• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım 😕

Yaptırmadım canım, tatlıda yemiyorum, diyet ağırlıklı gidiyorum zaten, yediklerime çok dikkat ediyorum, ben başından beri hep öyle gidiyordum, meyveyi de çok yiyemiyorum, doktoruma da söyledim kontrol ediyor o da

Kuzum sen şeker yükleme yapmadın mı. Benim 3 aylık şekerim 4.93 çıktı dün. Açlık tokluk da hastanede iyi çıkıyor. Bebeğim de minyon suyum az. Ama yüklemede yüksek geldi. Sadece üç aylık şekere güvensem şu an bir ton tatlı yerdim sanırım 😕
Benim de sen gibi 3 aylık 5.1 civarı çıkıyodu hep ama şeker yüklemede yüksek geldi canım

Kizlar selam bayadir giremedim buraya su siralar cok kötüyüm bebeklerin odasini yaptiriyorum ve nefes alamiyorum resmen karnimda sanki su torbasi varda her an düsecekmis gibi hissediyorum 🤧🥹 doktor her an dogum olabilir diyor ama bi kac haftam kalmis bebisleri bekliyorum 😪🫶🏻
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten. Ben ikiz bebekle bile zorlanırken seni düşünemiyorum bile. Senin için en önemlisi doğum çantası şu anda. Onu hazır et. Sağlıkla, zamanında annelerine kavuşsunlar inşallah 🐣🐣🐣

Yaptırmadım canım, tatlıda yemiyorum, diyet ağırlıklı gidiyorum zaten, yediklerime çok dikkat ediyorum, ben başından beri hep öyle gidiyordum, meyveyi de çok yiyemiyorum, doktoruma da söyledim kontrol ediyor o da
Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdım 🤣🤣

difembahyaa difembahyaa bu durum bende de öyle. Daha geçen hafta asm doktoru yine bakmış 3 aylık şekerime ve yine normal çıkmış. 5.7den düşük çıkması gerekiyormuş ve benim 5.2 çıkmış. Ama şeker yüklemede bir tık yüksek çıkmıştı ve diyet yapacaksın dedi doktorum. Çok sıkı bir diyet değil ama dikkat ediyorum yine de. Sen de dikkat et lütfen. 🌸

Doktorun mutlaka daha iyi bir yol gösterir kuzum. Ben kendi durumumu söyledim sadece. Dikkat ediyorsan ne mutlu. Ben asla yemeden duramazdım 🤣🤣

Canım karaciğer için hep detoks halindeyim, çok korkarak yemek yiyorum inan ki 🥺 zarar görecek diye korkuyorum, tatlıyı da o yüzden yemiyorum, yağlı, tatlı, baharatlı karaciğere zarar zaten 😒 dikkat etmeye çalışıyorum mecburen yemiyorum

Canım karaciğer için hep detoks halindeyim, çok korkarak yemek yiyorum inan ki 🥺 zarar görecek diye korkuyorum, tatlıyı da o yüzden yemiyorum, yağlı, tatlı, baharatlı karaciğere zarar zaten 😒 dikkat etmeye çalışıyorum mecburen yemiyorum
Bi doğursak da doysak artık dimi 🙈gerçi ilk aylarda da gaz olmasın diye baklagil kahve bulgur baharattan uzak durmuştum 🙃

difembahyaa difembahyaa bu durum bende de öyle. Daha geçen hafta asm doktoru yine bakmış 3 aylık şekerime ve yine normal çıkmış. 5.7den düşük çıkması gerekiyormuş ve benim 5.2 çıkmış. Ama şeker yüklemede bir tık yüksek çıkmıştı ve diyet yapacaksın dedi doktorum. Çok sıkı bir diyet değil ama dikkat ediyorum yine de. Sen de dikkat et lütfen. 🌸

Ediyorum zaten canım, yukarıda da yazdım, karaciğer dolayısıyla mecburen dikkat ediyorum 😟

Ay arada bizi de güncelle Kasım annelerine kaçtın anlaşılan 😁
Ya ne güzel sevindim yolunda gitmesine. Bebisler iyi sen iyiysen süper 💗😍
Yaa kasımda dogacaklar desenee. Kac haftalik oluyorlsr 2.haftasinda ? Sağlıkla gelsin tün bebisler.
Bizde iste arada ufak tefek sorunlar olsa da genel olarak grupca iyi gidiyoruz diyebiliriz(MAŞALLAH DIYELIM😍) Hepimiz Aralık gelsin diye bekliyoruz 😍
Ayy gelirim buraya da arada 😅 kasımın 2. Haftasında 37 haftalık oluyoruz. İki gebelikleri de genelde 37 de alıyoruz dedi doktorum. Tabi hedefimiz 2,5 kiloyu da geçmesi. İnşallah sağlıkla doğarlar hepimizin bebişleri.

Ben tek bekliyorum canım, bana bebişlerin yazmıştın ama önemli değil☺️ Benim tek kızım olacak inşallah 🥰
[/QUOTE
Heeee demekki seni yer etmişim aklıma canım kusura bakma sen ben tam hafızamda tutamıyorum
Bugün eşim diyor ki paketleri sökmeyelim satarız sonra 🤣 dedim ne 2. Bebemize bunlar yatırım 🤪

Canım genel olarak beyin gelişimi açısından manueller daha az ve doğal uyaran sağlıyor. Otomatik ana kucakları hep aynı ritimde salladığı için tekdüzelik yüzünden duyusal çeşitlilik daha sınırlı oluyor. Ben normalde 4moms almak istiyordum sırf bu sebeplerden babybjörne döndüm.

Delisin ya 🤣 o sırada sıfır tecrübe ben 🙈

Kuzum büyük olsa ne olacak ki, küçük olmasın yeter. Diyorsan ki illa salonda da bir tane olsun amenna ama ana kucakların da varmış sırf bu sebeple alma derim.

Canım sağol valla dikkate Alıcam bunu

Back
X