- 23 Ekim 2024
- 6.414
- 10.774
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.361
Allah iyiliğini versinBizde akşam akşam heyecan yaşadık kızlar
Aşı olduktan sonra evham yaptım galiba bebeğin hareketleri çok az az pıt pıt geldi normalde öyle tekmeler ki ah uh derdim tekme atınca hastaneye gittim önce nst ye girdim oradaki hemşireyede şikayetimden hiç bahsetmedim 20 dk sonunda geldi dediki uyuyr galiba hiç hareket yok başladım ağlamaya kızda şaşırdı dedim böyle böyle normalde dışarıdan görülür tekmeler bugün tık yok. Aşı oldum ondan olabilir mi Aşı yorabilir bebekleri ama kalp atışı çok güzel dedi.
Dr a girdim suyuma falan baktı hareket ediyor gayet iyi dedi bende gördüm el kol oynuyor hatta muzur esnedi gülümsedi
Hocam aklıma bir sürü şey geldi dedim kordona mı dolandı diye düşündüm dedim.kordona dolanması için bebeğin daha aşağıda doğum kanalında olması ve suyunun az olması gerekiyor öyle bir şey yok sende dedi.şükür rahatladık geldik korkudan 2 çikolata yemiştim yanıma kar kaldı
Aynn canım dr una güven senAy amin kuzum ya sifa olsun da rahatlayayim bende. Huzursuz oldum artik o sonuclari gördüğümden beri..
Ilacla alakali da cok işe yaradigini heryere yazmislar ama gebelikte kullanimi ile alakali biraz burda da yazanlar olmus. Ama burda bilen de bilmeyen de yaziyor malum.
Kız niye demedin hiç dedin mi hatırlamıyorumAllah iyiliğini versinama gerçekten aşıdan sonra hareketi azaldı benimkininde, aşının ertesi gün acayip sakindi, 2 gün falan, sonra yine özüne döndü seninkide öyle oldu muhtemelen bahaneyle görmüş oldu
Iste bende böyleyim senin gibi yani deliAynn canım dr una güven sen
Ben hastayken enfeksiyon bölümünde antibiyotiklerim yazılmıştı dr u bilmem etmem o beni bilmez.. odadan çıktım ya hamile olduğumu söyledim ama unuttuda mı bu kadr iğne verdi bana dedim geri girdim sordumsonra kendi dr uma sordum acil kadın doğum dr larınaa sordum her iğnede hemşirelere sordum hepsinden onay alınca rahatladım
Kanka dedim sanki yaKız niye demedin hiç dedin mi hatırlamıyorum
Korktum vlla neyse dediğinn gbi görmüş oldum
Doğum içinde her şey bu seyrinde giderse 38 39.haftada yaparız dedi sancıların gelmesini istemeyiz dedi.
Analık birazda delilik yapcak bişey yok sorcaz napalm:))Iste bende böyleyim senin gibi yani delibirsuru doktora sormustum ilk antibiyotik kullanacagim zaman. Bi saglik bakanligini aramadigim kalmisti ama haklısın yani insan onaylanmak istiyor. Benim kontrolum var ysrin mesela yine sorcam birebirdeyken de doktoruma napayim.
Simdi de doktorum kullan dedi,esimde eczacimiza sormus o da kullanabilir demis. B grubuymus ama kar zarar mantigi varya malum enfeksiyon durumlarinda o yüzden yazdi demek ki doktorumda. Şifa olsun iyi gelsin diyerek içeceğim.
Ya delilik gercekten.. bende hareketleri hafifleyince hemen dürtmeye başlıyorum.. bende tetanozda yasamistim bebiste hareketlerde yavaslama daha sakin gecirmisti bir günü falan. Ama aşı boyle bir etki edermis diye önceden okumustum bir yerde de telasa kapilmamistim.Bizde akşam akşam heyecan yaşadık kızlar
Aşı olduktan sonra evham yaptım galiba bebeğin hareketleri çok az az pıt pıt geldi normalde öyle tekmeler ki ah uh derdim tekme atınca hastaneye gittim önce nst ye girdim oradaki hemşireyede şikayetimden hiç bahsetmedim 20 dk sonunda geldi dediki uyuyr galiba hiç hareket yok başladım ağlamaya kızda şaşırdı dedim böyle böyle normalde dışarıdan görülür tekmeler bugün tık yok. Aşı oldum ondan olabilir mi Aşı yorabilir bebekleri ama kalp atışı çok güzel dedi.
