Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Allah iyiliğini versin ama gerçekten aşıdan sonra hareketi azaldı benimkininde, aşının ertesi gün acayip sakindi, 2 gün falan, sonra yine özüne döndüseninkide öyle oldu muhtemelen bahaneyle görmüş oldu

Aynn canım dr una güven sen
Ben hastayken enfeksiyon bölümünde antibiyotiklerim yazılmıştı dr u bilmem etmem o beni bilmez.. odadan çıktım ya hamile olduğumu söyledim ama unuttuda mı bu kadr iğne verdi bana dedim geri girdim sordum sonra kendi dr uma sordum acil kadın doğum dr larınaa sordum her iğnede hemşirelere sordum hepsinden onay alınca rahatladım

Kız niye demedin hiç dedin mi hatırlamıyorum
Korktum vlla neyse dediğinn gbi görmüş oldum
Doğum içinde her şey bu seyrinde giderse 38 39.haftada yaparız dedi sancıların gelmesini istemeyiz dedi.

Iste bende böyleyim senin gibi yani deli birsuru doktora sormustum ilk antibiyotik kullanacagim zaman. Bi saglik bakanligini aramadigim kalmisti ama haklısın yani insan onaylanmak istiyor. Benim kontrolum var ysrin mesela yine sorcam birebirdeyken de doktoruma napayim.
Simdi de doktorum kullan dedi,esimde eczacimiza sormus o da kullanabilir demis. B grubuymus ama kar zarar mantigi varya malum enfeksiyon durumlarinda o yüzden yazdi demek ki doktorumda. Şifa olsun iyi gelsin diyerek içeceğim.

Kız niye demedin hiç dedin mi hatırlamıyorum
Korktum vlla neyse dediğinn gbi görmüş oldum
Doğum içinde her şey bu seyrinde giderse 38 39.haftada yaparız dedi sancıların gelmesini istemeyiz dedi.
Kanka dedim sanki ya
Niye peki istemiyorlarmış sancının gelmesini?

Analık birazda delilik yapcak bişey yok sorcaz napalm:))
İnşallah canım kısa zamanda bitirir o enfeksiyonu

Ya delilik gercekten.. bende hareketleri hafifleyince hemen dürtmeye başlıyorum.. bende tetanozda yasamistim bebiste hareketlerde yavaslama daha sakin gecirmisti bir günü falan. Ama aşı boyle bir etki edermis diye önceden okumustum bir yerde de telasa kapilmamistim.
Bunla gecmis olsun yaa kiyamam korkmussun

Bende beğendim aşko, güle güle kullanalım
Bir tane yeterli olacak bence şimdi ya, stoklamaya gerek var mı 2-3 tane
Bence de bir tane yeterli kuzu ya. Dışarı çıkarken kullanılacak bir şey zaten sadece. Ama kapalı alanda bu iyi olmayabilir. Belki bir tane de ince alınabilir. Şöyle de bir şey var instagramda denk geldiğim bazı doktor ve ebeler puset örtüsünü hiç önermiyor aslında ama Ankara soğuğunda ben iyi olacağını düşündüğüm için aldım.

Evet bende arabaya kadar kullanırım zaten ya, kapalı alanda muhtemelen kullanmam

Oy canım kimbilir nasıl korkmuşsundur çok şükür sonu güzel olmuşta evde kurmaktansa böyle gidip rahatlayıp gelmek bazen daha iyi oluyo

Geçmiş olsun canım, şifa olsun, ben kullanmadım hiç dediğin ilacı

Ben bilmiyrdum canım ya hiç korkuttu ondan Çok şükür iyiymiş
39 iyi ya, benimki de 39 dese
Evet 39 demesine bende sevindim canım seninkide der inşallah
Oy canım kimbilir nasıl korkmuşsundur çok şükür sonu güzel olmuşta evde kurmaktansa böyle gidip rahatlayıp gelmek bazen daha iyi oluyo
Ya şansa doktorm bugün nöbetçiymiş yoksa 4 de faln bitiriyor muayeneleri gittim rahatladım cnm cidden iyi oldu hala hareketleri çok hafif çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…