zorlanıyorum oturup ağlıycam
Hepinize teşekkür ederim inş hiç biriniz sıkıntı yaşamazsınız
Canım benim cok geçmiş olsunSelam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadımbugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım
Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırımYok canım 3 aylık şekere baktırmıştım, onda sorun olsaydı şeker yükleme yapacaktık, kızım da minyon bir sıkıntısı olmayınca doktor sonra bakarız dedi, biz de bin de bir alırız, normalde benim evime de girmez de annemlere gidiyor kardeşlerim almış orada tırtıklıyorum
Maksimum kaç haftalık olunca alacak kuzum doktorun ne kadar duracaklarKizlar selam bayadir giremedim buraya su siralar cok kötüyüm bebeklerin odasini yaptiriyorum ve nefes alamiyorum resmen karnimda sanki su torbasi varda her an düsecekmis gibi hissediyorumdoktor her an dogum olabilir diyor ama bi kac haftam kalmis bebisleri bekliyorum
Canım hemen gitmeni öneririm. Akıntı nasıldı yapışkan sümüksü yapıda mıKızlar selam bugün tuvaletten sonra pembemsi bir leke geldi akıntı gibi sadece 1 kere oldu sizce bir sorun olur mu doktora gitmem gerekir mi kasıklarımda ağrı ve batma var hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?