Dr a girdim suyuma falan baktı hareket ediyor gayet iyi dedi bende gördüm el kol oynuyor hatta muzur esnedi gülümsedi
Hocam aklıma bir sürü şey geldi dedim kordona mı dolandı diye düşündüm dedim.kordona dolanması için bebeğin daha aşağıda doğum kanalında olması ve suyunun az olması gerekiyor öyle bir şey yok sende dedi.şükür rahatladık geldik korkudan 2 çikolata yemiştim yanıma kar kaldı
Bence de bir tane yeterli kuzu ya. Dışarı çıkarken kullanılacak bir şey zaten sadece. Ama kapalı alanda bu iyi olmayabilir. Belki bir tane de ince alınabilir. Şöyle de bir şey var instagramda denk geldiğim bazı doktor ve ebeler puset örtüsünü hiç önermiyor aslında ama Ankara soğuğunda ben iyi olacağını düşündüğüm için aldım.Bende beğendim aşko, güle güle kullanalım
Bir tane yeterli olacak bence şimdi ya, stoklamaya gerek var mı 2-3 tane
Evet bende arabaya kadar kullanırım zaten ya, kapalı alanda muhtemelen kullanmamBence de bir tane yeterli kuzu ya. Dışarı çıkarken kullanılacak bir şey zaten sadece. Ama kapalı alanda bu iyi olmayabilir. Belki bir tane de ince alınabilir. Şöyle de bir şey var instagramda denk geldiğim bazı doktor ve ebeler puset örtüsünü hiç önermiyor aslında ama Ankara soğuğunda ben iyi olacağını düşündüğüm için aldım.
Kuzu olur da kirlenirse diye ben 2. AlıyorumBende beğendim aşko, güle güle kullanalım
Bir tane yeterli olacak bence şimdi ya, stoklamaya gerek var mı 2-3 tane
39 iyi ya, benimki de 39 deseKız niye demedin hiç dedin mi hatırlamıyorum
Korktum vlla neyse dediğinn gbi görmüş oldum
Doğum içinde her şey bu seyrinde giderse 38 39.haftada yaparız dedi sancıların gelmesini istemeyiz dedi.
Oy canım kimbilir nasıl korkmuşsundurBizde akşam akşam heyecan yaşadık kızlar
Geçmiş olsun canım, şifa olsun, ben kullanmadım hiç dediğin ilacıKızlar haber ver demiştiniz, doktorum idrar yolu enfeksiyonum oldugunu söyledi antibiyotik yazdı.
Onu kullan 1 hafta sonra idrar kültürü ver dedi.
Sifa olsun iyi gelsin ilaç
Hic kullanan oldu mu aranizda ismi piyeloseptyl 50 mg.
Sagol canım benim amin aminGeçmiş olsun canım, şifa olsun, ben kullanmadım hiç dediğin ilacı
Su havuzu kaka yaparsaKuzu olur da kirlenirse diye ben 2. Alıyorum
Ben de gıdıklanmaktan da gıdıklamamaktan da hiç hoşlanmam, yapmam yaptırmamHep nefret etmişimdir gıdıklanmaktan
Gerçekten doğru tespit aşkım insan kendini savunmasız hissediyor bir şey yapamıyor gibi, boğulma hissi gelirdi banaBen de gıdıklanmaktan da gıdıklamamaktan da hiç hoşlanmam, yapmam yaptırmam
Kesinlikle kuzum valla beni dövseler daha iyiydi gıdıklamaktansaGerçekten doğru tespit aşkım insan kendini savunmasız hissediyor bir şey yapamıyor gibi, boğulma hissi gelirdi bana
Ben bilmiyrdum canım ya hiç korkuttu ondanYa delilik gercekten.. bende hareketleri hafifleyince hemen dürtmeye başlıyorum.. bende tetanozda yasamistim bebiste hareketlerde yavaslama daha sakin gecirmisti bir günü falan. Ama aşı boyle bir etki edermis diye önceden okumustum bir yerde de telasa kapilmamistim.
Bunla gecmis olsun yaa kiyamam korkmussun
Evet 39 demesine bende sevindim canım seninkide der inşallah39 iyi ya, benimki de 39 dese
Ya şansa doktorm bugün nöbetçiymiş yoksa 4 de faln bitiriyor muayeneleri gittim rahatladım cnm cidden iyi oldu hala hareketleri çok hafif çünküOy canım kimbilir nasıl korkmuşsundurçok şükür sonu güzel olmuşta evde kurmaktansa böyle gidip rahatlayıp gelmek bazen daha iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?